نحوه آموزش و ارزشيابي درس فرهنگ و تمدن اسلام

21 11 1394

بسمه تعالي   دانشجوي گرامي! سلام عليكم، جهت اطلاع از نحوه آموزش و ارزشيابي كلاسهاي گروه معارف اسلامي، توجه شما را به امور ذيل جلب مي­نماييم:   1-    متن مورد تدريس: تاريخ فرهنگ و تمدن اسلام-تاليف خانم زهرا اسلامي فرد حذفیات متن: ندارد 2-    شیوه ارزشيابي:    - پايان ترم به صورت تستی: 15 نمره         - طول ترم بر اساس موارد زیر و جمعا: 5 نمره:         الف: حضور مستمر و فعال دانشجو در كلاس: (....نمره)               - عدم غیبت در طول ترم           - مشاركت در پرسش و پاسخ كلاسي                                                                           ب: انجام يك فعاليت تحقيقي: (...نمره)                   - پيشنهاد موضوع مرتبط از سوی استاد و ارائه آن در كلاس توسط دانشجو                   - مراجعه دانشجو به سايت پرسماني (porsemani.ir) و ارائه يكي از پرسش و پاسخهاي مرتب                     با درس در کلاس   3-    ضوابط آموزشی: جهت حفظ نظم کلاس، موارد ذیل غیبت محسوب می­شود و غيبت بيش از سه جلسه، موجب محروميت از آزمون پايان ترم می­گردد: 1.       تاخیر در ورود به کلاس بیش از 10 دقیقه 2.       خروج از کلاس بدون هماهنگی قبلی با استاد 3.       مشغول بودن به موبايل و تبلت یا گفتکو با دیگر دانشجویان.

منبع:گروه معارف اسلامی دانشکده پزشکی

سوال