پست الکترونیکی: info@farabihospital.com
تلفن: 55400003-14
دورنگار: 55418080
نشانی: خيابان كارگرجنوبي -ميدان قزوين-مرکز فوق تخصصی بیماریهای چشم بیمارستان فارابی
  تعداد تخت ها   ۴۵۱   تعداد پرسنل ها   ۷۹۲

تعداد كارمندان
  دكتر   ۵۲   MSc   ۱۳
  ليسانس   ۱۳۴   ساير   ۲۲۰

تعداد پرستاران
  دكتر   ۰   MSc   ۵
  ليسانس   ۲۴۵   بهيار   ۲۰
  ساير   ۳۵

تعداد آموزش گيرندگان
  پزشك عمومي     فلوشيپ
  PHD     MSc
  دستيار تخصصي     دستيار فوق تخصصي

آخرین بروزرسانی: ۱۸ آذر ۱۳۹۲
کنفرانس هفتگی گروه چشم‌پزشکی در بیمارستان فارابی برگزار شد
۱۰ شهریور ۱۳۹۳
روابط عمومی بیمارستان فارابی: کنفرانس هفتگی گروه چشم دانشگاه علوم پزشکی تهران در سالن آمفی‌تئاتر بیمارستان فارابی برگزار می‌شود.

اطلاعیه برگزاری کنفرانس هفتگی گروه چشم‌پزشکی
۹ شهریور ۱۳۹۳
روابط عمومي بیمارستان فارابی : كنفرانس هفتگي گروه چشم پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران روز دوشنبه 93/6/10 در سالن آمفي تئاتربيمارستان فارابي برگزار مي گردد.

کنفرانس یک روزه نیازهای بنیادین انسان در بیمارستان فارابی
۹ شهریور ۱۳۹۳
روابط عمومی بیمارستان فارابی: کنفرانس یک روزه نیازهای بنیادین انسان به همت دفتر پرستاری بیمارستان فارابی و با همکاری دفتر مشاوره زنان دانشگاه در بیمارستان فارابی برگزار شد .

بزرگداشت استاد پیشکسوت چشم‌پزشکی دکتر محمدصادق پیروز/ رئیس فرهنگسرای رازی: مفاخر پزشکی به علم طب به‌عنوان مکتب انسان‌سازی و کمک به بشریت می‌نگرند.
۹ شهریور ۱۳۹۳
روابط عمومی بیمارستان فارابی: مهندس بهنام خادم مدیر فرهنگی هنری شهرداری منطقه 11 و رئیس فرهنگسرای رازی هدف از برگزاری ویژه‌برنامه زندگی به سبک بزرگان را ارائه الگوهای اخلاقی، ایمانی و حرفه‌ای به جوانان عنوان کرد.

آرشیو
 به سایت بیمارستان فارابی.قطب علمی چشم پزشکی؛ بزرگترین. مجهزترین و قدیمی ترین بیمارستان چشم و کرسی بیماریهای چشم دانشگاه علوم پزشکی تهران خوش آمديد. بيمارستان فارابي با قدمتي بيش از 70 سال در يكي از مناطق قديمي شهر تهران واقع شده است . حضور اساتيد برجسته و پزشكان مجرب و پرسنل متعهد اين مركز فوق تخصصي را به عنوان نقطه اميدي براي تمامي بيماران در اين حيطه تخصصي تبديل كرده است . اين بيمارستان پذيراي بيماران از سراسر ايران زمين و كشورهاي همسايه مي باشد ، اميد است با تلاش روزافزون بالاترين سطح خدمات آموزشي، پژوهشي و درمانی را در اختيار كاربران قرار دهيم .
  دکتر محمود جباروند
  رئیس بیمارستان فارابی