پست الکترونیکی: hosp_cancer@tums.ac.ir
تلفن: 66581624-66581571
دورنگار: 66581526
نشانی: تهران- انتهای بلوار کشاورز - مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)- انستیتو کانسر-صندوق پستی158-13145
66581571 فاکس 66581526
کد پستی جدید ده رقمی 33141-14197
  تعداد تخت ها   ۱۷۹   تعداد پرسنل ها   ۵۶۴

تعداد كارمندان
  دكتر   ۴   MSc   ۱۲
  ليسانس   ۴۹   ساير   ۰

تعداد پرستاران
  دكتر   ۰   MSc   ۲
  ليسانس   ۱۰۳   بهيار   ۲۲
  ساير   ۱۱

تعداد آموزش گيرندگان
  پزشك عمومي     فلوشيپ
  PHD     MSc
  دستيار تخصصي     دستيار فوق تخصصي

آخرین بروزرسانی: ۲۹ بهمن ۱۳۹۲
بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی از پروژه 540 تختخوابی انستیتوکانسر ( مرکز جامع آموزشی درمانی و تحقیقاتی سرطان )
۱۹ مهر ۱۳۹۱
پروژه 540 تختخوابی انستیتوکانسر ( مرکز جامع آموزشی درمانی و تحقیقاتی سرطان ) روز شنبه مورخ 15/7/91 مورد بازدید آقای مهندس علیزاده معاون محترم وزیر راه و شهرسازی قرار گرفت.

۱۷ مهر ۱۳۹۱
تیم ارزیاب اعتبار بخشی معاونت درمان دانشگاه به سرپرستی آقای دکتر کسائی قائم مقام معاون درمان دانشگاه در تاریخ 16/7/1391 از انستیتوکانسر بازدید بعمل آوردند . در این بازدید که در راستای سلسله بازدیدهای اعتبار بخشی دانشگاه از بیمارستانهای تابعه دانشگاه صورت می گیرد آقای دکتر کسانی بر اهمیت و حساسیت کار کادر پرستاری و کارکنان انستیتوکانسر و به بیماران سرطانی اشاره نموده و خدمت به بیماران سرطانی را منشا اجر و دارای ثواب اخروی تبیین نمودند. وی همچنین به ظرفیت و پتانسیل انستیتوکانسر در زمینه ارائه خدمات نیز اشاره شده است.

میلاد بانوی مهر و وفا، مظهر جود و سخا، حضرت معصومه علیهاالسلام مبارک باد!
۲۸ شهریور ۱۳۹۱
آسمان چشم گشاده تا از انوار الهی معصومه اهل بیت نورانی شود و ظرف دلش را پر از پرواز فرشتگان سازد.
زمین دل گشوده تا همه عطشش را با کرامت کریمه اهل بیت سیراب سازد.
زمان، هروله می‏کند تا هلال ذیقعده را در آغوش کشد و از خبر ولادتِ نوری از انوار ولایت در مهد امامت و وصایت، سرشار شور و مستی شود.
سلام بر دیدگان معصومی که عصمت، ناخدای دریای نگاهش بود.
سلام بر تو، بانوی آب‏ها و آیینه‏ها!
سلام بر تو، زیباترین مطلع غزل‏های عاشقی!
سلام بر نجابت دست‏ها و کرامت نگاه‏هایت!
«اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا فاطمة معصومه»

بسمه الله الرحمن الرحیم
چندین دهه است که مردمی تلاش گر، عالم و دلسوز در گوشه ای از بزرگترین مجتمع بیمارستانی کشور مرکزی بنام و مجهز را ایجاد نموده و بعنوان تنها مرکز درمان بیماران مبتلا به انواع سرطان مشغول خدمت رسانی به دردمند ترین بیماران از سراسر کشور هستند.
امکانات فوق تخصصی این مرکز در سه بخش عمل جراحی سرطان، رادیو تراپی وشیمی درمانی تقسیم گردیده است. 80 تخت شیمی درمانی برای بیماران بستری با حضور مجرب ترین فوق تخصص های انکولوژی همه روزه پذیرای بیماران سرپایی وبستری است. بخش رادیو تراپی این مرکز بعنوان قدیمی ترین مرکز رفرنس این رشته در کشور علاوه بر درمان بیماران دردمند وظیفه تربیت دستیاران تخصص این رشته رابرعهده دارد. 115تخت جراحی این مرکز با 3بخش جراحی سرطان با حضور متخصصین مجرب جراحی سرطان پذیرای مشکل ترین و پیچیده ترین جراحی ها ست که توسط سایر جراحان پذیرفته نشده وبه این مرکز ارجاع گردیده اند.
مرکز تحقیقات سرطان با انجام چندین پروژه تحقیقاتی بعنوان یکی از مهمترین مرکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی تهران به شمار می رود.
تمامی این فعالیتها که به همت و تلاش اعضای هیات علمی تحت پوشش این مرکز و پرستاران و کارکنان دلسوز آن بدست آمده است که باعث شناخته شدن آن در دو دوره متوالی بعنوان قطب علمی برجسته کشور در بخش علوم پزشکی گردید. اقبال همه روزه مردم ایران اسلامی از سراسر کشور به این انستیتو که تحت عنوان انستیتوکا نسر معروف است بهترین پاداش سخت کوشی خدمتگذاران مردم دراین مرکز است.