پست الکترونیکی:تلفن: 61192585
نشانی: بخش رادیوتراپی-انکولوژی، انستیتو کانسر، مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
صندوق پستی 158-13145 تهران
  مدير گروه   دکتر علي کاظميان
  نوع گروه   بالینی

معرفی اعضای هیئت علمی:

1- دکتر پیمان حداد: متخصص رادیوتراپی- انکولوژی – استاد
Email: haddad@sina.tums.ac.ir
علائق پژوهشی: کمو رادیوتراپی همزمان تومورهای دستگاه گوارش، کارسینوم مری، تومورهای پستان، براکی تراپی پروستات، رادیوتراپی پالیاتیو، عوارض دیر رس رادیوتراپی

2-دکتر فرهاد سمیعی: متخصص رادیوتراپی- انکولوژی – استادیار
Email: samieifarhad@yahoo.com
علائق پژوهشی: کمو رادیوتراپی، براکی تراپی، رادیوسرجری

3-دکتر فرناز آموزگار هاشمی: متخصص رادیوتراپی- انکولوژی – دانشیار
Email: amoozfar@sina.tums.ac.ir
علائق پژوهشی: تومورهای زنان، تومورهای پستان، تومورهای مغز

4- دکتر علی کاظمیان: متخصص رادیوتراپی- انکولوژی- دانشیار
Email: kazemian@sina.tums.ac.ir
علائق پژوهشی: تومورهای سر و گردن، سارکومها، براکی تراپی، عوارض دیر رس ناشی از رادیوتراپی

5- دکتر مهدی عقیلی: متخصص رادیوتراپی- انکولوژی- دانشیار
Email: mahaghili@yahoo.com
علائق پژوهشی: تومورهای خوش خیم

6- دکتر فرشید فرهان: متخصص رادیوتراپی- انکولوژی- استادیار
Email: farshidfarhan@yahoo.com
علائق پژوهشی: براکی تراپی داخل حفره ای

7- دکتر ابراهیم عصمتی: متخصص رادیوتراپی- انکولوژی- استادیار

8- دکتر بیتا کلاغچی: متخصص رادیوتراپی- انکولوژی- استادیار

9- دکتر محمد بابایی: متخصص رادیوتراپی- انکولوژی - استادیار

10- دکتر حسن ندایی: PhD فیزیک رادیوتراپی- استادیار

آخرین بروزرسانی: ۳۰ مهر ۱۳۹۳
انتشار گزارش طرح تحقيقاتي بين المللي ATLAS با ذكر نام انستيتو كانسر و دكتر پيمان حداد به عنوان هماهنگ كننده كشوري طرح در مجله The Lancet
۱۹ دی ۱۳۹۱
گزارش طرح تحقیقاتی بین المللی ATLAS (Adjuvant Tamoxifen: Longer Against Shorter) با ذکر نام انستیتوکانسر دانشگاه علم پزشکی تهران و دکتر پیمان حداد به عنوان همانگ کننده کشوری این طرح ایران در مجله The Lancet منتشر شد.

ارائه دو سخنرانی دکتر پیمان حداد در کنگره جهانی سرطان (UICC) و کنگره بین المللی اقدامات حمایتی سرطان
۲۵ مهر ۱۳۹۱
دکتر پیمان حداد استاد گروه رادیوتراپی- انکولوژی گزارش طرح تحقیقاتی مصوب شورای پژوهشی دانشگاه تحت عنوان "آلوئه ورا برای پیشگیری از درماتیت ناشی از رادیوتراپی" را با کسب گرانت مسافرت از سازمان بین المللی سرطان (UICC)، در کنگره جهانی سرطان 30-27 آگوست 2012 مونترآل کانادا به صورت Rapid oral presentation ارائه نمود.

فعالیتعای پژوهشی گروه رادیوتراپی-انکولوژی از مهر 84 تا آذر 85
۱۴ آذر ۱۳۸۵
فعالیتعای پژوهشی گروه رادیوتراپی-انکولوژی از مهر 84 تا آذر 85 شامل مقالات، خلاصه مقالات، طرح های تحقیقاتی، کنگره ها و غیره

همایش تکنیک های نوین رادیوتراپی
۲ مرداد ۱۳۸۵
همایش"تکنیکهای نوین رادیوتراپی" با سخنرانی اساتید آلمانی و اساتید و همکاران ایرانی برگزار خواهد شد.

زمان: ساعت: 13.30-8.30 دو شنبه و سه شنبه 3و2/5/1385
محل: تالار تصویر برداری مجتمع بیمارستانی امام خمینی ( ره) تهران

طرح ها و برنامه های آتی:
مهمترین برنامه ما تکمیل تجهیزات رادیوتراپی این گروه در ساختمان جدید به صورت مناسب و درخور یک بخش مدرن امروزی و اولین و با سابقه ترین بخش رادیوتراپی آکادمیک ایران می باشد که خوشبختانه اقدامات لازمه در این باره در جریان و نزدیک به مراحل نهایی است.
با توجه به این امر راه اندازی تکنیکهای جدید رادیوتراپی از جمله رادیوتراپی تطبیقی
IMRT & Conformal
براکی تراپی های جدید منجمله براکی تراپی پروستات، رادیوتراپی استریو تاکتیک و موارد مشابه از اهم برنامه های آتی این گروه می باشد.

در زمینه های دیگر افزایش طول مدت دستیاری تخصص رادیوتراپی انکولوژی به 4 سال، راه اندازی دوره فلوشیپ یک ساله رادیوتراپی انکولوژی، راه اندازی دوره کارشناسی ارشد تکنولوژی رادیوتراپی درزمینه تکینکهای اختصاصی مدرن و طرح درمانهای پیشرفته، و کارشناسی ارشد پرستاری رادیوتراپی انکولوژی را
می توان در میان برنامه های این گروه نام برد.

یکی از برنامه های مهم دیگر این گروه، انجام فعالیت درمانی رادیوتراپی انکولوژی به صورت فوق تخصصی (متمرکز در گروههای خاص سرطانهای مختلف) و راه اندازی تیمهای درمانی
Multi-diciplinary
در انستیتو کانسر برای هر یک از گروههای سرطان شایع می باشد. این امر طبیعتا ارتقاء و افزایش کمی و کیفی پژوهشهای مربوطه را نیز به دنبال خواهد داشت.