اخــــبار

جستجو در خبرها نمایش همه موارد
Page 1021 of 1039 (31147 items)
Prev< قبلی
بعدی >Next
عنوان

v

-1 كارگاه كاربرد روشهاي مولكولي در آزمايشگاههاي تشخيص طبي

دوشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۴
پژوهشكده ابن سينا در نظر دارد كارگاهي را تحت عنوان كاربرد روشهاي مولكولي در آزمايشگاههاي تشخيص طبي ار برگزار نمايد.
 -1 كارگاه ارزيابي عملكرد اسپرم برگزار مي گردد.

دوشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۴
پژوهشكده ابن سينا كارگاه يك روزه ارزيابي عملكرد اسپرم را برگزار مي نمايد.
 آموزشي (كسب رتبه دوم آموزشي در هفتمين جشنواره ابن سينا توسط گروه بيوشيمي پزشكي دانشكده پزشكي)

دوشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۴
گروه بيوشيمي پزشكي دانشكده پزشكي حائز رتبه دوم آموزشي در هفتمين جشنواره ابن سينا شد.
 پژوهشي نهمين كنگره تغذيه ايران برگزار مي گردد.

دوشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۴
دانشگاه علوم پزشكي تبريز درنظردارد نهمين كنگره تغذيه ايران را برگزار نمايد.
 آموزشي برگزاري مراسم معارفه دانشجويان جديدالورود بهمن 84

دوشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۴
مراسم معارفه دانشجويان جديدالورود بهمن 84 برگزار ميگردد.
 پژوهشي هفتمين جشنوارة ابن سينا در دو بخش آموزشي و پژوهشي برگزار ‏شد

یکشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۸۴
به منظور تقدير از برگزيدگان پژوهشي و آموزشي دانشگاه علوم پزشكي تهران، هفتمين جشنوارة ابن‏سينا مورخ (15/11/84) با حضور آقاي دكتر حداد عادل رياست محترم مجلس شوراي اسلامي، حاج‏آقا محمديان نمايندة محترم مقام معظم رهبري در دانشگاه، وزير بهداشت درمان و آموزش پزشكي، رياست دانشگاه علوم پزشكي تهران، معاون تحقيقات و فنآوري وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي و جمعي از اعضاي هيأت علمي و دانشجويان اين دانشگاه در محل تالار ابن‏سينا برگزار شد.
 اداری آگهی مناقصه واگذاری نگهداری شبکه کامپیوتری دانشکده پزشکی

شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۴
دانشکده پزشکی در نظر دارد امور نگهداری شبکه کامپوتری خود را از طریق مناقصه به شرکتها و متقاضیان واجد شرایط واگذار نماید.
 آموزشي (عنوان پايان نامه هاي گروه بيوشيمي پزشكي در سال تحصيلي 84-1383 )

شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۴
عنوان پايان نامه هاي درحال انجام و پايان يافته گروه بيوشيمي پزشكي در سال تحصيلي 84-1383 به شرح زير مي باشد:
 رفاهي اتصال پاويون دستيارن مجتمع بيمارستاني امام خميني (ره) به خط اينترنت پرسرعت

پنج شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۴
چندي است كه پاويون دستيارن مجتمع بيمارستاني امام خميني (ره) به خط اينترنت پرسرعت متصل گرديده است . در مجموع دستياران اين مجتمع در تمام مدت شبانه روز ميتوانند از سه دستگاه كامپيوتر داراي خط اتصال پرسرعت و امكانات تايپ و پرينت و تكثير در كنار آن استفاده نمايند.
 پژوهشي اولين سمينار سونوگرافي مامايي برگزار مي گردد.

چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۴
انجمن پريناتولوژي ايران اولين سمينار سونوگرافي مامايي را برگزار مي نمايد.
 اداری آگهی واگذاری امور خدمات و نظافت دانشکده پزشکی

دوشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۴
دانشکده پزشکی در نظر دارد امور خدمات و نظافت خود را از طریق مناقصه به شرکتها و متقاضیان واجد شرایط واگذار نماید
 اداری آگهی مناقصه واگذاری نگهداری تاسیسات دانشکده پزشکی

دوشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۴
دانشکده پزشکی در نظر دارد امور مربوط به نگهداری و کاربری تاسیسات خود را از طریق مناقصه به شرکتها و متقاضیان واجد شرایط واگذار نماید
 اداری انتصاب جناب آقاي دكتر امامي رضوي به عنوان رياست محترم دانشكده پزشكي تهران

یکشنبه ۹ بهمن ۱۳۸۴
جناب آقاي دكتر امامي رضوي به عنوان رياست محترم دانشكده پزشكي تهران منصوب گرديد.
 رفاهي موافقت با پرداخت تسهیلات 000/000/5 ریالی به 14 نفر از اعضا صندوق قرض الحسنه

یکشنبه ۹ بهمن ۱۳۸۴
در دومین جلسه ماهانه صندوق قرض الحسنه کارکنان دانشکده ، پرداخت تسهیلات 000/000/5 ریالی به 14 نفر از اعضای متقاضی موافقت شد .
 -1 هيچ موردي از ويروس آنفولانزاي مرغي در ايران مشاهده نشده است.

