پست الکترونیکی: hosp_valiasr@tums.ac.ir

PHD     MSc
  دستيار تخصصي     دستيار فوق تخصصي

آخرین بروزرسانی: ۲۹ بهمن ۱۳۹۲
بازدید تیم مدیریتی ایمنی بیمار در بیمارستان ولیعصر(عج)
۱۱ شهریور ۱۳۹۱
اولین بازدید تیم مدیریتی ایمنی بیمار در بیمارستان ولیعصر(عج) از بخش غدد و روماتولوژی بیمارستان صورت گرفت.

استفاده از دستبند شناسائی بیمار در بیمارستان ولیعصر(عج)
۲۵ تیر ۱۳۹۱
برنامه جدید دستبند شناسائی بیمار در بیمارستان ولیعصر(عج) به مرحله اجرا درآمد

تبریک عید سعید مبعث
۲۸ خرداد ۱۳۹۱
امروز سال های جهالت به پایان می رسد از امروز، روزهای روشنی معرفت آغاز می شود .امروز عرش نور باران است و فرش نورانی .امروز ایام هجران به پایان می رسد باب رحمت آسمان باز شده است و مهر و محبت از آسمان می بارد. امروز نخل توحید ثمر می هد و آفتاب کرم می دهد . امروز بت های نادانی به دست محمد زمانه می شکنند . امروز به جای خار های جهالت گل حقیقت آبیاری می شود و چشمه های عشق به دریای معرفت محمد پیوند می خورد .

امروز مبعث نور است و عطر خوش محمد به فراز کوههای مکه پراکنده شده است .رایحه خوش رسول خدا عطر آگین کوه نور شده است ، امروز کوچه های تاریک مکه با نور محمد روشن گشته است .امروز فرشتگان به استقبال آن مهر بزرگ می آیند و زمین خرسند است که آن رسول بر آن پا می نهد .امشب گلی از بوستان ابراهیم شکوفه می دهد و محفل بشریت از تور رخ محمد نور افشان گشته است .امروز جبرئیل از هفت آسمان عشق می آید و بر محمد مژده وصال می آورد و می گوید که اقراً باسم ربک الذی خلق .جان مصطفی می تپد نور آیات با نور محمد عجین می شود و فضای تاریک حرا را روشن می کند.

سلام بر سمبل روشنایی ها . عید مبعث بر همگان مبارک باد.

پیام تبریک ولادت حضرت علی بن ابی طالب (ع)
۱۳ خرداد ۱۳۹۱
سالروز ولادت یگانه مولود کعبه، حضرت علی ابن ابی طالب را به تمامی شیعیان جهان مبارک باد.

دوره بین المللی آندوسکوپی سینوس و جراحی قاعده جمجمه در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱
اولین دوره بین المللی آندوسکوپی سینوس و جراحی قاعده جمجمه توسط بخش گوش، حلق و بینی بیمارستان ولیعصر (عج) و جراحی اعصاب بیمارستان دکتر شریعتی درمجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار می شود.

آرشیو
 بی شک در توسعه سازمانی ، توسعه ی همه جانبه ی سرمایه های انسانی،تضمین کننده ی افزایش بهره وری ، سودآوری و شان ومنزلت اجتماعی سازمان است ومی تواند جهشی برای سود سازمان به سوی اهداف از پیش تعیین شده باشد.
انسان داراي قدرت خلاقيت و نوآوري بسياري است جهت دادن اين انسان براي بهره وري از بيشترين ظرفيت و توانايي ذهني اش در گرو ايجاد انگيزش خدمت در اوست. انگيزه يك نيرو ، دليل و محرك دروني است كه انسانها را برای انجام آنچه كه مي خواهند انجام شود كمك مي كند. انگيزه، ستون فقرات مشاركت اختياري و مداوم بر انجام كار و خدمت است كه حاصلي پربار ، موثر چون كيفيت خدمات و رضايت مشتريان و نهايتا سلامتي يك جامعه را دارد. براي برانگيختن آنچه گفته شد در انسانها كه سرمايه هاي كلان و موثر در نظام خدمتي حوزه سلامت و هر جامعه ديگرند بايد سيستمي پويا ، كارا و موثر برقرار كرد سيستمي مبتني بر ارزشيابي منصفانه بر عملكرد آنان و اختصاص پاداشهاي متكي بر همان ارزشيابي براي آنان.
بیمارستان ولی عصر(عج) مفتخر است با بهره مندی از اساتید مجرب وتوانا وکارکنان ماهر و ورزیده گامی موثر درتولید علم ،ارائه آموزش نوین به دانشجویان در سطوح مختلف وگامی دیگر در ارائه خدمات نوین تشخیصی، درمانی ومراقبتی به بیماران نیازمند برمی دارد. ودرسرلوحه فعالیتهای خود صداقت،اعتماد،شفاف سازی واطلاع رسانی را بیش از پیش مدنظرداشته ودراین راه از ایزد منان لطف بیکران واز کلیه اعضاء محترم هیات علمی وکارکنان محترم تقاضای مشارکت همه جانبه داردو خداوند بزرگ را شاکریم که هر روز شاهد رشد وبالندگی بیش از بیش ایران عزیز در عرصه های مختلف علمی ، فرهنگی و اقتصادی هستیم واز درگاه خداوند متعال تحقق آرمانهای بنیانگزار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) را با تاُسی از رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب مبنی بر جدی گرفتن تحقیق علمی وحرکت مصمم و برنامه ریزی شده در جهت ارتقای علمی کشور بدون اتلاف وقت را در راستای سازندگی ایران اسلامی مسیلت داریم .

دکتر امیرآروین سازگار
رئیس بیمارستان ولیعصر (عج)