اخــــبار

جستجو در خبرها نمایش همه موارد
Page 1 of 982 (29439 items)
Prev< قبلی
بعدی >Next
عنوان

v

آموزشي در جشنواره رویش تغذیه بیمارستانی از مسئول تغذیه بیمارستان بهارلو تقدیر شد

شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۵
روابط عمومی بیمارستان بهارلو: در جشنواره رویش تغذیه بیمارستانی، از سمانه محسن‌آبادی، مسئول تغذیه بیمارستان بهارلو تقدیر شد.
 آموزشي سرآشپز بیمارستان بهارلو در جشنواره رویش تغذیه بیمارستانی اول شد

شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۵
روابط عمومی بیمارستان بهارلو: در جشنواره رویش تغذیه بیمارستانی، عبادی، سرآشپز بیمارستان بهارلو با ارزیابی داوران برنامه تلویزیونی دست‌پخت، رتبه اول را کسب کرد.
 اداری کمیته مدیریت خطر حوادث و بلایای اسفند ماه بیمارستان سینا تشکیل جلسه داد

پنج شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۵
نشست کميته مديريت خطر حوادث و بلاياي اسفند ماه بيمارستان سينا به برگزاري نشست دور ميزي آتش سوزي اختصاص يافت.
 ساير دکتر پورمند، بیمارستان سینا همگام با پیشرفت های روز دنیا توانایی انجام اعمال غیر تهاجمی را دارد

پنج شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۵
دکتر پورمند، بيمارستان سينا را ارائه کننده و پوشش دهنده خدمات درماني به مردم جنوب شهر تهران خواند.
 درماني دکتر پورمند، از افزایش ظرفیت تخت های ICU بیمارستان سینا در ابتدای سال آینده خبر داد

پنج شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۵
رئيس بيمارستان سينا، اکثر خدمات درماني قابل ارائه در اين مرکز در سطح بين المللي مي باشد.
 اداری بیمارستان سینا مقام دوم اجرای طرح بسیج آموزش همگانی تغذیه سالم را کسب کرد

پنج شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۵
دکتر صدف علي پور، معاون درمان دانشگاه طي ارسال تقديرنامه اي از زحمات تيم اجرايي بسيج آموزش همگاني تغذيه در بيمارستان سينا قدرداني نمود.
 آموزشي جلسه تقدير و تشكر از دانشجويان باليني همكار در اجراي برنامه همراه باليني به همت دفتر توسعه آموزش برگزار شد

آموزشي برگزاري ششمين جلسه روز پ‍‍ژوهش گروه ايمونولوژي

چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۵
ششمين جلسه روز پ‍‍ژوهش گروه ايمونولوژي در روزهاي 24 و 25 اسفند ماه سال جاري در سالن شهيد كاووسي برگزار گرديد.
 آموزشي "برگزاري چهلمين جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در سال 95"

چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۵
چهلمين و آخرين جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در روز دوشنبه مورخ 23/12/95 از ساعت 13 در سالن شوراي دانشكده با حضور معاون آموزشي علوم پايه و تحصيلات تكميلي و نمايندگان تحصيلات تكميلي گروه‌هاي آموزشي؛ آناتومي، مهندسي پزشكي، ميكروب شناسي، فيزيولوژي، اخلاق پزشكي، بيوشيمي، فيزيك پزشكي، آموزش پزشكي و فارماكولوژي تشكيل شد.
 آموزشي کمیته آموزش در بیمارستان بهارلو برگزار شد

سه شنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۵
روابط عمومی بیمارستان بهارلو: کمیته آموزش بیمارستان بهارلو از با حضور معاون آموزشی، مدیر آموزش، مسئول دفترEDO و با حضور اعضای هیئت علمی در دفتر معاونت آموزشی بیمارستان بهارلو برگزار شد.
 آموزشي ترمیم تنگی آناستوموز حالب به روده

جراحی مجدد بیمار تومور مثانه برای تنگی حالب
 آموزشي گزارش پرداخت هزينه پايان نامه اسفند ماه سال 1395

گزارش پرداخت هزينه پايان نامه اسفند ماه سال 1395
 آموزشي تمديد مهلت ثبت نام درخصوص آزمون ورودي دستياري طب خانواده درسال 1396

