پست الکترونیکی: info@farabihospital.com
تلفن: 55400003-14
دورنگار: 55418080
نشانی: خيابان كارگرجنوبي -ميدان قزوين-مرکز فوق تخصصی بیماریهای چشم بیمارستان فارابی
  تعداد تخت ها   ۴۵۱   تعداد پرسنل ها   ۷۹۲

تعداد كارمندان
  دكتر   ۵۲   MSc   ۱۳
  ليسانس   ۱۳۴   ساير   ۲۲۰

تعداد پرستاران
  دكتر   ۰   MSc   ۵
  ليسانس   ۲۴۵   بهيار   ۲۰
  ساير   ۳۵

تعداد آموزش گيرندگان
  پزشك عمومي     فلوشيپ
  PHD     MSc
  دستيار تخصصي     دستيار فوق تخصصي

آخرین بروزرسانی: ۱۸ آذر ۱۳۹۲
دكتر هرمز شمس، جايزه ملي خود را به مركز تحقيقات چشم پزشكي بيمارستان فارابي اختصاص داد
۶ مرداد ۱۳۹۳
دكتر هرمز شمس فرزند پروفسور محمد قلي شمس بنيانگذار بيمارستان فارابي و پدر چشم پزشكي نوين ايران، جايزه علامه طباطبائي خود را براي تاسيس كرسي پزوهشي چشم پزشكي شمس در مركز تحقيقات چشم پزشكي بيمارستان فارابي اختصاص داد.

پايگاه تحقيقات جمعيتي بيماريهاي چشم، توسط مركز تحقيقات چشم بيمارستان فارابي دركردستان تاسيس مي شود
۶ مرداد ۱۳۹۳
دكتر عليرضا لاشئي معاون پژوهشي بيمارستان فارابي از توافق مركز تحقيقات بيمارستان فارابي با دانشگاه علوم پزشكي كردستان براي تاسيس يك پايگاه تحقيقات جمعتي اپيدميولوژي بيماري هاي چشم در منطقه كردستان خبرداد.

همکاری مرکز تحقیقات چشم بیمارستان فارابی در اجراي پروژه RAAB در سطح دانشگاه علوم پزشكي كردستان
۶ مرداد ۱۳۹۳
روابط عمومی بیمارستان فارابی: با همکاری مرکز تحقیقات چشم بیمارستان فارابی طرح ارزيابي سريع نابينايي های قابل پيشگيري ((RAAB در سطح دانشگاه علوم پزشکی کردستان اجرا می شود.

اطلاعیه برگزاری دومين سمينار تخصصي اپتومتري بيمارستان فارابي
۴ مرداد ۱۳۹۳
روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: دومين سمينار تخصصي اپتومتري فارابي با موضوع آمبلیوپی توسط گروه اپتومتري این بیمارستان وبا همکاری مرکز تحقیقات چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.

آرشیو
 به سایت بیمارستان فارابی.قطب علمی چشم پزشکی؛ بزرگترین. مجهزترین و قدیمی ترین بیمارستان چشم و کرسی بیماریهای چشم دانشگاه علوم پزشکی تهران خوش آمديد. بيمارستان فارابي با قدمتي بيش از 70 سال در يكي از مناطق قديمي شهر تهران واقع شده است . حضور اساتيد برجسته و پزشكان مجرب و پرسنل متعهد اين مركز فوق تخصصي را به عنوان نقطه اميدي براي تمامي بيماران در اين حيطه تخصصي تبديل كرده است . اين بيمارستان پذيراي بيماران از سراسر ايران زمين و كشورهاي همسايه مي باشد ، اميد است با تلاش روزافزون بالاترين سطح خدمات آموزشي، پژوهشي و درمانی را در اختيار كاربران قرار دهيم .
  دکتر محمود جباروند
  رئیس بیمارستان فارابی