همدردی و کمک بیمارستان بهارلو به زلزله‌زدگان منطقه غرب کشور
۲ آذر ۱۳۹۶
در راستای همدردی با هموطنان زلزله‌زده غرب کشور، مسئولین و کارکنان بیمارستان بهارلو کمک‌های نقدی و غیر نقدی خود را از طریق کارکنان مأمور در آنجا به مردم عزیز کرمانشاه اهدا کردند.

کارگاه پروپوزال نویسی در بیمارستان بهارلو برگزارشد
۳۰ آبان ۱۳۹۶
روابط عمومی بیمارستان بهارلو: کارگاه پروپوزال نویسی ویژه کارآموزان پزشکی بیمارستان بهارلو روز دوشنبه ۲۹ آبان ماه سال جاری برگزار شد.

عصمت السادات حسینی مسئول کتابخانه بیمارستان بهارلو برنده مسابقه کتابداران دانشگاه شد
۲۹ آبان ۱۳۹۶
روابط عمومي بيمارستان بهارلو: در همایشی که به مناسبت هفته کتابداران برگزار شد، از عصمت السادات حسینی مسئول کتابخانه بیمارستان بهارلو به‌عنوان برنده مسابقه کتابداران دانشگاه تقدیر شد.

کنفرانس مادران پرخطر و کنترل عفونت در بیمارستان بهارلو برگزار شد
۲۵ آبان ۱۳۹۶
روابط عمومی بیمارستان بهارلو: کنفرانس مادران پرخطر و کنترل عفونت ویژه پزشکان بیمارستان بهارلو روز چهارشنبه 24 آبان ماه سال جاری در بیمارستان بهارلو برگزار شد.