تلفن: 88953004 -  64053385

صندوق پستي : 6447- 14155

پست الکترونیکیrmeshkani@tums.ac.ir

۲ خرداد ۱۳۹۶
سمينار هفتگي دانشجويان كارشناسي ارشد گروه بيوشيمي راس ساعت 12- 10 روز سه شنبه مورخ 9/3/96 در محل تالار دكتر ملك نيا برگزار مي گردد.

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶
سمينار هفتگي دانشجويان كارشناسي ارشد گروه بيوشيمي راس ساعت 12- 10 روز يكشنبه مورخ 31/2/96 در محل تالار دكتر ملك نيا برگزار ميگردد.

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶
سمينار هفتگي دانشجويان كارشناسي ارشد گروه بيوشيمي راس ساعت 12- 10 روز يكشنبه مورخ 24/2/96 در محل تالار دكتر ملك نيا برگزار ميگردد.

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶
سمينار هفتگي دانشجويان كارشناسي ارشد گروه بيوشيمي راس ساعت 12- 10 روز يكشنبه مورخ 17/2/96 در محل تالار دكتر ملك نيا برگزار ميگردد.

برگزاري سمينار كنترل كيفي در آزمايشگاه با همكاري انجمن بيوشيمي در گروه بيوشيمي
۴ اردیبهشت ۱۳۹۶
سمينار كنترل كيفي در آزمايشگاه در گروه بيوشيمي دانشگاه علوم پزشكي تهران با همكاري انجمن بيوشيمي جمهوري اسلامي ايران روز چهارشنبه 13 ارديبهشت ماه 1396 و پنج شنبه 14 ارديبهشت ماه 1396 از ساعت 16- 8:30 در تالار طب تجربي واقع در گروه فارماكولوزي برگزار مي گردد.

مدير گروه   دکتر رضا مشکانی
  نوع گروه   پايه

آخرین بروزرسانی: ۲۸ دی ۱۳۹۳
برادران و خواهران دانشجو :
با سلام و آرزوي سلامت و موفقيت از درگاه احديت براي فرد فرد شما عزيزان ، فرصت را غنيمت شمرده نكاتي را متذكر مي شوم :
اكنون كه با ياري خداوند متعال و پشتكار و تلاشهاي شبانه روزي خود و خانواده و محترم توانسته ايد به اين مكان مقدس وارد شويد لازم است ضمن سپاس از ايزد منان سعي كنيد خود را به سلاح علم و تهذيب مجهز نمائيد و در تحصيل علم بيوشيمي پزشكي كه مادر و پايه اكثر علوم پايه پزشكي مي باشد به نحو شايسته جديت نمائيد . اگر مي خواهيد در آتيه كاري خود پزشك متبحر و علمي و باعث افتخار خانواده و كشور باشيد بايد در فراگيري دروس علوم پايه بويژه بيو شيمي و فيزيولوژي تلاشي دو چندان نمائيد .
نسبت به اساتيد بخشها كه پيش كسوتان و ذخاير علمي كشور و دانشگاه هستند بديده احترام نگريسته و به نصابح و اندرزها و تذكرات آنها بيشتر اهميت بگذاريد . در رعايت مقررات آموزشي و اصل اسلامي و انساني بين خودتان و كاركنان آموزشي و اداري گروهها نمونه باشيد . و قداست دانشگاه و دانشگاهيان را حفظ نمائيد .