افتتاح بخش NICU2 بیمارستان بهرامی

دستيار تخصصي     دستيار فوق تخصصي

آخرین بروزرسانی: ۹ آبان ۱۳۹۵

بسمه تعالي

به سايت بيمارستان آموزشي درماني بهرامي تنها بيمارستان فوق تخصصي اطفال شرق تهران خوش آمديد.بيمارستان بهرامي تنها بيمارستان فوق تخصصي اطفال در شرق تهران است. اين بيمارستان مفتخر است که با 121 تخت فعال و بخشهاي بستري داخلي، جراحي اطفال ، جراحي نوزادان، نوزادان عفوني و همودياليز ، NICU,PICU و بيش از 20 درمانگاه تخصصي و فوق تخصصي آماده سرويس دهي به هموطنان عزيز مي باشد.

اين مرکز در سال پذيراي حدود 9496 بيمار بستري و 96597 بيمار سرپايي مي باشد.بيمارستان بهرامي دومين بيمارستان اطفال تهران از نظر قدمت است و از زمان تاسيس (سال 1337) تا کنون سهم عمده اي در تربيت متخصصان و  فوق تخصصان اطفال و ساير پزشکان کشور را عهده دار بوده است . در حال حاضر دانشجويان ، کارورزان و دستياران تخصصي و فوق تخصصي زير نظر 39 نفر از اعضاي هيئت علمي برجسته کشور در اين بيمارستان آموزش مي يابند . ما بر آنيم که با بکار گيري علم روز پزشکي اطفال و تکنولوژي و فن آوري هاي مناسب و با داشتن نيروي انساني کار آمد خدمات درماني آموزشي با کيفيت را به همکاران عزيز ارائه نماييم .

دکتر پيمان صادقی

پست الکترونیکی: hosp_bahrami@tums.ac.ir
تلفن: 73013000
دورنگار: 77551584