پست الکترونیکی: info@farabihospital.com
تلفن: 55400003-14
دورنگار: 55418080
نشانی: خيابان كارگرجنوبي -ميدان قزوين-مرکز فوق تخصصی بیماریهای چشم بیمارستان فارابی
  تعداد تخت ها   ۴۵۱   تعداد پرسنل ها   ۷۹۲

تعداد كارمندان
  دكتر   ۵۲   MSc   ۱۳
  ليسانس   ۱۳۴   ساير   ۲۲۰

تعداد پرستاران
  دكتر   ۰   MSc   ۵
  ليسانس   ۲۴۵   بهيار   ۲۰
  ساير   ۳۵

تعداد آموزش گيرندگان
  پزشك عمومي     فلوشيپ
  PHD     MSc
  دستيار تخصصي     دستيار فوق تخصصي

آخرین بروزرسانی: ۱۸ آذر ۱۳۹۲
بازدید نوروزی رئیس بیمارستان فارابی و دیدار با اساتید و کارکنان
۱۹ فروردین ۱۳۹۳
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران : دکتر محمود جباروند رئیس بیمارستان فارابی روز دوشنبه 18/1/1393 با حضور در بخش ها و واحدهای مختلف فرارسیدن سال نو را به اساتید وکارکنان بیمارستان تبریک گفت.

اطلاعیه برگزاري كنفرانس هفتگي در بيمارستان فارابي
۱۹ فروردین ۱۳۹۳
روابط عمومي بیمارستان فارابی :گروه چشم پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران اولین كنفرانس هفتگي خود را در سال جدید روز پنجشنبه 21/1/1392 در سالن آمفی تئاتربيمارستان فارابي برگزار مي نمايد .

بیمارستان‌ فارابی گواهینامه اعتبار بخشی ملی مراکز درمانی را با درجه یک عالی کسب کرد
۱۶ فروردین ۱۳۹۳
روابط عمومی بیمارستان فارابی: بیمارستان فارابی موفق به کسب گواهینامه اعتبار بخشی ملی مراکز درمانی با درجه یک عالی گردید.

انتصاب دكتر سید فرزادمحمدی به سمت مدیر برنامه ملی پیشگیری از نابینائی و سلامت چشم
۱۶ فروردین ۱۳۹۳
روابط عمومي بیمارستان فارابی : دكتر بهزاد دماری، مشاور معاون بهداشت و رییس واحد بیماری های غیر واگیر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی طي حكمي سید فرزاد محمدی عضو هیئت علمی بیمارستان فارابی را به عنوان " مدیر برنامه ملی پیشگیری از نابینائی و سلامت چشم " منصوب كرد.

آرشیو
 به سایت بیمارستان فارابی.قطب علمی چشم پزشکی؛ بزرگترین. مجهزترین و قدیمی ترین بیمارستان چشم و کرسی بیماریهای چشم دانشگاه علوم پزشکی تهران خوش آمديد. بيمارستان فارابي با قدمتي بيش از 70 سال در يكي از مناطق قديمي شهر تهران واقع شده است . حضور اساتيد برجسته و پزشكان مجرب و پرسنل متعهد اين مركز فوق تخصصي را به عنوان نقطه اميدي براي تمامي بيماران در اين حيطه تخصصي تبديل كرده است . اين بيمارستان پذيراي بيماران از سراسر ايران زمين و كشورهاي همسايه مي باشد ، اميد است با تلاش روزافزون بالاترين سطح خدمات آموزشي، پژوهشي و درمانی را در اختيار كاربران قرار دهيم .
  دکتر محمود جباروند
  رئیس بیمارستان فارابی