اخــــبار

جستجو در خبرها نمایش همه موارد
Page 8 of 1027 (30795 items)
Prev< قبلی
بعدی >Next
عنوان

v

آموزشي برگزاری کارگاه یادگیری مبتنی بر تیم (گروه الف)

یکشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۶
کارگاه یادگیری مبتنی بر تیم با هدف نشان دادن اهميت و كاربرد مباحث علوم پايه، كار تيمي و توجه به مهارت‌هاي بين فردي در تيم در رشته پزشكي و آشنايي با روش يادگيري مبتني بر تيم به عنوان يكي از روش‌هاي تدريس در مباحث علوم پايه
 آموزشي "برگزاري هجدهمین جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در سال 96"

یکشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۶
هجدهمین جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در روز دوشنبه مورخ 10/07/96 از ساعت 13:00 در سالن شوراي دانشكده با حضور معاون آموزشي علوم پايه و تحصيلات تكميلي و نمايندگان تحصيلات تكميلي گروه‌هاي آموزشي؛ آناتومی ، فیزیولوژی، ایمونولوژی مهندسی پزشکی، ژنتیک، اخلاق پزشکی، بیوشیمی ، آموزش پزشکی و فیزیک پزشکی تشكيل شد.
 آموزشي "برگزاري هفدهمین جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در سال 96"

شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۶
هفدهمین جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در روز دوشنبه مورخ 03/07/96 از ساعت 13:30 در سالن شوراي دانشكده با حضور معاون آموزشي علوم پايه و تحصيلات تكميلي و نمايندگان تحصيلات تكميلي گروه‌هاي آموزشي؛ فارماکولوژی، فیزیولوژی، ایمونولوژی، مهندسی پزشکی، ژنتیک، میکروب شناسی، اخلاق پزشکی، آموزش¬پزشکی، فیزیک پزشکی تشكيل شد.
 آموزشي اعلام زمان برگزاری کلاس های دانشحویان ورودی 96

جمعه ۱۴ مهر ۱۳۹۶
 آموزشي نتایج آزمون بورد

کسب رتبه در آزمون بورد
 ساير مراسم یادبود

مراسم یادبود خانم دکتر راضیه جعفری
 ساير او رفت تا زندگی باقی بماند

پنج شنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۶
امين ولي زاده، جواني 21 ساله که با اهداي عضو در بيمارستان سينا زندگي بخش شد.
 آموزشي برگزاری مراسم شب هفت و یادبود همکار ارجمند شادروان حمید شیخ بابایی

پنج شنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۶
برگزاری مراسم شب هفت و یادبود همکار ارجمند شادروان حمید شیخ بابایی 1396/07/11 - همه از خداييم و به سوي خدا باز خواهيم گشت.
 ساير پیام تسلیت به مناسبت درگذشت پدر ارجمند سرکار خانم بهرامسری

پیام تسلیت به مناسبت درگذشت پدر ارجمند سرکار خانم بهرامسری
 ساير پیام تسلیت، دکتر پورمند، رئیس بیمارستان سینا در پی درگذشت مهندس حمید شیخ بابایی

پیام تسلیت، دکتر پورمند، رئیس بیمارستان سینا در پی درگذشت مهندس حمید شیخ بابایی
 آموزشي برگزاری بیست و نهمین ژورنال کلاب

.
 آموزشي موفقیت درخشان دستیاران بیمارستان فارابی در آزمون دانشنامه تخصصی چشم پزشکی سال ۹۶

چهارشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۶
6 نفر از دستیاران بیمارستان فارابی در میان 10 رتبه برتر شصت و چهارمین آزمون دانشنامه تخصصی چشم پزشکی سال ۱۳۹۶ قرار گرفتند.
 آموزشي منابع آزمون فوق تخصص

منابع آزمون فوق تخصص
 ساير انا لله و انا الیه راجعون

چهارشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۶
درگذشت ناگهانی دستیار پرتلاش و با اخلاق پاتولوژی سرکار خانم دکتر راضیه جعفری و همسر گرامی ایشان
 آموزشي پایگاه سلامت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور معاون بهداشت و رئیس دانشکده پزشکی افتتاح شد

چهارشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۶
پایگاه سلامت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف ارزیابی و ارتقای سلامت کارکنان در دانشکده پزشکی افتتاح شد.
 آموزشي کنفرانس هفتگی ارتوپدی دانشگاه تهران مورخ پنج شنبه 13 مهرماه

