اخــــبار

جستجو در خبرها نمایش همه موارد
Page 4 of 1027 (30807 items)
Prev< قبلی
بعدی >Next
عنوان

v

آموزشي تسلیت به سرکار خانم دکتر جزایری به مناسبت درگذشت پدر گرامی ایشان

شنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۶
انالله و انا الیه راجعون سرکار خانم دکتر جزایری هیئت علمی محترم گروه فارماکولوژی در گذشت پدر گرامیتان را به سرکار عالی و خانواده محترم تسلیت عرض می نماییم. از طرف: اعضای هیاتعلمی و کارمندان گروه فارماکولوژی دانشکده پزشکی
 آموزشي درراستای تکریم ارباب رجوع ، کاهش مراجعین به ستاد وزارت بهداشت وسهولت پیگیری فرم فراغت ازتحصیل توسط دانش آموختگان داخل کشور، ایشان می توانند با مراجعه به آدرس ذیل درجستجوگر: googelechromw

آموزشي

شنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۶
 آموزشي "برگزاري بیست و دومین جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در سال 96"

شنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۶
بیست و دومین جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در روز دوشنبه مورخ 08/08/96 از ساعت 13:00 در سالن شوراي دانشكده با حضور معاون آموزشي علوم پايه و تحصيلات تكميلي و نمايندگان تحصيلات تكميلي گروه‌هاي آموزشي؛ آناتومی، ایمونولوژی، مهندسی پزشکی، ژنتیک ، فیزیولوژی، بیوشیمی، آموزش پزشکی، میکروب¬شناسی و فیزیک پزشکی تشكيل شد.
 آموزشي برگزاري جلسة گزارش پيشرفت كار پايان نامه دانشجويان دكتري گروه بيوشيمي

شنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۶
جلسة گزارش پيشرفت كار پايان نامه دانشجويان دكتري گروه بيوشيمي روز يكشنبه مورخ 14/8/96 از ساعت 11:30-10 در محل تالار دكتر ملك نيا برگزار مي گردد.
 آموزشي برگزاری سی امین ژورنال کلاب

پنج شنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۶
 آموزشي کارگاه پروپوزال نویسی در بیمارستان بهارلو برگزار شد

پنج شنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۶
روابط عمومی بیمارستان بهارلو: کارگاه پروپوزال نویسی ویژه دستیاران پزشکی قانونی روز پنج شنبه 11 آبان ماه سال جاری در سالن کنفرانس بیمارستان بهارلو برگزار شد.
 آموزشي برگزاری جلسه دفاع از پروپوزال خانم احمری

.
 آموزشي راز موفقیت نفرات برتر کنکور ۹۶/ محسن نیکویی رتبه 5کشوری گروه علوم تجربی کنکور 96

چهارشنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۶
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی محسن نیکویی رشته علوم تجربی کنکور 96 نفر برتر کنکور سراسری گروه تجربی سال ۹۶ در یک مصاحبه راز‌های موفقیت خود و نحوه آمادگی برای امتحان را برای داوطلبان آینده بازگو کرد.
 آموزشي کنفرانس خانواده درمانی در بیمارستان بهارلو برگزار شد

چهارشنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۶
روابط عمومی بیمارستان بهارلو: کنفرانس آموزشی مشترک بین گروه‌های تخصصی بیمارستان بهارلو با موضوع خانواده درمانی در سالن کنفرانس بیمارستان برگزار شد.
 آموزشي مباحث امتحان درون گروهی طب کار در تاریخ 7/11/96

آموزشي جلسه‌ی پیش دفاع از پایان‌نامه دکترای تخصصی فیزیک پزشکی

چهارشنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۶
جلسه‌ی پیش دفاع از پایان‌نامه دکترای تخصصی فیزیک پزشکی سرکار خانم خادمی چهارشنبه 96/8/17 ساعت 13 برگزار خواهد شد.
 آموزشي جلسه شورای آموزشی گروه

برگزاری شورای آموزشی گروه
 درماني راه اندازی اعمال جراحی استروتاکتیک در بیمارستان سینا

راه اندازی اعمال جراحی استروتاکتیک در بیمارستان سینا
 درماني اهدای عضو مردی از اهالی همدان در بیمارستان سینا

