برگزاری کنفرانس یک‌روزه آموزه‌های قانونی برای پزشکان و کادر درمان در بیمارستان فارابی

6 9 1393

به گزارش روابط عمومي بيمارستان فارابي، این سمینار در راستای سیاست ارتقاء دانش مخاطبین حرف پزشکی و باهدف کاهش موارد قصور پزشکی توسط مرکز تحقیقات پزشکی قانونی کشور با همکاری کمیته اخلاق پزشکی و واحد آموزش پرستاری و آموزش کارکنان بیمارستان فارابی روز پنجشنبه ۶ آذرماه ۱۳۹۳ در سالن آمفي‌تئاتر پروفسور شمس این بیمارستان برگزار شد. در این سمینار مباحثی از قبیل: رابطه پزشک و بیمار، قصور و تقصیر پزشکی و تخلفات انتظامی، اهمیت رضایت و برائت در درمان، اهمیت مستندسازی در درمان، ابعاد قانونی صدر جواز دفن، راه‌های پیشگیری از قصور و تقصیر پزشکی، و معرفی چند پرونده قصور پزشکی، توسط اساتید و اعضای هیئت‌علمی سازمان پزشکی قانونی، ارائه شد. شرکت‌کنندگان در این برنامه آگاهی لازم را در خصوص مواد قانونی و قصور و تقصیر پزشکی به دست آورده و با حضور در پانل‌های پرسش و پاسخ، ابهامات خود را مطرح نمودند.  دبیر علمی این برنامه دکتر جابر قره داغی عضو هیئت‌علمی سازمان پزشکی قانونی بود و ۳.۵ امتیاز بازآموزي براي پزشكان و کادر درمان داشت.

منبع:گروه چشم پزشکی دانشکده پزشکی

سوال