جلسه فصلی گروه تابستان 98

دو ستونه
حذف
ویرایشگر متن
هشتمین جلسه فصلی گروه طب اورژانس در روز ۵ شنبه مورخ ۴ام مهرماه ۱۳۹۸ در ساعت ۹ صبح و در محل سالن کنفرانس بخش اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) برگزار شد.  جلسه با خوش آمد گویی و تشریح مصوبات گروه در سه ماهه تابستان توسط  مدیر گروه محترم، دکتر شروین فرهمند، آغاز شد و سپس معاونین محترم گروه شامل معاونین محترم اجرایی، آموزشی، پژوهشی، بین الملل و مسوول برنامه اموزش پزشکی عمومی گزارش عملکردی خود را بر طبق برنامه از پیش اعلام شده زیر ارائه نمودند.
در ادامه جناب آقای دکتر بصیری مسوول محترم وبسایت گروه، ضمن معرفی وبسایت در سامانه دانشگاه علوم پزشکی تهران و بخش های مختلف آن و اقدامات انجام شده، ضمن جمع آوری پیشنهادات اعضای هیات علمی در خصوص بهینه سازی سایت، درخواست های خود از اعضا برای تکمیل داده های مرتبط با اعضای هیات علمی را اعلام نمودند.
جلسه در ۴۵ دقیقه انتهایی با استماع نظرات و دغدغه های اعضای هیات علمی و تبادل نظر با اعضای شورای اجرایی ادامه یافت و در ساعت یک بعد ظهر پایان یافت.
نشست بعدی فصلی گروه در آخرین ۵ شنبه آذر ماه خواهد بود که متعاقبا خدمت عزیزان اعلام می گردد.

منبع:گروه طب اورژانس دانشکده پزشکی

سوال