نام  شهناز
فوق تخصص
رتبه  دانشيار
محل تحصيل  دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران
علايق پژوهشي  بررسيهاي تركيبات بيوشيميايي شير مادر - بيوشيمي تغذيه -آنتي اكسيدانها
گرايشات تخصصي  بيوشيمي باليني -بيوشيمي تغذيه - بيوشيمي شير مادر -بيوشيمي ويتامين - بيوشيمي عناصر كمياب -
خانم دكتر شهناز خاقاني در سال 1332 در شهر تهران متولد شد. ايشان تحصيلات ابتدايي را در دبستان اورانوس شهر تهران در سال 1339 و تحصيلات متوسطه را در دبيرستان ارم شهر تهران آغاز نمود و در سال 1351 موفق به اخذ مدرك ديپلم گرديد. تحصيلات عالي خود را در سال 1352 در رشته ليسانس تغذيه دانشگاه الزهرا آغاز كرد و در سال 1356 فارغ‌التحصيل شد. وي در سال 1359 موفق به اخذ درجة فوق‌ليسانس در رشتة تغذيه از دانشكدة بهداشت دانشگاه تهران گرديد. سپس تحصيلات Ph. D خود را در رشتة بيوشيمي باليني دانشگاه علوم پزشكي تهران در سال 1370 به پايان رساند. ايشان اكنون به عنوان عضو هيئت علمي و دانشيار گروه بيوشيمي در دانشكده پزشكي دانشگاه تهران مشغول به كار مي‌باشند.

آخرین بروزرسانی: ۲۲ دی ۱۳۹۳
بحث 1