پست الکترونیکی:farabih@tums.ac.ir

خيابان كارگرجنوبي -ميدان قزوين-مرکز فوق تخصصی بیماریهای چشم بیمارستان فارابی

همزمان با روز جهانی بینائی، دومین سمینار ملی سلامت چشم برگزار شد
۲۷ مهر ۱۳۹۳
روابط عمومي بیمارستان فارابی: مراسم گرامیداشت روز جهانی بینائی و دومین سمینار ملی سلامت چشم با برنامه های متنوع در بیمارستان فارابی برگزار شد.

گرامیداشت روز جهاني كودك در بیمارستان فارابی
۲۷ مهر ۱۳۹۳
روابط عمومي بیمارستان فارابی: جشن روز جهاني كودك با حضور کودکان در بیمارستان فارابی برگزار شد.

گرامیداشت هفته نیروی انتظامی در بیمارستان فارابی
۱۹ مهر ۱۳۹۳
روابط عمومی بیمارستان فارابی: به مناسبت هفته نیروی انتظامی از کارکنان نیروی انتظامی بیمارستان فارابی تقدیر به عمل آمد.

انتصاب دکتر محمد ریاضی اصفهانی به عنوان رئیس مرکز تحقیقات چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران
۱۴ مهر ۱۳۹۳
روابط عمومي بيمارستان فارابي: دكتر جعفريان رييس دانشگاه، در ابلاغي دكتر محمد ریاضی اصفهانی ، استاد گروه رتین بیمارستان فارابی را به سمت رئیس مركز تحقيقات چشم پزشکی منصوب كرد.

آرشیو
 به سایت بیمارستان فارابی.قطب علمی چشم پزشکی؛ بزرگترین. مجهزترین و قدیمی ترین بیمارستان چشم و کرسی بیماریهای چشم دانشگاه علوم پزشکی تهران خوش آمديد. بيمارستان فارابي با قدمتي بيش از 70 سال در يكي از مناطق قديمي شهر تهران واقع شده است . حضور اساتيد برجسته و پزشكان مجرب و پرسنل متعهد اين مركز فوق تخصصي را به عنوان نقطه اميدي براي تمامي بيماران در اين حيطه تخصصي تبديل كرده است . اين بيمارستان پذيراي بيماران از سراسر ايران زمين و كشورهاي همسايه مي باشد ، اميد است با تلاش روزافزون بالاترين سطح خدمات آموزشي، پژوهشي و درمانی را در اختيار كاربران قرار دهيم .
  دکتر محمود جباروند
  رئیس بیمارستان فارابی