تلفن: 88953004 -  64053385

پست الکترونیکیrmeshkani@tums.ac.ir

برگزاري جلسه دفاع پايان نامه دكتري گروه بيوشيمي
۱ شهریور ۱۳۹۶
جلسه دفاع پايان نامه دانشجوي دكتري گروه بيوشيمي روز يكشنبه مورخ 5/6/96 از ساعت 16-14 در محل تالار دكتر ملك نيا برگزار مي گردد.

برگزاري جلسه پيش دفاع پايان نامه كارشناسي ارشد گروه بيوشيمي
۱ شهریور ۱۳۹۶
جلسه پيش دفاع پايان نامه دانشجوي كارشناسي ارشد گروه بيوشيمي روز شنبه مورخ 4/6/96 از ساعت 16-14 در محل تالار دكتر ملك نيا برگزار مي گردد.

برگزاري جلسه پيش دفاع پايان نامه دكتري گروه بيوشيمي
۱ شهریور ۱۳۹۶
جلسه پيش دفاع پايان نامه دانشجوي دكتري گروه بيوشيمي روز شنبه مورخ 4/6/96 از ساعت 11-9 در محل تالار دكتر ملك نيا برگزار مي گردد.

برگزاري سمينار هفتگي دانشجويان گروه بيوشيمي
۲ خرداد ۱۳۹۶
سمينار هفتگي دانشجويان كارشناسي ارشد گروه بيوشيمي راس ساعت 12- 10 روز سه شنبه مورخ 9/3/96 در محل تالار دكتر ملك نيا برگزار مي گردد.

برگزاري سمينار هفتگي دانشجويان گروه بيوشيمي
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶
سمينار هفتگي دانشجويان كارشناسي ارشد گروه بيوشيمي راس ساعت 12- 10 روز يكشنبه مورخ 31/2/96 در محل تالار دكتر ملك نيا برگزار ميگردد.

مدير گروه   دکتر رضا مشکانی
  نوع گروه   پايه

آخرین بروزرسانی: ۲۸ دی ۱۳۹۳
برادران و خواهران دانشجو :
با سلام و آرزوي سلامت و موفقيت از درگاه احديت براي فرد فرد شما عزيزان ، فرصت را غنيمت شمرده نكاتي را متذكر مي شوم :
اكنون كه با ياري خداوند متعال و پشتكار و تلاشهاي شبانه روزي خود و خانواده و محترم توانسته ايد به اين مكان مقدس وارد شويد لازم است ضمن سپاس از ايزد منان سعي كنيد خود را به سلاح علم و تهذيب مجهز نمائيد و در تحصيل علم بيوشيمي پزشكي كه مادر و پايه اكثر علوم پايه پزشكي مي باشد به نحو شايسته جديت نمائيد . اگر مي خواهيد در آتيه كاري خود پزشك متبحر و علمي و باعث افتخار خانواده و كشور باشيد بايد در فراگيري دروس علوم پايه بويژه بيو شيمي و فيزيولوژي تلاشي دو چندان نمائيد .
نسبت به اساتيد بخشها كه پيش كسوتان و ذخاير علمي كشور و دانشگاه هستند بديده احترام نگريسته و به نصابح و اندرزها و تذكرات آنها بيشتر اهميت بگذاريد . در رعايت مقررات آموزشي و اصل اسلامي و انساني بين خودتان و كاركنان آموزشي و اداري گروهها نمونه باشيد . و قداست دانشگاه و دانشگاهيان را حفظ نمائيد .