اخــــبار

جستجو در خبرها نمایش همه موارد
Page 5 of 1027 (30807 items)
Prev< قبلی
بعدی >Next
عنوان

v

آموزشي ژورنال کلاب

شنبه ۶ آبان ۱۳۹۶
ژورنال کلاب گروه ژنتیک پزشکی عنوان مقاله: Genomic Classification and Prognosis in Acute Myeloid Leukemia ارائه کننده: حسین پاشایی فر مکان: ساختمان شماره 8 دانشکده پزشکی، گروه ژنتیک پزشکی، کلاس شماره دو زمان: ساعت 30/8 الی 10 سه شنبه 9 آبان ماه 1396

شنبه ۶ آبان ۱۳۹۶
جلسة گزارش پيشرفت كار پايان نامه دانشجوي دكتري گروه بيوشيمي روز يكشنبه مورخ 7/8/96 از ساعت 11-10 در محل تالار دكتر ملك نيا برگزار مي گردد.

شنبه ۶ آبان ۱۳۹۶
جلسة گزارش پيشرفت كار پايان نامه دانشجويان دكتري گروه بيوشيمي روز يكشنبه مورخ 30/7/96 از ساعت 11-10 در محل تالار دكتر ملك نيا برگزار مي گردد.
 آموزشي برگزاري ژورنال كلاب در گروه بيوشيمي

شنبه ۶ آبان ۱۳۹۶
ژورنال كلاب گروه بيوشيمي روز يكشنبه مورخ 23/7/96 از ساعت 12-11 در محل تالار دكتر ملك نيا برگزار مي گردد.
 آموزشي سی امین ژورنال کلاب

شنبه ۶ آبان ۱۳۹۶
جلسة گزارش پيشرفت كار پايان نامه دانشجويان دكتري گروه بيوشيمي روز يكشنبه مورخ 23/7/96 از ساعت 11-10 در محل تالار دكتر ملك نيا برگزار مي گردد.

شنبه ۶ آبان ۱۳۹۶
جلسة گزارش پيشرفت كار پايان نامه دانشجويان دكتري گروه بيوشيمي روز يكشنبه مورخ 16/7/96 از ساعت 11-10 در محل تالار دكتر ملك نيا برگزار مي گردد.
 رفاهي برنامه های هفته سلامت بانوان در بیمارستان بهرامی

برنامه های هفته سلامت بانوان در بیمارستان بهرامی
 آموزشي کمیته پژوهش بیمارستان بهارلو برگزار شد

پنج شنبه ۴ آبان ۱۳۹۶
روابط عمومی بیمارستان بهارلو: کمیته پژوهش بیمارستان بهارلو پیرامون راه‌اندازی بانک‌های اطلاعاتی در بخش‌های مختلف بیمارستان بهارلو برگزار شد.
 آموزشي کارگاه پروپوزال نویسی در بیمارستان بهارلو برگزار شد

پنج شنبه ۴ آبان ۱۳۹۶
روابط عمومی بیمارستان بهارلو: کارگاه پروپوزال نویسی با هدف پروپوزال نویسی و پایان‌نامه ویژه کارآموزان پزشکی در بیمارستان بهارلو برگزار شد.
 آموزشي کمیته دارو درمان و تجهیزات پزشکی در بیمارستان بهارلو برگزار شد

پنج شنبه ۴ آبان ۱۳۹۶
روابط عمومی بیمارستان بهارلو: کمیته دارو، درمان و تجهیزات پزشکی – تغذیه و کمیته اقتصاد درمان، دارو و تجهیزات پزشکی بیمارستان بهارلو در دفتر ریاست بیمارستان برگزار شد.
 آموزشي برگزاری جلسه گروه در سوم آبان ماه

چهارشنبه ۳ آبان ۱۳۹۶
.
 آموزشي راز موفقیت نفرات برتر کنکور ۹۶/ ارسلان یزدچی رتبه 4 کشوری گروه علوم تجربی کنکور 96

