اخــــبار

جستجو در خبرها نمایش همه موارد
Page 7 of 1027 (30807 items)
Prev< قبلی
بعدی >Next
عنوان

v

آموزشي کسب چهار رتبه اول آزمون دانشنامه تخصصی چشم پزشکی سال ۹۶ توسط دستیاران بیمارستان فارابی

یکشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۶
۴ نفر از دستیاران این بیمارستان موفق شدند در شصت و چهارمین آزمون دانشنامه تخصصی چشم پزشکی رتبه های اول تا چهارم را به خود اختصاص دهند.
 اداری بررسی میزان پیشرفت برنامه ها در کمیته تیم مدیریت اجرایی بیمارستان فارابی

یکشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۶
قائم مقام ریاست بیمارستان فارابی: باید از همین حالا برای رفع اشکالات برنامه ریزی کنیم تا نزدیک ارزیابی فشار مضاعف بر همکاران وارد نشود.
 آموزشي پیام دبیر علمی بیست و چهارمین سمینار سالیانه فارابی

یکشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۶
دبیر علمی بیست و چهارمین سمینار سالیانه فارابی این سمینار را محیطی دلپذیر و محیطی آرام و صمیمی دانست که محل مناسبی برای تبادل آخرین دستاوردهای علمی این رشته است.
 آموزشي دبیر علمی بیست و چهارمین سمینار سالیانه فارابی: سمینارفارابی نماد علمی گروه چشم پزشکی است

یکشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۶
بیست و چهارمین سمینار سالیانه فارابی۱۲الی ۱۴ اردیبهشت ۹۷ در محل هتل المپیک تهران برگزار می شود.
 آموزشي برگزاری مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) در بیمارستان فارابی

یکشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۶
کارکنان بیمارستان فارابی در غم شهادت سیدالشهدا (ع) به سوگ نشستند.
 اداری برگزاری کمیته پایش و سنجش کیفیت بیمارستان فارابی

یکشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۶
گزارش میزان پیشرفت برنامه های بیمارستان فارابی در ۶ ماه نخست سال ۹۶ ارائه شد.
 آموزشي بیست و ششمین ژورنال واچ

.
 پايان نامه مقایسه میزان شیوع سندرم متابولیک در بیماران ویتیلیگو و افراد سالم بیمارستان رازی

یکشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۶
عوامل متعددی از جمله ژنتیک، فاکتورهای ایمونولوژیک و التهابی در ایجاد آن موثر می باشد.ویتیلیگو همزمان با سایر بیماری های اتوایمیون می تواند دیده شود. بیماری های خودایمنی در اثر سیتوکین های التهابی سبب دیس لیپیدمی می شوند و از طرفی دیگر،کمپلکس اتروژنیک اتوآنتی بادی ها با کلسترول با دانسیته پایین (LDL) و کاردیولیپین اکسید شده و باعث تجمع چربی ها در دیواره عروق می شوند و به این ترتیب ریسک بیماری های قلبی-عروقی را افزایش می دهند.
 آموزشي گزارش پرداخت هزينه پايان نامه مهر ماه سال 1396

گزارش پرداخت هزينه پايان نامه مهر ماه سال 1396
 آموزشي برگزاری کارگاه تربیت مربی احیاء نوزاد در بیمارستان بهرامی

برگزاری کارگاه تربیت مربی احیاء نوزاد در بیمارستان بهرامی

شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۶
هدف این مطالعه مقایسه درد ناشی از تزریق بی حسی موضعی طی بلوک انگشتان در روش بکارگیری از یخ و بدون یخ در بیماران مراجعه کننده به اورژانس بیمارستان امام خمینی و سینا در سال 94-95 (کارآزمایی تصادفی بالینی non-blinded).
 آموزشي برگزاری کارگاه یادگیری مبتنی بر تیم (گروه ب)

شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۶
 آموزشي برگزاری جلسه رایزنی در خصوص برگزاری اصول کرامت جسد برای دانشجویان پزشکی جدیدالورود 96

آموزشي کمیته برنامه ریزی آموزشی بیمارستان بهارلو برگزار شد

شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۶
کمیته برنامه ریزی آموزشی بیمارستان بهارلو روز چهارشنبه 19 مهر ماه سال جاری در دفتر معاونت آموزشی و پژوهشی بیمارستان بهارلو برگزار شد.
 آموزشي برگزاری برنامه آموزشی بازدید از موزه برای دانشجویان پزشکی گروه ب ورودی 96