کنفرانس هفتگی ارتوپدی دانشگاه تهران مورخ پنج شنبه 13 مهرماه
 پايان نامه بررسی رابطه موتاسیونهای ژنتیکی با یافته های اسپیرومتری در بیماران مبتلا به کیستیک فیبروز مراجعه کننده به کلینیک مرکز طبی کودکان در سال 1395

چهارشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۶
بیماری CF کشنده‌ترین بیماری اتوزومال مغلوب درجهان است. تا کنون بیش از 1500 جهش ژنی برای این بیماری شناخته شده است. تا کنون یک ارتباط واضح بین ژنوتیپ و میزان درگیری ریوی در این بیماری شناخته نشده است. این مطالعه به منظور یافتن ارتباط بین درگیری ریوی و ژنوتیپ این بیماران طرح ریزی شده است.
 پايان نامه مقایسه ی نتایج ارزیابی بالینی و الکتروفیزیولوژیک عصب فاسیال و عوامل موثر بر آن در بیماران مبتلا به تومور پاروتید پیش و پس از جراحی، در بیمارستان امیراعلم در سال

چهارشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۶
عصب فاسيال نقش مهمي در شکل¬گيري حالت¬هاي صورت و فعاليت¬هاي مهمي نظير توليد بزاق و اشک دارد و اختلال در عملکرد آن تاثير بسياري بر کيفيت زندگي بيمار مي¬گذارد. يکي از مهم¬ترين علل فلج اکستراکرانيال عصب فاسيال، تومورهاي غده پاروتيد هستند. بررسي عملکرد بالینی و الکتروفیزیولوژیک عصب فاسيال پيش از برداشتن تومور از نظر باليني با ارزش بوده و مي¬تواند مبنايي براي پيگيري¬هاي پس از عمل باشد.
 پايان نامه : بررسی رفتار های ارتقا سلامت و عوامل موثر بر آن در کارکنان کارخانه سیمان تهران در سال 1394

چهارشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۶
رفتارهای ارتقا دهنده سلامت راهکارهایی برای حفظ و ارتقا سلامت هستند. ارتقا سلامت از نظرWHO فرآیند توانمندسازی مردم برای بهبود و افزایش تسلط بر سلامت خود درنظر گرفته می شود.
 آموزشي مقایسه شاخص های Deformation بافتی شریان پولمونر در افراد با فشار شریان پولمونر بالا با افراد با فشار شریان پولمونر نرمال در بیمارستان شریعتی سال 94-95

چهارشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۶
In this study, pulmonary artery longitudinal deformation indices were evaluated in patients with pulmonary hypertension and compared to normal subjects to delineate the effect of high pulmonary pressure on vessel wall characteristic
 آموزشي کنفرانس اختلالات آب و الکترولیت به دنبال مصرف مانیتول در بیمارستان بهارلو برگزار شد

چهارشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۶
روابط عمومی بیمارستان بهارلو: کنفرانس آموزشی مشترک بین گروه‌های تخصصی بیمارستان بهارلو با موضوع اختلالات آب و الکترولیت به دنبال مصرف مانیتول در سالن کنفرانس بیمارستان برگزار شد.
 آموزشي برگزاری جلسه توجیهی ویژه دانشجویان ارشد مجازی

آموزشي بیست و نهمین ژورنال کلاب

آموزشي دفاع از پایان‌نامه در بیمارستان بهارلو

سه شنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۶
روابط عمومی بیمارستان بهارلو: از پایان‌نامه پزشکی عمومی با عنوان بررسی مقایسه‌ای کشت و آنتی بیوگرام بیماران سرپایی و بستری مبتلا به عفونت ادراری در بیمارستان بهارلو طی سال‌های 94 تا 95 در بیمارستان بهارلو دفاع شد.
 آموزشي دکتر عباسعلی کریمی بعنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشكي تهران منصوب شد/ قدردانی دکتر هاشمی از خدمات دکتر جعفریان

سه شنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۶
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر عباسعلی کریمی را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتی، درمانی تهران منصوب کرد.
 ساير پیام تسلیت به مناسبت درگذشت همکار ارجمند جناب آقای حمید شیخ بابایی

پیام تسلیت به مناسبت درگذشت همکار ارجمند جناب آقای حمید شیخ بابایی
 آموزشي کارگاه آشنایی دستیاران سال اول با بیمارستان سینا برگزار شد

کارگاه آشنایی دستیاران سال اول با بیمارستان سینا برگزار شد