اخــــبار

بعدی >Next
عنوان

v

درماني حضور متخصصین جراحي پلاستيك و طب فيزيكي در برنامه پزشكان كلينيك دانشکده پزشکی

چهارشنبه ۵ مهر ۱۳۹۶
تخصص هاي جراحي پلاستيك و طب فيزيكي از مهرماه به پزشكان كلينيك دانشکده پزشکی اضافه مي شود.
 درماني آغاز به كار طرح پايش كاركنان و اعضاي هيأت علمي دانشكده پزشكي

سه شنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۶
 پايان نامه كلينيك كاركنان دانشكده پزشكي از همكاران عضو هيات علمي(باليني) دعوت به همكاري مي نمايد.

دوشنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۶
كلينيك كاركنان دانشكده پزشكي از همكاران عضو هيات علمي(باليني) در رشته هاي زنان،گوارش،غدد،گوشوحلقوبيني،قلب،نورولوژي،پوست،تغذيه،پزشكي ورزشي،طب سنتي،داخلي دعوت به همكاري مي نمايد.
 درماني از سوم لغايت دوازدهم تير ماه تعطيل مي باشد

شنبه ۳ تیر ۱۳۹۶
به اطلاع همكاران محترم مي رساند كلينيك از سوم تا دوازدهم تير ماه تعطيل مي باشد.
 آموزشي 9 اشتباه ورزشی خانم ها

یکشنبه ۷ شهریور ۱۳۹۵
خیلی از خانم ها هدف های غیرواقعی از ورزش کردن دارند و یا خودشان را با سایر افرادی که سخت تر و تندتر و طولانی تر ورزش می کنند مقایسه می نمایند. با این اشتباه، به جای اینکه وزن کم کنند و بدنشان فرم بگیرد، احتمالا وزن هم اضافه می کنند.
 درماني كنسل برنامه ويزيت روز شنبه تاريخ 3/11/94 دكتر احساني

چهارشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۴
به اطلاع همكاران محترم مي رساند بعلت ماموريت پيش آمده، برنامه ويزيت دكتر احساني متخصص پوست مو، روز شنبه مورخ 3/11/94 كنسل مي گردد.
 درماني اعلام برنامه زماني مهرماه پزشكان كلينيك كاركنان و اضافه شدن متخصص تغذيه به برنامه

دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۴
نظر به درخواست همكاران محترم از مهر ماه متخصص تغذيه به برنامه هاي كلينيك كاركنان دانشكده اضافه گرديد
 درماني برنامه روزانه كلينيك

یکشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۴
 درماني تفاوت های جراح مغز و اعصاب و متخصص مغز و اعصاب و متخصص اعصاب و روان چیست؟

یکشنبه ۹ آذر ۱۳۹۳
برای بیشتر مردم در جامعه امروز هنوز تفاوت بین حیطه های کاری متخصصین مغز و اعصاب،جراحان مغز و اعصاب و روانپزشکان و حتی روانشناسان مشخص نیست. بطور کلی رشته های روانپزشکی،تخصص مغز و اعصاب و جراحی مغز و اعصاب همگی تخصص های پزشکی هستند و فارغ التحصیلان این رشته ها پس از دوره پزشکی عمومی دوره یکی از این تخصص را گذرانده اند.
 درماني 20 تا 25 درصد نوجوانان کشور مبتلا به کبد چرب هستند،

چهارشنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۳
رئیس بخش داخلی بیمارستان امیراعلم با اشاره به این نکته که 20 تا 25 درصد نوجوانان کشور مبتلا به کبد چرب هستند، گفت: بسیاری از نوجوانان و جوانان مبتلا به کبد چرب، از وجود این مشکل بی اطلاع هستند.
 درماني چرا جای بعضی زخم ها و کبودی ها در بدن می ماند؟

چهارشنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۳
یک متخصص پوست و مو با تاکید بر اینکه دلیل به جا ماندن زخم ها و کبودی ها در بدن بعضی از افراد بیشتر ژنتیکی است، گفت: به جا ماندن زخم ها و کبودی ها در بدن می تواند به دلیل شرایط فرد نیز باشد به طوری که در بعضی افراد کمبود تغذیه ای مانند کمبود آهن، روی و پروتئین منجر به ترمیم دیر هنگام زخم ها و کبودی ها در بدن می شود.
 درماني افزایش خطر آمبولي ريوي پس از مصرف داروهای کاهنده آنمی در بیماران سرطانی

چهارشنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۳
محققان موسسه ملي سرطان آمريكا می گویند اغلب پزشكان براي بيماران سرطاني داروهايي تجويز مي‌كنند تا خطر آنمي آنها در طول شيمي‌درماني كمتر شود، اما همين مساله ممكن است خطر آمبولي ريوي را در آنها زياد كند.
 درماني تمام دردهای قفسه سینه درد قلبی نیست

تمام دردهای قفسه سینه درد قلبی نیست
 رفاهي معرفی کلینیک کارکنان دانشکده

یکشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۳