حضور ریاست محترم دانشکده پزشکی در جلسه شورای گروه ایمونولوژی

10 4 1394

روز دوشنبه مورخ 8 تیرماه 1394، سی و دومین جلسه شورای گروه  ایمونولوژی در حضور ریاست محترم دانشکده پزشکی، جناب آقای دکتر امامی، تشکیل گردید. در این جلسه اعضاء محترم هیات علمی گروه ایمونولوژی و همچنین مسئولین کمیته های دانشجویی نیز حضور داشتند. در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر نیکنام، مدیر محترم گروه ایمونولوژی، ضمن خوشامد گویی خدمت ریاست محترم دانشکده، از قبول دعوت ایشان جهت حضور در جلسه شورای گروه سپاسگذاری نمودند. در ادامه ایشان به تاریخچه تشکیل گروه ایمونولوژی اشاره کردند و تاکید فرمودند که هم اکنون گروه ایمونولوژی با دارا بودن 14 عضو هیات علمی در سه زمینه آموزشی، تحقیقاتی و ارائه خدمات آزمایشگاهی و تحقیقاتی به سایر گروه ها و مراکز فعالیت می نماید. ایشان ضمن اشاره به حضور 54 دانشجوی کارشناس ارشد و دکترای تخصصی در گروه، به پایان نامه های در حال انجام اشاره نمودند و تاکید کردند که 15 پایان نامه با مشارکت مراکز مختلف دانشگاهی و تحقیقاتی کشور و دو پایان نامه با مشارکت دانشگاه های معتبر خارج از کشور (کانادا و ژاپن) در گروه ایمونولوژی در حال انجام می باشد. ایشان یکی دیگر از فعالیت های برجسته گروه ایمونولوژی را تشکیل 6 گروه دانشجویی (آموزش، انتشارات، بین الملل، تشریفات، IT و فرهنگی) دانستند و اشاره کردند که این کمیته ها فعالیت های برجسته ایی همچون تهیه و انتشار پوسترهای علمی کاملا بومی، برگزاری مراسم های مذهبی مختلف در گروه، برگزاری کارگاه های مختلف و برقراری ارتباط با نویسندگان مسئول مقالات انجام می دهند. ایشان در انتها ضمن اشاره به برنامه دو سالانه گروه ایمونولوژی تاکید نمودند به منظور رسیدن به اهداف این برنامه، گروه ایمونولوژی همچون گذشته نیازمند حمایت مسئولین به خصوص ریاست محترم دانشکده می باشد. در ادامه جناب آقای دکتر امامی ضمن ابراز خوشحالی از حضور در جلسه شورای گروه ایمونولوژی، به اهمیت گروه های علوم پایه به خصوص گروه ایمونولوژی در ارتقاء امور آموزشی و پژوهشی دانشگاه اشاره فرمودند. ایشان یکی از مشخصات برجسته گروه ایمونولوژی را وجود اساتیدی با زمینه های تحقیقاتی مختلف دانستند و ابراز امیدواری نمودند که با برآورده شدن نیاز گروه های علوم پایه در رابطه با تجهیزات و فضای آموزشی و تحقیقاتی، شاهد ارتقاء بیشتر گروه ها به خصوص گروه ایمونولوژی باشیم. در ادامه برخی اساتید سئوالاتی در رابطه با برخی مسائل آموزشی و تحقیقاتی مطرح نمودند و جناب آقای دکتر امامی توضیحات لازم را ارائه فرمودند.

منبع:گروه ایمونولوژی و بیولوژی دانشکده پزشکی

سوال