پست الکترونیکی: info@farabihospital.com
تلفن: 55400003-14
دورنگار: 55418080
نشانی: خيابان كارگرجنوبي -ميدان قزوين-مرکز فوق تخصصی بیماریهای چشم بیمارستان فارابی
  تعداد تخت ها   ۴۵۱   تعداد پرسنل ها   ۷۹۲

تعداد كارمندان
  دكتر   ۵۲   MSc   ۱۳
  ليسانس   ۱۳۴   ساير   ۲۲۰

تعداد پرستاران
  دكتر   ۰   MSc   ۵
  ليسانس   ۲۴۵   بهيار   ۲۰
  ساير   ۳۵

تعداد آموزش گيرندگان
  پزشك عمومي     فلوشيپ
  PHD     MSc
  دستيار تخصصي     دستيار فوق تخصصي

آخرین بروزرسانی: ۱۸ آذر ۱۳۹۲
برگزاری کارگاه آموزشی شناسائی خطرات وارزیابی ریسک در بیمارستان فارابی
۲ مرداد ۱۳۹۳
روابط عمومی بیمارستان فارابی: در راستای پیاده سازی استاندارد ایزو18000OHSAS، کارگاه آموزشی "شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک" در بیمارستان فارابی برگزار شد.

سازماندهی کارگروه نوآوری بیمارستان فارابی
۲ مرداد ۱۳۹۳
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران : اعضای کارگروه نوآوری بیمارستان فارابی در قالب 4 تیم سازماندهی شدند.

برگزاري كنفرانس هفتگي گروه چشم پزشكي در بيمارستان فاربي
۲ مرداد ۱۳۹۳
كنفرانس هفتگي گروه چشم پزشكي دانشكده پزشكي، در تالار پروفسور شمس بيمارستان فارابي برگزار شد.

یک پيروزي دیگربرای تيم فوتسال بيمارستان فارابی در مسابقات جام ليله القدر
۳۱ تیر ۱۳۹۳
روابط عمومي بیمارستان فارابی: تيم فوتسال بيمارستان فارابی درمسابقات جام ليله القدر بر تیم بیمارستان بهارلو چیره شد.

آرشیو
 به سایت بیمارستان فارابی.قطب علمی چشم پزشکی؛ بزرگترین. مجهزترین و قدیمی ترین بیمارستان چشم و کرسی بیماریهای چشم دانشگاه علوم پزشکی تهران خوش آمديد. بيمارستان فارابي با قدمتي بيش از 70 سال در يكي از مناطق قديمي شهر تهران واقع شده است . حضور اساتيد برجسته و پزشكان مجرب و پرسنل متعهد اين مركز فوق تخصصي را به عنوان نقطه اميدي براي تمامي بيماران در اين حيطه تخصصي تبديل كرده است . اين بيمارستان پذيراي بيماران از سراسر ايران زمين و كشورهاي همسايه مي باشد ، اميد است با تلاش روزافزون بالاترين سطح خدمات آموزشي، پژوهشي و درمانی را در اختيار كاربران قرار دهيم .
  دکتر محمود جباروند
  رئیس بیمارستان فارابی