نام  فهیمه

پاتولوژی بیماریهای چشم

گرايشات تخصصي

افتالمو پاتوتوژی

خانم دكتر فهيمه اسدي‌آملي در سال 1341 در شهرستان آمل متولد شد. ايشان تحصيلات ابتدايي را در دبستان بياني شهر آمل آغاز نمود و در سال 1358از دبیرستان وحیدی شهرستان آمل موفق به اخذ مدرك ديپلم گرديد. تحصيلات عالي خود را در سال 1361 در رشته پزشكي دانشكدة پزشكي دانشگاه تهران آغاز كرد و در سال 1368 فارغ‌التحصيل شد. وي در سال 1374 موفق به اخذ درجة تخصصي در رشتة پاتولوژي از دانشكدة پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران گرديد. ايشان اكنون به عنوان عضو هيئت علمي و دانشيارگروه پاتولوژي در بخش پاتولوژي بيمارستان فارابي مشغول به كار مي‌باشند.
سمت های اجرائی (گذشته تاکنون)
تماس: تهران- خيابان كارگر جنوبي- ميدان قزوين- بيمارستان فارابي- بخش آسيب‌شناسي
تلفن: محل خدمت: 6- 5414941 9821+ داخلي 388