تعداد تخت ها   ۴۵۱   تعداد پرسنل ها   ۸۲۰

PHD     MSc
  دستيار تخصصي     دستيار فوق تخصصي

آخرین بروزرسانی: ۱۲ مهر ۱۳۹۵
نشست صمیمانه وزیر بهداشت و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اعضاء هیئت علمی گروه چشم پزشکی
۲۳ دی ۱۳۹۶
وزیر بهداشت در دیدار با اعضای هیات علمی گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با تاکید بر لزوم انسجام بیشتر ، تعامل و هم افزایی آنان را مهمترین عامل برای دستیابی به جایگاهی شایسته در عرصه چشم پزشکی دنیا دانست.

بازدید وزیر بهداشت و ریاست دانشگاه علوم پزشکی تهران از بیمارستان فارابی
۲۱ دی ۱۳۹۶
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران و هیئت همراه متشکل از معاونان وزارت بهداشت و دانشگاه از پروژه های توسعه فضای فیزیکی این مرکز بازدید و بریا رفع مشکلات آن تصمیماتی اتخاذ کردند.

برگزاری کمیته مدیریت حوادث و بلایا در بیمارستان فارابی
۲۱ دی ۱۳۹۶
مسئول واحد مدیریت حوادث بیمارستان فارابی بر ضرورت خاموش کردن تجهیزات و وسایل برقی به ویژه کولر های گازی هنگام اتمام کار و خروج از واحد برای جلوگیری از آتش سوزی تاکید کرد

پست الکترونیکی: farabih@tums.ac.ir