پست الکترونیکی: shariati_hospital@tums.ac.ir

PHD     MSc
  دستيار تخصصي     دستيار فوق تخصصي

آخرین بروزرسانی: ۹ دی ۱۳۹۳
موفقیت طرح حذف دریافت وجه نقد از بیماران و بازدید مسئولا ن وزارتخانه و دانشگاه از چگونگی اجرای طرح در بیمارستان شریعتی
۱ آذر ۱۳۹۱

دیدار روسا معاونان و مسئولان بیمارستان های امام حسین(ع) و شریعتی تهران
دیدار روسا معاونان و مسئولان بیمارستان های امام حسین(ع) و شریعتی تهران

کارگاه دوروزه پزشکی مبتنی بر شواهد در بیمارستان شریعتی برگزار شد.
۲۹ مهر ۱۳۹۱
کارگاه دوروزه پزشکی مبتنی بر شواهد در بیمارستان شریعتی برگزار شد.

توسعه همکاری های مشترک بیمارستان شریعتی و سازمان خدمات درمانی نیرو های مسلح
۲۹ مهر ۱۳۹۱
توسعه همکاری های مشترک بیمارستان شریعتی و سازمان خدمات درمانی نیرو های مسلح

گزارشی از برنامه ها و میزان پیشرفت پروژها در نشست روسای بخش های بیمارستان شریعتی
۲۳ مهر ۱۳۹۱

آرشیو
  از اينكه سايت مركز آموزشي ، پژوهشي و درماني دكتر شريعتي را براي بازديد انتخاب نموده ايد از شما تشكر مي نمايم و اميدوارم اطلاعات اين وب سايت پاسخگوي نيازهاي شما باشد.

مركز آموزشي ، پژوهشي و درماني دكتر شريعتي به عنوان يكي از معتبرترين مراكز درماني ، تحقيقاتي و آموزشي در كشوراست كه درسال 1353توسط متخصصين مجرب و برجسته كشوري تاسيس شدو از آن سال تاكنون همواره جزء پيشگامان آموزش ،پژوهش و درمان بوده و نقش برجسته اي در تربيت پزشكان متبحر و بنام در كل كشور داشته است.اين مركز با 530 تخت فعال،30 بخش و30 پلي كلينيك تخصصي و فوق تخصصي و در حدود 1000 نفر پرسنل متبحر ، كارآزموده و با توجه به رعايت استانداردهاي بين المللي رضايت بخش ترين خدمات بهداشتي و درماني را به بيماران نیازمندي که از اقصی نقاط کشور مراجعه می نمایند؛ ارائه مي دهد . حضور 120عضو هيات علمي،220نفررزیدنـت ، 70 نفر فلوشیپ در رشته های مختلف و استقرار مراكز تحقيقاتي مهمی چون گوارش و کبد ، روماتولوژی ، غدد ، خون و پیونـد مغز استخـوان و مرکز توسعه پژوهشهای علمی و ارائه مقالات مختلف در منابع علمی داخل و خارج کشور،همچنين ارایه خدمات آموزشی و پژوهشی مطلوب به جمع کثیری از دانشجویان و دانش پژوهان، اين مركز را به يكي از قطبهاي منتخب علمي كشور تبديل نموده است.
مركز آموزشي ،پژوهشي و درماني دكتر شريعتي بعد از انقلاب نيز ضمن انجام رسالت آموزش ، پژوهش و درمان به ارتقاء و گسترش ارائه خدمات اهتمام ورزيده و با ارائه سطح بالاي آموزش و سايرخدمات كشور را از اعزام پزشكان براي آموزش تخصصي به خارج از كشور و خروج ارز فراوان بي نياز ساخته است.همچنين اين مركز از جمله مراكزي بود كه در زمان دفاع مقدس خدمات ارزنده اي به مجروحان جنگ ارائه نمود.
از طرفي فعاليت تعداد كثيري از اساتيد بنام و باتجربه ، پزشكان زبده و كادر پيراپزشكي كارآزموده با توان بالای علمي ،همچنين وجود زير ساختهاي مناسب و ضريب اشغال تخت7/86 درصد، این مركز را منتخب پايلوت كشوري اجراي "طرح اصلاح ساختارمدیریتی و اقتصادي بيمارستان" در دانشگاه علوم پزشكي تهران نموده كه در پي تلاش و كوشش صادقانه مسئولين ، كارشناسان و ساير پرسنل، موفق به كسب رتبه اول كشوري در اين زمينه گرديد.

اين مركز ضمن اجراي برنامه هاي ارزشمند مديريتي و بهبود كيفيت، به دليل بهره برداري از فعاليت اساتيدو پزشكان متخصص و كادر پرسنلي دلسوز و خبره ، استفاده از تكنولوژي مدرن و ارائه خدمات به صورت شبکه در کلیه واحدها كه، ضمن انتقال سریع و دقیق اطلاعات ، موجب تسريع در انجام امور بيماران گرديده ؛ توانسته است به رضایتمندی بيماران وارتقاء سطح كمي وكيفي آموزش،پژوهش و درمان كه همانا رسالت اصلي اين مركز مي باشد؛ دست يابد.

ما با تمامي توان آماده ارائه خدمات به شما مي باشيم. در صورت تمايل مي توانيد با ما تماس بگيريد.