تمديد مهلت ثبت نام درخصوص آزمون ورودي دستياري طب خانواده درسال 1396
 اداری برگزاری جلسه ماهیانه هیئت رئیسه و روسای بخش های بیمارستان سینا

سه شنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۵
در نشست ماهيانه هيئت محترم رئيسه با روساي محترم بخش هاي اين مرکز، دکتر پورمند از آغاز پروژه طرح جامع بيمارستان سينا در ابتداي سال 96 خبر داد.
 اداری افتتاح بخش کت لب دو و اورژانس بیمارستان سینا با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران

سه شنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۵
در آخرين هفته اسفند ماه سال 95 بخش هاي کت لب دو و اورژانس بيمارستان سينا افتتاح و بازگشايي شد.
 آموزشي رييس دانشكده پزشكي با صدور پيامي آغاز سال نو را تبريك گفت

دوشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۵
دكتر نفيسي طي پيامي با تبريك آغاز سال نو به خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشكي تهران،سرافرازي و شادكامي، پيشرفت و توسعه براي ايران عزيز و ارتقاء علمي و حركت رو به پيش در عرصه دانش پزشكي و خدمات سلامت را آرزو كرد.
 آموزشي سلام اي جاري کوثر، سلام اي جان پيغمبر، سلام اي سراعطينا، سلام اي قبله افلاک

دوشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۵
ولادت حضرت زهراي بتول، بانوي ملكوت و جبروت، سرور زنان عالم و فرزند برومندش امام خميني(ره) مبارك باد.
 آموزشي موفقيت دانشكده پزشكي در كسب عنوان «دانشكده برتر» در سومین جشنواره ارزیابی عملکرد معاونت توسعه

دوشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۵
دانشكده پزشكي در سومين جشنواره ارزيابي عملكرد معاونت توسعه موفق به كسب عنوان« دانشكده برتر شد»
 آموزشي اولین کمیته 2% حرفه ای در بیمارستان بهارلو برگزار شد

دوشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۵
روابط عمومی بیمارستان بهارلو: اولین کمیته 2% حرفه‌ای بیمارستان بهارلو از با حضور دکتر موسوی موحد، رئیس، دکتر عارفی، معاون آموزشی، دکتر هوسمی، مسئول فنی، معصومی، مدیر، احمدی، مدیر امور مالی و عابدین پور ،کارشناس آموزش در دفتر معاونت آموزشی بیمارستان بهارلو برگزار شد.
 آموزشي دانشگاه علوم پزشکی تهران رتبه نخست سرآمدان علمی کشور را کسب کرد

دوشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۵
براساس اعلام فدراسیون سرآمدان علمی، دانشگاه علوم پزشکی تهران با یک هزار و 149 امتیاز در رتبه نخست سرآمدان علمی کشور قرار گرفت.
 آموزشي برگزاری جلسه سخنرانی به زبان انگلیسی سرکار خانم دکتر ساغر صمیمی

برگزاری جلسه سخنرانی به زبان انگلیسی سرکار خانم دکتر ساغر صمیمی
 آموزشي برگزاری نهمین جلسه فصلی معاونت بین الملل

برگزاری نهمین جلسه فصلی معاونت بین الملل
 آموزشي برگزاری جشن روز بین الملل

برگزاری جشن روز بین الملل
 ساير نصب تابلوی جدید شهدای بیمارستان بهرامی

نصب تابلوی جدید شهدای بیمارستان بهرامی
 آموزشي قابل توجه دانشجويان دوره مطب

دوشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۵
بدينوسيله به اطلاع مي رساند، جهت مشاهده و دانلود برنامه نهايي شده كورس روماتولوژي، مي توانيد به بخش برنامه هاي آموزشي دوره پاتوفيزيولوژي مراجعه فرماييد.
 آموزشي جلسه دفاع از پورپوزال مقطع كارشناسي ارشد آقای امیرحسین محمدی

آموزشي جلسه دفاع از پورپوزال مقطع كارشناسي ارشد آقای ابولقاسم باقری

آموزشي جلسه دفاع از پورپوزال مقطع كارشناسي ارشد خانم گلاله نورزهي

آموزشي تغییر ساعت جلسه پیش دفاع خانم علیزاده