تعداد تخت ها   ۴۵۱   تعداد پرسنل ها   ۸۲۰

آخرین بروزرسانی: ۱۲ مهر ۱۳۹۵
بیست و سومین سمینار سالیانه فارابی/۶ میز، ۶ بحث داغ
۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶
صبحانه علمی بیست و سومین سمینار سالیانه فارابی، صبح روز پنجشنبه ۷ اردیبهشت و یک ساعت پیش از آغاز رسمی برنامه های روز دوم این سمینار با حضور اساتید برجسته و متخصصین خبره چشم پزشکی برگزار می شود.

بیست و سومین سمینار سالیانه فارابی/ پیام مدیر گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در آستانه برگزاری سمینار
۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶
دکتر فخرایی: در برنامه ریزی های علمی و اجرایی سمینار امسال، اعضا هیئت علمی جوان و با انگیزه بیمارستان و نیز خیل عظیم دستیاران نقش عمده ای داشتند.

بیست و سومین سمینار سالیانه فارابی/ شب فارابی، جشنی برای خانواده ای بزرگ
۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶
در این برنامه فرهنگی و هنری پیشکسوتان، دانش آموختگان، اساتید، دستیاران و مسئولین بیمارستان همراه خانواده هایشان گرد هم می آیند و در محفلی گرم و صمیمی پای صحبت پیشکسوتان خواهند نشست.

پست الکترونیکی: farabih@tums.ac.ir
تلفن: 14-55400003
نشانی: تهران خيابان كارگر جنوبي ـ ميدان قزوين ـ بيمارستان فارابي كد پستي: 1336616351