آموزشي جلسه نشست اعضای بلوک گوارش

آموزشي اعلام زمان برگزاری جلسه دفاع از عنوان پروپوزال خانم شماعیان

آموزشي ژورنال کلاب

شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۶
ژورنال کلاب عنوان مقاله: Prognostic and biologic significance of long non-coding RNA profiling in younger adults with cytogenetically normal acute myeloid leukemia ارائه کننده: آقای یاسر منصوری مکان: ساختمان شماره 8 دانشکده پزشکی، گروه ژنتیک پزشکی، کلاس شماره دو زمان: ساعت 30/8 الی 10 سه شنبه 25 مهرماه 1396
 آموزشي برنامه هفتگی گروه آموزش پزشکی

.
 آموزشي "برگزاري نوزدهمین جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در سال 96"

شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۶
نوزدهمین جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در روز دوشنبه مورخ 17/07/96 از ساعت 13 در سالن شوراي دانشكده با حضور معاون آموزشي علوم پايه و تحصيلات تكميلي و نمايندگان تحصيلات تكميلي گروه‌هاي آموزشي؛ آناتومی، فیزیولوژی، ایمونولوژی، مهندسی پزشکی، اخلاق پزشکی، بیوشیمی، آموزش پزشکی و فیزیک پزشکی تشكيل شد.
 آموزشي راز موفقیت نفرات برتر کنکور ۹۶ / امیرحسین قاسمی نژادرائینی رتبه 1 تجربی

شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۶
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی امیرحسین قاسمی نژادرائینی رتبه 1 تجربی نفر برتر کنکور سراسری گروه تجربی سال ۹۶ در یک مصاحبه راز‌های موفقیت خود و نحوه آمادگی برای امتحان را برای داوطلبان آینده بازگو کرد.
 آموزشي کمیته ایمنی مادر و نوزاد، ترویج زایمان طبیعی و تغذیه با شیر مادر بهارلو برگزار شد

پنج شنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۶
به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، کمیته ایمنی مادر و نوزاد بیمارستان بهارلو، روز ‌چهارشنبه 19 مهر ماه سال جاری در دفتر ریاست بیمارستان برگزار شد.
 آموزشي کنفرانس هفتگی ارتوپدی دانشگاه تهران مورخ پنج شنبه 20 مهرماه

کنفرانس هفتگی ارتوپدی دانشگاه تهران مورخ پنج شنبه 20 مهرماه
 آموزشي برگزاری دهمین Text Review

ساير برگزاری کمیته مدارک پزشکی در بیمارستان بهرامی

برگزاری کمیته مدارک پزشکی در بیمارستان بهرامی
 آموزشي كميته اورژانس بيمارستان بهارلو برگزار شد

چهارشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۶
روابط عمومي بيمارستان بهارلو: کمبود شدید متخصص طب اورژانس در كميته اورژانس، ترياژ و تعيين تكليف بيمارستان بهارلو مطرح و اقدامات لازم مصوب شد.
 آموزشي جلسه شورای آموزشی گروه

برگزاری شورای آموزشی گروه
 آموزشي ارزشیابی جامع آموزش کارآموزی و کارورزی دانشجویان پزشکی در بیمارستان سینا

آموزشي جلسه نشست اعضای بلوک بافت و تکوین عملکرد

چهارشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۶
جلسه نشست اعضای بلوک بافت و تکوین عملکرد با بیان انتقاداتی در مورد چیدمان و موضوعات بلوک ، پیشنهاداتی برای اصلاح ساختار فعلی و همچنین نحوه همکاری اساتید بالینی برای برگزاری جلسات بحث ادغام یافته و طراحی سوال بین رشته ای برگزار گردید
 آموزشي مصاحبه اختصاصی روابط عمومی با معاون آموزش پزشکی عمومی پیرامون آغاز سال تحصیلی جدید

چهارشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۶
دکتر عکاظی گفت یکی از یژگی های بارز این دانشگاه تشکیل خانواده ای است که تک تک اعضاء آن اعم از اساتید ،دانشجویان و کلیه پرسنل این مجموعه خود را بعنوان عضوی از این خانواده بزرگ می شناسند.
Page 7 of 1027 (30807 items)
Prev< قبلی
بعدی >Next