مراسم معارفه دستياران جديدالورود ۹۴ بيمارستان فارابي برگزار شد

30 6 1394

گالری عکسبه گزارش روابط عمومي بيمارستان فارابي مراسم معارفه دستياران جديدالورود با حضور دكتر جباروند، رييس بيمارستان فارابي و مدير گروه چشم پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران،دکترلاشیئی معاون پژوهشی، دکتر اکبری مدیر برنامه دستیاری دکترعلی طباطبائی رئیس بخش اورژانس روز یکشنبه ۲۹ شهریور۹۴  در سالن شورای مرکز تحقیقات بيمارستان فارابی برگزار شد.در ابتدا دکتر جباروند ورود دستياران جديد به خانواده بزرگ فارابي را خوشامد گفت وبا اشاره به موفقيت دستياران فارغ التحصيل در امتحانات بورد كشوري گفت: اکثر دستياران ما در امتحانات بورد ۹۴ با نمرات خيلي بالا قبول شدند و كسب رتبه كردند .دكتر جباروند اين امر را حاصل تلاش و زحمات اساتيد و پشتكار دستياران دانست وی گفت: دستياران جديد فارابي همگي جوان و بانشاط هستند و به آنان توصيه مي كنم قدر حضور در فارابي را دانسته و از امكاناتي كه در بيمارستان فارابي فراهم شده است، استفاده كنند تا شاهد موفقيت ها و كسب رتبه هاي برتر توسط آنان باشيم. ایشان بر لزوم همفكري و همكاري جهت داشتن مجموعه اي پويا تاكيد كرد.در ادامه دکتر اکبری درخصوص نحوه برگزاری کلاسهای آموزشی دستیاران توضیحاتی ارائه کرد وی گفت برنامه های متنوع آموزشی برای دستیارن تدارک دیده شده است و دستیاران با حضور به موقع در این کلاسها نهایت استفاده را از این برنامه ها خواهند برد.شایان ذکر است در میان دستیاران جدید الورود بیمارستان فارابی، دکتر میرعطاالله صلابتی رتبه ی اول آزمون دستیاری ۹۴ نیز به چشم می خورد .

منبع:گروه چشم پزشکی دانشکده پزشکی

سوال