بسمه تعالی
 بيمارستان روانپزشكي روزبه با سابقه‌اي بيش از 60سال بعنوان مهمترين مركز آموزشي، درماني و پژوهشي روانپزشكي در كشور فعاليت دارد. بسياري از روان پزشكاني كه در داخل و يا خارج از كشور فعاليت دارند، بطور مستقيم و يا غيرمستقيم خوشه‌چين اين مركز علمي بوده‌اند و بسياري از بيماراني كه از ناراحتي‌هاي رواني رنج مي‌برند، اين بيمارستان را بعنوان مهمترين مركز درماني خود مي‌شناسند.
نظر به اين كه مشكلات روانپزشكي محدود به بيماران و خانواده آنها نبوده و تماميّت جامعه را تحت تأثير قرار مي‌دهد، بدون شك توسعه و ارتقاء اين مركز از نظر ارائه خدمات آموزشي،‌ درماني و پژوهشي در پيشبرد علم روانپزشكي در كشور سهم بسزايي خواهد داشت.

دکتر سیدحمیدرضا نقوی
رییس بیمارستان

پست الکترونیکی: hosp_roozbeh@tums.ac..ir
تلفن: 5-55419151
دورنگار: 55412756
نشانی: تهران خیابان کارگر جنوبی - پایین تر از چهارراه لشگر - بيمارستان روزبه
پنجمین نشست دانش آموختگان مکتب روزبه
۱۶ اسفند ۱۳۹۳
پنجمین گردهمایی دانش آموختگان مکتب روزبه، با محوریت گرامیداشت استاد دکتر شکرالله طریقتی، روز پنج شنبه 21 اسفند ماه در بیمارستان روزبه برگزار خواهد شد.

گزامی داشت روز پرستار در بیمارستان روزبه
۱۶ اسفند ۱۳۹۳
مسئولین بیمارستان روزبه از زحمات بی شائبه پرستاران در روز پرستار قدردانی کردند.

بیومارکرها در روان پزشکی
۲۷ بهمن ۱۳۹۳
شصتمین سمینار ماهانه دپارتمان روان پزشکی ژنومیک بیمارستان روزبه، روز پنج شنبه، سی ام بهمن ماه برگزار خواهد شد.

افتتاح بخش اورژانس جدید بیمارستان روزبه و مرکز خدمات نوین سلامت روان
۲۳ بهمن ۱۳۹۳
همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر مرکز خدمات نوین سلامت روان و بخش جدید اورژانس بیمارستان روزبه با حضور دکتر جعفریان، هیئت رئیسه دانشگاه و شهردار منطقه یازده مورد بهره برداری قرار گرفت.

ثبت نام از داوطلبان آزمون پذيرش دستيار تكميلي تخصصي(فلوشيپ) رشته هاي پزشكي سال 1394
۱۲ بهمن ۱۳۹۳
گروه روان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مقطع فلوشیپ در رشته های روان تنی و روان درمانی دستیار تکمیلی تخصصی می پذیرد.

تعداد تخت ها   ۲۰۴   تعداد پرسنل ها   ۱۸۰

تعداد كارمندان