سه شنبه ۲ آبان ۱۳۹۶
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی ارسلان یزدچی رشته علوم تجربی کنکور 96 نفر برتر کنکور سراسری گروه تجربی سال ۹۶ در یک مصاحبه راز‌های موفقیت خود و نحوه آمادگی برای امتحان را برای داوطلبان آینده بازگو کرد.
 آموزشي بازدید دانشجویان پردیس بین الملل دانشگاه از بیمارستان بهارلو

دوشنبه ۱ آبان ۱۳۹۶
روابط عمومی بیمارستان بهارلو: دانشجویان دانشکده پزشکی پردیس بین‌الملل دانشگاه روز دوشنبه یکم آبان ماه سال جاری از بیمارستان بهارلو بازدید کردند.
 آموزشي جلسه سخنراني به زبان انگلیسی جناب آقایان دکتر سید مجتبی عقیلی و دکتر علیرضا براتلو و دکتر سیدحسین سید حسینی داورانی مورخ 96/07/29

دوشنبه ۱ آبان ۱۳۹۶
جلسه سخنراني به زبان انگلیسی جناب آقایان دکتر سید مجتبی عقیلی و دکتر علیرضا براتلو و دکتر سیدحسین سید حسینی داورانی مورخ 96/07/29 در بيمارستان امام خمینی (ره) برگزار شد.
 آموزشي یازدهمین text review

آموزشي معرفی بیماران شغلی

آموزشي سمینار یکروزه Robotic Stereotactic Neurosurgery برگزار می گردد

سمینار یکروزه Robotic Stereotactic Neurosurgery برگزار می گردد
 آموزشي برگزاری اولین سمپوزیوم چالش های آنژیوپلاستی اورژانس در بیمارستان سینا

برگزاری اولین سمپوزیوم چالش های آنژیوپلاستی اورژانس در بیمارستان سینا
 آموزشي برگزاری کلاس آموزشی آشنایی با طرز کار دستگاه الکتروشوک در بیمارستان سینا

برگزاری کلاس آموزشی آشنایی با طرز کار دستگاه الکتروشوک در بیمارستان سینا
 اداری انتصاب دکتر محمدعلي صحراييان به سمت معاون تحقيقات و فن‌آوري دانشگاه/ قدردانی دکتر کریمی از دکتر یونسیان

آموزشي دستیار جدید پردیس بین الملل

شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۶
شروع به کار اولین دستیار جدید پردیس بین الملل گروه
 آموزشي اعلام زمان‌بندی مراسم تکریم و معارفه معاونان دانشگاه

شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۶
زمان‌ برگزاری مراسم تکریم و معارفه معاونان تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان، آموزش، اجتماعی فرهنگی و توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه اعلام شد.
 اداری جلسه در خصوص سامانه مادر و نوزاد در بیمارستان بهرامی

پنج شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۶
جلسه در خصوص سامانه مادر و نوزاد در بیمارستان بهرامی
 آموزشي برگزاری جلسه دفاع از عنوان خانم شماعیان

آموزشي برگزاری بیست و ششمین ژورنال واچ

.
 آموزشي انتصاب دکتر عبدالرحمن رستميان / دکتر محمدعلي صحراييان / دکتر اميرعلي سهراب پور / معاونت اجتماعي فرهنگي/ معاون تحقيقات و فن‌آوري / معاون آموزشي

چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۶
دکتر کریمی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران،در احکامی جداگانه دکتر عبدالرحمن رستميان / دکتر محمدعلي صحراييان / دکتر اميرعلي سهراب پور / به سرپرست معاونت اجتماعي فرهنگي/ معاون تحقيقات و فن‌آوري / معاون آموزشي دانشگاه منصوب کرد.
 آموزشي كارت دانشجويان مقطع Ph.D ورودي 1396

ضمن خير مقدم به دانشجويان محترم مقطع Ph.D ورودي 1396 به اطلاع مي رساند
 آموزشي تحويل كارت دانشجويي دانشجويان كارشناسي ارشد

چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۶