اخــــبار

جستجو در خبرها نمایش همه موارد
Page 1 of 1011 (30306 items)
Prev< قبلی
بعدی >Next
عنوان

v

اداری رییس دانشکده پزشکی، درگذشت استاد مهدی بیگدلی را تسلیت گفت

دوشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۶
دکتر شهریار نفیسی، با صدور پیام تسلیت درگذشت مرحوم دکتر مهدی بیگدلی را به خانواده دانشگاه و شاگردان آن مرحوم تسلیت گفت.
 آموزشي جلسه سخنراني به زبان انگلیسی سرکار خانم دکتر طاهره سوری در بیمارستان رازی برگزار شد.

آموزشي کمیته تیم مدیریت اجرایی در بیمارستان بهارلو برگزار شد

دوشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۶
روابط عمومی بیمارستان بهارلو: در کمیته تیم مدیریت اجرایی بیمارستان بهارلو، کمبود پزشک و. مطرح و اقدامات لازم مصوب شد.
 آموزشي برگزاري هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران

دوشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۶
هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران هفتم لغایت نهم شهریور درتالار ابن سينا دانشكده پزشكي برگزار می شود.
 آموزشي آغاز به كار طرح پايش كاركنان و اعضاي هيأت علمي دانشكده پزشكي

دوشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۶
طرح پايش كاركنان و اعضاي هيأت علمي دانشكده پزشكي از اول شهريور الي 25 شهريور آغاز مي شود.
 آموزشي فوت دکتر مهدی بیگدلی، استاد پیشکسوت در حوزۀ اعصاب و روان دانشگاه علوم پزشکی تهران

یکشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۶
دکتر مهدی بیگدلی، استاد پیشکسوت گروه روانپزشکی دانشگاه روز جمعه ۲۷ مرداد ۹۶ درگذشت.
 آموزشي برگزاری سومین جلسه از برنامه كارگاه هاي آموزشی واحد "مهارت های طبابت" در شش ماهه اول سال 1396

یکشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۶
 آموزشي برگزاری دومین جلسه از برنامه كارگاه هاي آموزشی واحد "مهارت های طبابت" در شش ماهه اول سال 1396

پژوهشي افتتاح و بازدید از آزمایشگاههای فیزیولوژی سلولی ملکولی و الکتروفیزیولوژی

یکشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۶
بازدید جناب آقای دکتر عمیدی، معاونت مالی و اداری دانشکده پزشکی از آزمایشگاههای سلولی ملکولی و الکتروفیزیولوژی
 آموزشي سخنراني به زبان انگليسي با عنوان Antimicrobial photodynamic therapy

شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۶
توسط آقاي دكتر عباس بهادر در روز دوشنبه مورخ 1396/05/30 از ساعت 11:30 تا 12:15 در محل اسكيل لب سابق
 آموزشي سخنراني به زبان انگليسي با عنوان Biofilm and antimicrobial resistance

شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۶
توسط خانم دكتر فرشته جبل عاملي در روز دوشنبه مورخ 1396/05/30 از ساعت 10:45 تا 11:30 در محل اسكيل لب سابق
 آموزشي سخنراني به زبان انگليسي با عنوان Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA): An update on treatment options

شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۶
توسط آقاي دكتر مجمد ايمان عيني در روز دوشنبه مورخ 1396/05/30 از ساعت 10 تا 10:45 در محل اسكيل لب سابق
 پايان نامه بررسی تاثیر دو داروی بیهوشی sevoflurane و propofol در القا و نگهداری بیهوشی در برونکوسکوپی اطفال در مرکز طبی کودکان در سال 96-1395

شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۶
مدیریت بی هوشی در کودکان مبتلا به گیر افتادن جسم خارجی در درخت تراکئوبرونشیال یک روند پرچالش برای گروه بی هوشی بوده است.برونکوسکوپی اطفال به سطح عمیقی از بی هوشی نیاز دارد که به موجب آن استفاده از غلظت بالای داروی بی هوشی استنشاقی لازم است.
 پايان نامه بررسی مقایسه بروز عوارض زودرس بعد از عمل بای پس عروق کرونری (CABG) در بیماران با و بدون ابتلا به چاقی ( BMI>30 ) در بیمارستان امام خمینی تهران از خرداد 85 تا اسفند 89

شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۶
 پايان نامه بررسی فراوانی بیماری های روماتولوژیک در بیماران مبتلا به نقص ایمنی متغیر شایع

شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۶
بیماری نقص ایمنی متغیر شایع (CVID) ، شایعترین بیماری علامت دار نقص اولیه سیستم ایمنی انسان است . ویژگی های بالینی این بیماری شامل افزایش استعداد ابتلا به عفونت ها و بیماری های خود ایمن و بیماری های روماتولوژیک است .
 پايان نامه استاندارد سازی و بررسی روایی و پایایی پرسشنامه ی Brief Pain Inventory (BPI) در زبان فارسی در بیماران مبتلا به درد مزمن

شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۶
ارزیابی درد مزمن توسط یک ابزار استاندارد، امری ضروری است. پرسشنامه مختصر (فشرده) درد یاBPI ، ابزاری جهت سنجش درد می باشد که در بسیاری از زبان ها تایید شده است.
 پايان نامه بررسی سطح کیفیت زندگی مرتبط با بینایی در ساکنین مناطق مرکزی و جنوبی تهران در سال 1391 و 1392

شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۶
به نظر می رسد که معیار های آبژکتیو به تنهایی نمی توانند میزان بهره ای را که فرد از بینایی خود می برد را نشان دهد. به همین علت در حیطه مراقبت های بهداشتی درمانی عبارتی مطرح شده است به عنوان کیفیت زندگی مرتبط با بینایی که به میزان بهره ای که فرد از بینایی خود می برد، دلالت دارد.
 آموزشي جلسه پيش دفاع از پايان نامه دانشجوي كارشناسي ارشد رشته سم شناسي

شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۶
جلسه پيش دفاع از پايان نامه دانشجوي كارشناسي ارشد رشته سم شناسي تحت عنوان : " بررسی اثر نانوذرات طلا (AuNPs) بر آنزیم استیل کولین استراز در محیط کشت حاوی رده سلولی Caco-2 " روز دوشنبه 30/5/1396 ساعت 10 صبح در اتاق شورای گروه فارماكولوژي برگزار مي‌شود.
 آموزشي برگزاری اولین جلسه از برنامه كارگاه هاي آموزشی واحد "مهارت های طبابت" در شش ماهه اول سال 1396

آموزشي برگزاري کارگاه نقد و داوری مقالات

شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۶
کارگاه نقد و داوری مقالات در تاریخ ۱۹ مرداد با حضور ۳۰ شرکت کننده ( اعضای هیات علمی، دستیاران، دانشجویان دوره عمومی و کارشناسي ارشد ) در دانشكده پزشكي برگزار گردید.
 آموزشي برگزاری جلسه گروه در بیست و پنجم مرداد ماه

.
 آموزشي جلسه سخنرانی به زبان انگلیسی جناب آقای دکتر عیرضا امامی اردکانی در بیمارستان شریعتی برگزار شد.

آموزشي برنامه راهبردی اخلاق پزشکی

آموزشي کارگاه مهارت های تفکر در بیمارستان بهارلو برگزار شد

چهارشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۶
روابط عمومی بیمارستان بهارلو:کارگاه مهارت های تفکر با سخنرانی دکتر ابوالحسنی، مشاور روانشناس بیمارستان بهارلو برگزار شد.
 آموزشي اعلام نتایج امتحان ارتقاء دستیاری

آموزشي کنفرانس هفتگی ارتوپدی دانشگاه تهران مورخ پنج شنبه 26 مرداد ماه

کنفرانس هفتگی ارتوپدی دانشگاه تهران مورخ پنج شنبه 26 مرداد ماه
 آموزشي کنفرانس نوزاد مادر دیابتی در بیمارستان بهارلو برگزار شد

سه شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۶
روابط عمومی بیمارستان بهارلو: کنفرانس آموزشی مشترک بین گروه‌های تخصصی بیمارستان بهارلو با موضوع نوزاد مادر دیابتی در سالن کنفرانس بیمارستان برگزار شد.
 آموزشي کمیته دارو درمان و تجهیزات پزشکی و اقتصاد درمان در بیمارستان بهارلو برگزار شد

سه شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۶
روابط عمومی بیمارستان بهارلو: در کمیته دارو درمان و تجهیزات پزشکی بیمارستان بهارلو لیست تجهیزات ضروری بخش های درمانی و بخش های معین بازنگری شد.
 ساير برگزاری مراسم جشن روز پزشک و کارمند در بیمارستان بهرامی

برگزاری مراسم جشن روز پزشک و کارمند در بیمارستان بهرامی
 آموزشي لاگ بوک الکترونیکی

سه شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۶
دانشجویان دکترای مهندسی پزشکی تا پایان مرداد ماه فرصت برای بارگذاری فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی خود در لاگ بوک الکترونیکی دارند.
Page 1 of 1011 (30306 items)
Prev< قبلی
بعدی >Next