تعداد تخت ها   ۱۱۱   تعداد پرسنل ها   ۳۳۴

آخرین بروزرسانی: ۱۶ اسفند ۱۳۹۴
بازديد همسر نخست وزير تركيه و تيم همراه از بيمارستان ياس
۱۶ اسفند ۱۳۹۴
همسر نخست وزیر ترکیه، دکتر ساره داوود اوغلو و هيئت همراه از بيمارستان ياس بازديد كردند.

اولین کنفرانس بازآموزی دو ماهیانه انجمن کولپوسکوپی و پاتولوژی سرویکس در بیمارستان جامع زنان محب ياس برگزار شد
۷ اردیبهشت ۱۳۹۴
کنفرانس بازآموزی دو ماهیانه انجمن کولپوسکوپی و پاتولوژی سرویکس با حضور پروفسور هنجنی در بیمارستان جامع زنان محب ياس برگزار شد.

برگزاری جشن ولادت با سعادت حضرت زینب (س) وروز پرستار در بیمارستان جامع زنان محب ياس
۶ اسفند ۱۳۹۳
به مناسبت گرامیداشت مقام پرستار و ولادت باسعادت حضرت زینب (س) جشنی روز چهارشنبه 6/12/93 از ساعت 13 با حضور دکتر علي اعتماديان رييس هيئت‌مديره، دكتر عاشق مديرعامل و عضو هيئت‌مديره ، آقاي خسروي معاون اجرايي، خانم خمامي مترون عضو هيئت‌مديره بيمارستان سایر کارکنان در بیمارستان جامع زنان محب ياس برگزار شد.

برگزاری جلسه گروه پریناتالوژی سه مرکز در بیمارستان جامع زنان محب ياس
۴ اسفند ۱۳۹۳
جلسه گروه پریناتالوژی سه مرکزدر بیمارستان جامع زنان محب ياس برگزار شد.

بسمه تعالي

اين مركز اولين بيمارستان تخصصي زنان وزايمان در ايران بوده وبا قدمتي بيش از 70 سال مي باشد كه در سال 1362 از بيمارستان زنان سابق (جهانشاه صالح ) واقع در پيچ شميران به بيمارستان شوروي سابق منتقل وبانام بيمارستان ميرزاكوچك خان به عنوان مركز درماني ، آموزشي وپژوهشي زنان به فعاليت خود ادامه مي دهد. لازم بذکراست که نام بیمارستان میرزاکوچک خان به نام بیمارستان زنان تغییریافت.
هم اكنون با كادري مجرب در زمينه هاي بیماریهای زنان وزایمان، نازايي و IVF ، پره ناتالوژي ،لاپاراسكوپي وانكولوژي زنان در خدمت جامعه است. يكي از ويژگيهاي مهم اين بيمارستان ارائه خدمات توسط اساتيد خانم مي باشد.
در حال حاضر دانشجويان پزشکی، كارورزان و دستياران تخصصي زنان وزایمان ، فلوشيپ نازايي وIVF وپره ناتالوژي زير نظر اعضاي هيئت علمي در اين بيمارستان آموزش مي بينند . علاوه بر رشته تخصصی زنان وزایمان دستیاران پاتولوژی، رادیولوژی وبیهوشی نیز دوره آموزشی را دراین مرکز می گذرانند.
اكنون مفتخراست كه پاسخگوي بسياري از نيازهاي بهداشتي و درماني خانمهامي باشد.
اميداست باتلاش روزافزون خود بتوانيم بالاترين سطح خدمات درماني ، آموزشي وپژوهشي رادراختيارجامعه زنان قراردهيم.

پست الکترونیکی: hosp_mirza@tums.Ac.Ir
تلفن: 4-88897761
دورنگار: 88915959
نشانی: خیابان کریمخان زندانتهای خیابان استاد نجات اللهی شمالی- بالاتر از سازمان زمین شهری بیمارستان جامع زنان محب یاس