کارگاه پروپوزال نویسی و پایان‌نامه در بیمارستان بهارلو برگزارشد
۳۰ دی ۱۳۹۵
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: کارگاه پروپوزال نویسی و پایان‌نامه ویژه کارآموزان پزشکی بیمارستان بهارلو روز یک شنبه ۲۷ دی ماه سال جاری برگزار شد.

کمیته اخلاق بیمارستان بهارلو برگزار شد
۳۰ دی ۱۳۹۵
به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، کمیته اخلاق و امور فرهنگی بیمارستان بهارلو با حضور دکتر موسوی موحد، رئیس، معصومی، مدیر، دکتر عارفی، معاون آموزشی، دکتر عبدوس، مشاور درمان، قاضی، مترون، حجت‌الاسلام‌والمسلمین داوري، امام جماعت بیمارستان، دکتر قربانی، مسئول فرهنگی، علیجانی، مسئول رسیدگی به شکایات، مهری، دبیر کمیته، کاکاوند، پرستار خوشامدگویی و جفائی، مسئول روابط عمومی و امور رفاهی بیمارستان بهارلو روز چهار‌شنبه 29 دی ماه سال 95 در دفتر ریاست بیمارستان تشکیل شد.

بازآموزی مسمومیت‌ها در بیمارستان بهارلو برگزار می‌شود
۲۹ دی ۱۳۹۵
روابط عمومی بیمارستان بهارلو: کنفرانس علمی یک‌روزه مسمومیت با امتیاز بازآموزی در بیمارستان بهارلو برگزار می‌شود.

دفاع از پایان‌نامه در بیمارستان بهارلو
۲۹ دی ۱۳۹۵
روابط عمومی دانشگاه بیمارستان بهارلو: از پایان‌نامه پزشکی عمومی با عنوان بررسی فراوانی پنومونی وابسته به ونتیلاتور در بخش بستری در بیمارستان بهارلو طی سال‌های 1389 تا 1393 در بیمارستان بهارلو دفاع شد.