مراسم تودیع و معارفه مدیر پيشين و جديد بیمارستان ضیائیان برگزار شد
۵ بهمن ۱۳۹۵
در مراسم تودیع و معارفه مدیر پیشین و جدید بیمارستان ضیائیان، رئیس این بیمارستان از تلاش‌های دکترسیامند انوری قدردانی و داود پناهی، مدیر جدید این بیمارستان معرفی کرد

مراسم تکریم و معارفه معاون آموزشی پيشين و جديد بیمارستان ضیائیان برگزار شد
۲۸ دی ۱۳۹۵
رییس بیمارستان ضیائیان در مراسمی از زحمات دکتر نگار امیدی در زمان تصدی معاون آموزشی تقدیر و برای دکترابوالفضل زنده دل به عنوان معاون آموزشی جدید آرزوی موفقیت کرد.

جلسه هم اندیشی تیم مدیریتی بیمارستان روزبه با رئیس بیمارستان ضیائیان برگزار شد
۲۸ دی ۱۳۹۵
جلسه هم اندیشی تیم مدیریتی بیمارستان روزبه با رئیس بیمارستان ضیائیان در خصوص پذیرش بیماران ارجاعی برگزار شد.

کمیته احیاء نوزادان در بیمارستان ضیائیان برگزار شد
۲۸ دی ۱۳۹۵
کمیته احیاء نوزادان بیمارستان ضیائیان با تاکید برهمکاری پزشکان متخصص زنان و زایمان و بیهوشی برای شرکت در کارگاه های NRP برگزارشد.

کمیته ترویج زایمان طبیعی و ایمن بیمارستان ضیائیان برگزارشد
۲۸ دی ۱۳۹۵
کمیته ترویج زایمان طبیعی و ایمن درخصوص دستورالعمل برقراری امکانات رفاهی جهت همراهان در اتاق زایمان در بیمارستان ضیائیان تشکیل جلسه داد.

به سایت بیمارستان ضیائیان خوش آمدید

سلام و تشکر از بازدید کنندگان محترم

يکي از مهم ترين آموزه هاي قرآن و اهل بيت(ع) خدمت به مردم و نيازمندان جامعه است. از ديدگاه مکتب حياتبخش اهل بيت(ع) خدمتگزاري به افراد جامعه، حد و مرزي ندارد و يک دين باور حقيقي در تمام صحنه هاي زندگي با الهام از رهبران آسماني خويش مي کوشد تا باري را از دوش ديگران بردارد و خدمتي را به بشر ارائه کند؛ گر چه فرد مخدوم، هم کيش او نباشد.
اگر در مواردي انسان نتواند نياز حاجتمندي را برآورد، شايسته است که او را با زبان خوش و رفتاري دل انگيز راضي کند؛ چرا که براي خدمتگزار وظيفه شناس ، هميشه کمک مالي به درماندگان ممکن نيست؛ ولي او مي تواند با رفتار دل پذير خود، مرهمي بر زخم دردمندان، بگذارد.
براین باوریم بیمارستان خانه ماست و بیمار میهمان این خانه است . ارج نهادن به میهمان یک تکلیف است و موجب رضای خداوند میشود .
براین باوریم جلب رضایت مراجعین سبب خشنودی ماست . از نظرات وانتقادات ارباب رجوع استقبال واز آن در جهت بهبود وضعیت کاری خود استفاده میکنیم .
براین باوریم احساس مسئولیت نسبت به بیماران از وظایف اصلی و انسانی ماست .
براین باوریم حفظ حریم بیماران و احترام به عقاید و محترم نگه داشتن ارزشهای آنها از وظایف ماست .
شعار ما اینست :ارتقائ کمی وکیفی خدمات رسانی به بیماران اورژانس

تعداد تخت ها   ۱۱۳   تعداد پرسنل ها   ۲۱۴

تعداد كارمندان
  دكتر   ۶۱   MSc   ۴