اخــــبار

جستجو در خبرها نمایش همه موارد
Page 1 of 987 (29610 items)
Prev< قبلی
بعدی >Next
عنوان

v

آموزشي کنفرانس هفتگی ارتوپدی دانشگاه تهران مورخ پنج شنبه 7 اردیبهشت ماه

کنفرانس هفتگی ارتوپدی دانشگاه تهران مورخ پنج شنبه 7 اردیبهشت ماه
 آموزشي بیست و هفتمین ژورنال کلاب

آموزشي برگزاری ششمین جلسه Text Review

آموزشي ششمین روز هفته سلامت در بیمارستان بهرامی

ششمین روز هفته سلامت در بیمارستان بهرامی
 اداری برنامه اعتبار بخشی بیمارستان بهرامی

برنامه اعتبار بخشی بیمارستان بهرامی
 آموزشي ژورنال کلاب خونریزی دستگاه گوارش در بیمارستان بهارلو برگزار شد

چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶
روابط عمومی بیمارستان بهارلو: ژورنال کلاب خونریزی دستگاه گوارش تحتانی حاد، ششم اردیبهشت ماه در بیمارستان بهارلو برگزار شد.
 آموزشي اطلاع رسانی جهت برگزاری سخنرانی علمی در دانشگاه تربیت مدرس

سه شنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۶
برای اطلاع کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی اطلاعیه این سخنرانی در سایت گروه قرار گرفته است
 آموزشي 27 رجب، سالروز بعثت نبي مكرم اسلام محمد مصطفي(ص) مباركباد

دوشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۶
اينك محمد امين درآستانه چهل سالگي از كوه حرا كه نه از قله هاي ايمان معرفت بالا مي رود تا امين وحي رسالت شود....و گفت: اقرا و حركت به سوي نور آغاز شد
 ساير عيد مبعث بر همگان مبارك باد

دوشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۶
 آموزشي سخنرانی به زبان انگلیسی سرکار خانم دکتر مهرزاد مهدی زاده متخصص و عضو محترم هیئت علمی گروه رادیولوژی با موضوع Imaging of GI Tract Emergenciesدر بیمارستان امام خمینی (ره)

دوشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۶
سخنرانی به زبان انگلیسی سرکار خانم دکتر مریم رحمانی متخصص و عضو محترم هیئت علمی گروه رادیولوژی با موضوع Role of Imaging in Endometrial Cancer در بیمارستان امام خمینی (ره)
 آموزشي برگزاري نهمین و آخرین همایش از سری همایش های «پزشکی؛ این راه بی نهایت»

دوشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۶
نهمین و آخرین همایش از سری همایش های «پزشکی؛ این راه بی نهایت» با حضور جناب آقای دکتر علی جعفریان با محوریت «هدفمندی؛ اتصال ایده به عمل» برگزار می شود
 آموزشي جشن عید مبعث در بيمارستان بهارلو برگزار شد

دوشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۶
به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، جشن عید مبعث ، روز دوشنبه، چهارم اردیبهشت ماه در نمازخانه بیمارستان بهارلو برگزار شد.
 آموزشي امتحان درون بخشی رزیدنت ها سال اول و انترن ها

امتحان درون بخشی
 آموزشي برگزاری جلسه آموزشی اعتبار بخشی در بیمارستان بهرامی

برگزاری جلسه آموزشی اعتبار بخشی در بیمارستان بهرامی
 آموزشي برگزاری کلاسهای آموزشی برای پرسنل بیمارستان بهرامی

برگزاری کلاسهای آموزشی برای پرسنل بیمارستان بهرامی
 آموزشي برگزاري سمينار كنترل كيفي در آزمايشگاه با همكاري انجمن بيوشيمي در گروه بيوشيمي

دوشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۶
سمينار كنترل كيفي در آزمايشگاه در گروه بيوشيمي دانشگاه علوم پزشكي تهران با همكاري انجمن بيوشيمي جمهوري اسلامي ايران روز چهارشنبه 13 ارديبهشت ماه 1396 و پنج شنبه 14 ارديبهشت ماه 1396 از ساعت 16- 8:30 در تالار طب تجربي واقع در گروه فارماكولوزي برگزار مي گردد.
 آموزشي برگزاري ژورنال كلاب در گروه بيوشيمي

دوشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۶
ژورنال كلاب گروه بيوشيمي روز يكشنبه مورخ 10/2/96 از ساعت 12-11 در محل تالار دكتر ملك نيا برگزار مي گردد.
 آموزشي برگزاري سمينار هفتگي دانشجويان گروه بيوشيمي

دوشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۶
سمينار هفتگي دانشجويان دكتري گروه بيوشيمي با سخنراني محمدرضا هاشم نيا به راهنمايي آقاي دكتر مشكاني راس ساعت 12- 10 روز يكشنبه مورخ 10/2/96 در محل تالار دكتر ملك نيا برگزار ميگردد.
 درماني برگزاری پایگاه سلامت در بیمارستان بهرامی به مناسبت هفته سلامت

برگزاری پایگاه سلامت در بیمارستان بهرامی به مناسبت هفته سلامت
 آموزشي کمیته تیم مدیریت اجرایی بیمارستان بهارلو برگزار شد

یکشنبه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۶
روابط عمومی بیمارستان بهارلو: فرایند صندوق درمانگاه در کمیته تیم مدیریت اجرایی بیمارستان بهارلو بررسی شد.
 آموزشي ششمین Text Review

آموزشي معرفي بيمار در تاريخ 3/2/96

معرفي بيمار با موضوع بازگشت به كار
 آموزشي السلام عليكم يا باب الحوائج

شهادت حضرت امام موسي كاظم (ع) تسليت باد
 ساير پيام تسليت گروه فارماكولوژي به مناسبت درگذشت مادر مومنه سركار خانم دكتر بختياريان

یکشنبه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۶
با نهايت تاسف و تاثر درگذشت والده مكرمه سركار خانم دكتر بختياريان را تسليت عرض كرده و ‌از درگاه ايزد منان علو درجات آن فقيده سعيده را مسألت مي نماييم.
 آموزشي برگزاری جلسه دفاع از پایان نامه خانم علیزاده

شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶
مطالعات اخیر شواهدی از تاثیر هموفيلي بر ميزان تراكم و متابولیسم استخواني ارائه نموده اند. هدف از اجرای مطالعه حاضر، بررسي سطح سرمی ويتامين D و برخی از عوامل بیوشیمیایی موثر بر turnover استخواني در بيماران مبتلا به هموفيلي نسبت به گروه کنترل بود.
 پايان نامه تعیین ارتباط بین میزان بیان متالوپروتیناز هایMMP9 , MMP2 و همچنینTIMP1 با درگیری لنف نودهای آگزیلاری در بیماران مبتلا به سرطان پستان

شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶
اخیرا، نقشی اساسی برای انواع متالوپروتئینازها و ژلاتینازها در ایجاد و پیشرفت کانسر پستان ارائه و شناسائی شده است. این شاخصها به طور موثری برای ارزیابی بیماری، عود تومور، بعد تهاجمی بیماری و پیش بینی پیامدهای درمانی بیماری مورد استفاده قرار می گیرند. هدف از اجرای مطالعه حاضر، تعیین ارتباط بین میزان بیان متالوپروتیناز های MMP9 , MMP2 و همچنینTIMP1 با درگیری لنف نودهای آگزیلاری در بیماران مبتلا به سرطان پستان بود.
 پايان نامه مقایسه اثر مایکروویو و اتوکلاو در بازیابی آنتی ژنهای CD15 و CD30 در نمونه های لنفوم هوچکین

شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶
: وجود پیشرفتهای درمانی و داروهای جدید و بهبود پروگنوز بیماران، اهمیت تشخیص دقیق و درست بیماریهای لنفوئیدی بیش از پیش هویدا است. هوچکین کلاسیک نوع خاصی از لنفوم B-cell می باشد که در آن سلولهای هوچکین و رید- اشتنبرگ کمیاب می باشد. تشخیص لنفوم هوچکین در گذشته تنها بر اساس مورفولوژی و دیدن این سلولها بود اما پس از مدتی دیده شد که مشابه این سلولها در سایر شرایط از جمله موارد راکتیو، لنفومها از جمله لنفومهای B-cell دیگر یا T-cell یا سایر شرایط غیرلنفوئیدی دیده می شود. اگرچه نماهای بسیار متغیر لنفوم هوچکین به خوبی شناخته شده است اما همچنان در مواردی مشکل تشخیصی حتی در دستان پاتولوژیست های مجرب وجود دارد.
 آموزشي کمیته پایش و سنجش کیفیت در بیمارستان بهارلو برگزار شد

شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶
روابط عمومی بیمارستان بهارلو: شاحصهای برنامه استراتژیک و برنامه های پیشنهادی بهبودکیفیت در کمیته پایش و سنجش کیفیت بیمارستان بهارلو بررسی شد.
Page 1 of 987 (29610 items)
Prev< قبلی
بعدی >Next