یکشنبه ۹ بهمن ۱۳۸۴
وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت:ويروس آنفلوانزاي پرندگان در كشور چه در ميان طيور و چه در ميان انسانها وجود ندارد.
 پژوهشي هيچ موردي از ويروس آنفولانزاي مرغي در ايران مشاهده نشده است.

پژوهشي هشتمين كنفراس آمار دانشگاه شيراز

یکشنبه ۹ بهمن ۱۳۸۴
هشتمين كنفراس آمار دانشگاه شيراز ار تاريخ 31 مرداد لغايت2 شهريور 85 برگزار مي نماييد
 رفاهي وام تحصيلي نيمسال اول 85-84

یکشنبه ۹ بهمن ۱۳۸۴
 پژوهشي اولين همايش منطقه اي زن، توانمندي وجايگاه حقوقي آن برگزار ميگردد.

شنبه ۸ بهمن ۱۳۸۴
دانشكده حقوق وعلوم اداري دانشگاه آزاد اسلامي خرم آباد اولين همايش منطقه اي زن، توانمندي وجايگاه حقوقي آن رابرگزار مي نمايد.
 پژوهشي هشتمين كنگره سراسري ميكروب شناسي ايران برگزار مي گردد.

شنبه ۸ بهمن ۱۳۸۴
شركت سهامي اكسير ، هشتمين كنگره ميكروب شناسي رابرگزار نمايد.
 اداری کلیه کارکنان بیمارستان بهرامی وبیمارستان آرش مهارتهای IT را در بیمارستان بهرامی فرا گرفتند.

پنج شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۴
کلیه کارکنان بیمارستان بهرامی وبیمارستان آرش مهارتهای IT را در مدت 4 ماه در بیمارستان بهرامی فرا گرفتند.
 خدماتي نصب و راه اندازي نسخه جديد نرم افزار Winlib 2000

جديدترين ورژن نرم افزار جامع كتابخانه Winlib 2000 در تاريخ
12 /10 /1384 در سرور مركزي كتابخانه و تمامي كلاينتها نصب و راه اندازي گرديد
 پژوهشي سمينار يك روزه ترويج گياهان دارويي و داروهاي گياهي

چهارشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۴
برنامه سمينار يك روزه ترويج گياهان دارويي و داروهاي گياهي رسمي جهت علائم شايع بيماران سرپايي برگزار خواهد شد.
 درماني افزايش فشارخون و مشكلات قلبي-عروقي، شايع‌ترين عوارض مصرف قرص‌هاي لاغري هستند .

چهارشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۴
مصرف قرص‌هاي لاغري عوارضي همچون افزايش فشارخون و مشكلات قلبي-عروقي را به دنبال دارد.
 درماني استفاده از خمير دندان‌هاي داراي پوشش فلزي باعث خرابي دندان‌ها مي‌شود .

چهارشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۴
تغذيه با مواد غذايي مغذي و مفيد مثل شير و مواد ديگر كلسيم دار بهترين راه پيشگيري از بيماري‌هاي دندان است.
 پژوهشي ششمين همايش علمي ساليانه انجمن درد برگزار مي گردد..

چهارشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۴
انجمن بررسي ومطالعه درد در ايران ششمين همايش علمي ساليانه انجمن درد را برگزار مي نمايد.
 پژوهشي هفتمين جشنواره ابن سينا برگزار مي گردد.

سه شنبه ۴ بهمن ۱۳۸۴
معاونت پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي تهران هفتمين جشنواره ابن سينا را برگزار مي نمايد.
 پژوهشي هفتمین کنفرانس بیوشیمی فیزیک ایران برگزار مي گردد.

سه شنبه ۴ بهمن ۱۳۸۴
مركز تحقيقات علوم پايه دانشگاه تبريز وانجمن بيوشيمي فيزيك ايران هفتمین کنفرانس بیوشیمی فیزیک ایران را برگزار نمايد.
 پژوهشي سمينار ساركومهاي نسج نرم برگزار مي گردد.

سه شنبه ۴ بهمن ۱۳۸۴
انستيتو كانسر دانشگاه علوم پزشكي تهران در نظر دارد سمينار يكروزه ساركومهاي نسج نرم را برگزار نمايد.
 پژوهشي اولين همايش منطقه اي بيماريهاي عفوني برگزار مي گردد.

سه شنبه ۴ بهمن ۱۳۸۴
دانشگاه آزاد اسلامي واحد همدان اولين همايش منطقه اي بيماريهاي عفوني را برگزار نمايد.
Page 1021 of 1039 (31147 items)
Prev< قبلی
بعدی >Next