تلفن: 88953004 -  64053385

پست الکترونیکیrmeshkani@tums.ac.ir

برگزاري جلسة گزارش پيشرفت كار پايان نامه دانشجويان كارشناسي ارشد گروه بيوشيمي
۵ آذر ۱۳۹۶
جلسة گزارش پيشرفت كار پايان نامه دانشجويان كارشناسي ارشد گروه بيوشيمي روز يكشنبه مورخ 5/9/96 از ساعت 12-10 در محل تالار دكتر ملك نيا برگزار مي گردد.

مراسم بزرگداشت استاد فقيد دكتر ناصر ملك نيا در گروه بيوشيمي
۱ آذر ۱۳۹۶
مراسم بزرگداشت استاد فقيد دكتر ناصر ملك نيا درروز چهارشنبه مورخ 1/9/96 در گروه بيوشيمي برگزار مي گردد.

برگزاري جلسه دفاع پايان نامه دكتري گروه بيوشيمي
۱ آذر ۱۳۹۶
جلسه پيش دفاع پايان نامه دانشجوي دكتري گروه بيوشيمي روز سه شنبه مورخ 30/8/96 از ساعت 15-13 در محل تالار دكتر ملك نيا برگزار گرديد.

برگزاري ژورنال كلاب در گروه بيوشيمي
۲۰ آبان ۱۳۹۶
ژورنال كلاب گروه بيوشيمي روز يكشنبه مورخ 21/8/96 از ساعت 12-11 در محل تالار دكتر ملك نيا برگزار مي گردد.

برگزاري جلسة گزارش پيشرفت كار پايان نامه دانشجويان كارشناسي ارشد گروه بيوشيمي
۲۰ آبان ۱۳۹۶
جلسة گزارش پيشرفت كار پايان نامه دانشجويان كارشناسي ارشد گروه بيوشيمي روز يكشنبه مورخ 21/8/96 از ساعت 11-10 در محل تالار دكتر ملك نيا برگزار مي گردد.

مدير گروه   دکتر رضا مشکانی
  نوع گروه   پايه

آخرین بروزرسانی: ۲۸ دی ۱۳۹۳
برادران و خواهران دانشجو :
با سلام و آرزوي سلامت و موفقيت از درگاه احديت براي فرد فرد شما عزيزان ، فرصت را غنيمت شمرده نكاتي را متذكر مي شوم :
اكنون كه با ياري خداوند متعال و پشتكار و تلاشهاي شبانه روزي خود و خانواده و محترم توانسته ايد به اين مكان مقدس وارد شويد لازم است ضمن سپاس از ايزد منان سعي كنيد خود را به سلاح علم و تهذيب مجهز نمائيد و در تحصيل علم بيوشيمي پزشكي كه مادر و پايه اكثر علوم پايه پزشكي مي باشد به نحو شايسته جديت نمائيد . اگر مي خواهيد در آتيه كاري خود پزشك متبحر و علمي و باعث افتخار خانواده و كشور باشيد بايد در فراگيري دروس علوم پايه بويژه بيو شيمي و فيزيولوژي تلاشي دو چندان نمائيد .
نسبت به اساتيد بخشها كه پيش كسوتان و ذخاير علمي كشور و دانشگاه هستند بديده احترام نگريسته و به نصابح و اندرزها و تذكرات آنها بيشتر اهميت بگذاريد . در رعايت مقررات آموزشي و اصل اسلامي و انساني بين خودتان و كاركنان آموزشي و اداري گروهها نمونه باشيد . و قداست دانشگاه و دانشگاهيان را حفظ نمائيد .