اهدای عضو مردی از اهالی همدان در بیمارستان سینا
 آموزشي نخستین همایش یکروزه آشنایی با پلاسمافرزیس، اندیکاسیون ها و روش ها برگزار خواهد شد

چهارشنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۶
 درماني پیام تسلیت به مناسبت درگذشت پدر گرامی استاد ارجمند جناب آقای دکتر مظاهر قربانی

پیام تسلیت به مناسبت درگذشت پدر گرامی استاد ارجمند جناب آقای دکتر مظاهر قربانی
 آموزشي برنامه های هفته ملی پیشگیری و درمان سکته های مغزی در بیمارستان بهرامی

برنامه های هفته ملی پیشگیری و درمان سکته های مغزی در بیمارستان بهرامی
 آموزشي "برگزاري بیست و یکمین جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در سال 96"

سه شنبه ۹ آبان ۱۳۹۶
بیست و یکمین جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در روز دوشنبه مورخ 01/08/96 از ساعت 13:00 در سالن شوراي دانشكده با حضور معاون آموزشي علوم پايه و تحصيلات تكميلي و نمايندگان تحصيلات تكميلي گروه‌هاي آموزشي؛ آناتومی، میکروب¬شناسی، مهندسی پزشکی، ژنتیک، بیوشیمی، آموزش پزشکی و مهندسی پزشکی تشكيل شد.
 آموزشي اعلام زمان برگزاری جلسات دفاع دانشجویان دکترا

.
 آموزشي "برگزاري بیستمین جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در سال 96"

سه شنبه ۹ آبان ۱۳۹۶
بیستمین جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در روز دوشنبه مورخ 24/07/96 از ساعت 13:00 در سالن شوراي دانشكده با حضور مشاور معاون آموزشي علوم پايه و تحصيلات تكميلي و نمايندگان تحصيلات تكميلي گروه‌هاي آموزشي؛آناتومی، فیزیولوژی، فارماکولوژی، مهندسی پزشکی، اخلاق پزشکی، ژنتیک، بیوشیمی، و آموزش پزشکی تشكيل شد.
 آموزشي برنامه آزمون های نیمسال اول سال تحصیلی 97-96

سه شنبه ۹ آبان ۱۳۹۶
خواهشمند است به برنامه آزمون های نیمسال اول سال تحصیلی 97-96 توجه فرمایید. این برنامه قبلا به اطلاع نماینده های دانشجویی رسیده است.
 آموزشي کنفرانس داروهای پروتکلی بیمارستان بهارلو برگزار شد

سه شنبه ۹ آبان ۱۳۹۶
روابط عمومی بیمارستان بهارلو: کنفرانس آموزشی داروهای پروتکلی بیمارستان بهارلو ویژه دستیاران گروه مسمومیت در سالن کنفرانس بیمارستان برگزار شد.
 آموزشي برگزاری جلسه آموزشی پرستاران در بیمارستان بهرامی

دوشنبه ۸ آبان ۱۳۹۶
برگزاری جلسه آموزشی پرستاران در بیمارستان بهرامی
 ساير تسلیت به آقای دکتر مظاهر قربانی

آموزشي برنامه کنفرانس آبان ماه دستیاران مسمومین بیمارستان بهارلو اعلام شد

یکشنبه ۷ آبان ۱۳۹۶
روابط عمومی بیمارستان بهارلو: برنامه کنفرانس دستیاران گروه مسمومیت بیمارستان بهارلو از روز ‌دوشنبه یکم آبان ماه 96 آغاز شد.
 آموزشي کمیته تیم مدیریت اجرایی در بیمارستان بهارلو برگزار شد

یکشنبه ۷ آبان ۱۳۹۶
روابط عمومی بیمارستان بهارلو: کمیته تیم مدیریت اجرایی بیمارستان بهارلو روز ‌یکشنبه هفتم آبان ماه سال 96 در بیمارستان بهارلو برگزار شد.
 رفاهي برگزاری تور پارک بانوان برای پرسنل بیمارستان بهرامی

برگزاری تور پارک بانوان برای پرسنل بیمارستان بهرامی
 اداری برگزاری کمیته اقتصاد و دارو و درمان بیمارستان بهرامی

برگزاری کمیته اقتصاد و دارو و درمان بیمارستان بهرامی