پست الکترونیکی: info@farabihospital.com
تلفن: 55400003-14
دورنگار: 55418080
نشانی: خيابان كارگرجنوبي -ميدان قزوين-مرکز فوق تخصصی بیماریهای چشم بیمارستان فارابی
  تعداد تخت ها   ۴۵۱   تعداد پرسنل ها   ۷۹۲

تعداد كارمندان
  دكتر   ۵۲   MSc   ۱۳
  ليسانس   ۱۳۴   ساير   ۲۲۰

تعداد پرستاران
  دكتر   ۰   MSc   ۵
  ليسانس   ۲۴۵   بهيار   ۲۰
  ساير   ۳۵

تعداد آموزش گيرندگان
  پزشك عمومي     فلوشيپ
  PHD     MSc
  دستيار تخصصي     دستيار فوق تخصصي

آخرین بروزرسانی: ۱۸ آذر ۱۳۹۲
حضور فعال بیمارستان فارابی در سومین طرح جهادی دست‌های مهربان
۲۳ شهریور ۱۳۹۳
روابط عمومی بیمارستان فارابی : بیمارستان فارابی در قالب سومین طرح جهادی دستان مهربان در مناطق حسن‌آباد فشافویه، قیام دشت و چهاردانگه درمانگاه تخصصی چشم‌پزشکی برپا کرد.

کسب افتخارآمیز رتبه‌های اول تا سوم بورد تخصصی چشم‌پزشکی سال 93 توسط دستیاران بیمارستان فارابی
۲۰ شهریور ۱۳۹۳
روابط عمومی بیمارستان فارابی: دستیاران بیمارستان فارابی بار دیگر رتبه‌های برتر آزمون بورد تخصصی را به خود اختصاص دادند.

کنفرانس هفتگی گروه چشم‌پزشکی در بیمارستان فارابی برگزار شد
۱۰ شهریور ۱۳۹۳
روابط عمومی بیمارستان فارابی: کنفرانس هفتگی گروه چشم دانشگاه علوم پزشکی تهران در سالن آمفی‌تئاتر بیمارستان فارابی برگزار می‌شود.

اطلاعیه برگزاری کنفرانس هفتگی گروه چشم‌پزشکی
۹ شهریور ۱۳۹۳
روابط عمومي بیمارستان فارابی : كنفرانس هفتگي گروه چشم پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران روز دوشنبه 93/6/10 در سالن آمفي تئاتربيمارستان فارابي برگزار مي گردد.

آرشیو
 به سایت بیمارستان فارابی.قطب علمی چشم پزشکی؛ بزرگترین. مجهزترین و قدیمی ترین بیمارستان چشم و کرسی بیماریهای چشم دانشگاه علوم پزشکی تهران خوش آمديد. بيمارستان فارابي با قدمتي بيش از 70 سال در يكي از مناطق قديمي شهر تهران واقع شده است . حضور اساتيد برجسته و پزشكان مجرب و پرسنل متعهد اين مركز فوق تخصصي را به عنوان نقطه اميدي براي تمامي بيماران در اين حيطه تخصصي تبديل كرده است . اين بيمارستان پذيراي بيماران از سراسر ايران زمين و كشورهاي همسايه مي باشد ، اميد است با تلاش روزافزون بالاترين سطح خدمات آموزشي، پژوهشي و درمانی را در اختيار كاربران قرار دهيم .
  دکتر محمود جباروند
  رئیس بیمارستان فارابی