پست الکترونیکی: info@farabihospital.com
تلفن: 55400003-14
دورنگار: 55418080
نشانی: خيابان كارگرجنوبي -ميدان قزوين-مرکز فوق تخصصی بیماریهای چشم بیمارستان فارابی
  تعداد تخت ها   ۴۵۱   تعداد پرسنل ها   ۷۹۲

تعداد كارمندان
  دكتر   ۵۲   MSc   ۱۳
  ليسانس   ۱۳۴   ساير   ۲۲۰

تعداد پرستاران
  دكتر   ۰   MSc   ۵
  ليسانس   ۲۴۵   بهيار   ۲۰
  ساير   ۳۵

تعداد آموزش گيرندگان
  پزشك عمومي     فلوشيپ
  PHD     MSc
  دستيار تخصصي     دستيار فوق تخصصي

آخرین بروزرسانی: ۱۸ آذر ۱۳۹۲
معرفی روش درمانی جدید بیماری RP در کنفرانس هفتگی بیمارستان فارابی
۲۷ مرداد ۱۳۹۳
روابط عمومی بیمارستان فارابی: کنفرانس گروه چشم دانشگاه علوم پزشکی تهران با معرفی روش درمانی جدید رتینیت پیگمانتر retinitis pigmentosa یا RP توسط دکتر امیر مبارز پرستا رئیس مرکز چشم‌پزشکی مونیخ برگزار شد.

برگزاری جلسه دوره ای سوپروایزرهای کنترل عفونت بیمارستانهای تابعه دانشگاه در بیمارستان فارابی
۲۷ مرداد ۱۳۹۳
جلسه سوپروایزرهای کنترل عفونت تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران در بیمارستان فارابی تشکیل شد.

اطلاعیه برگزاری کنفرانس هفتگی گروه چشم‌پزشکی
۲۵ مرداد ۱۳۹۳
روابط عمومی بیمارستان فارابی: کنفرانس هفتگی گروه چشم دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر امیرپرستا رئیس مرکز چشم‌پزشکی مونیخ برگزار می‌شود

آزمون آسكي OSCE گروه چشم پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران در بيمارستان فارابي برگزار شد
۲۳ مرداد ۱۳۹۳
مهارت ‌هاي باليني دستياران تخصصي چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و یزد در آزمون سازمان يافته و عيني بررسي مهارتهاي باليني - آسكي- مورد ارزيابي قرار گرفت.

آرشیو
 به سایت بیمارستان فارابی.قطب علمی چشم پزشکی؛ بزرگترین. مجهزترین و قدیمی ترین بیمارستان چشم و کرسی بیماریهای چشم دانشگاه علوم پزشکی تهران خوش آمديد. بيمارستان فارابي با قدمتي بيش از 70 سال در يكي از مناطق قديمي شهر تهران واقع شده است . حضور اساتيد برجسته و پزشكان مجرب و پرسنل متعهد اين مركز فوق تخصصي را به عنوان نقطه اميدي براي تمامي بيماران در اين حيطه تخصصي تبديل كرده است . اين بيمارستان پذيراي بيماران از سراسر ايران زمين و كشورهاي همسايه مي باشد ، اميد است با تلاش روزافزون بالاترين سطح خدمات آموزشي، پژوهشي و درمانی را در اختيار كاربران قرار دهيم .
  دکتر محمود جباروند
  رئیس بیمارستان فارابی