تلفن: 88953004 -  64053385

پست الکترونیکیrmeshkani@tums.ac.ir

برگزاري ژورنال كلاب در گروه بيوشيمي
۲۲ اسفند ۱۳۹۵
ژورنال كلاب گروه بيوشيمي روز يكشنبه مورخ 22/12/95 از ساعت 11-10 در محل تالار دكتر ملك نيا برگزار مي گردد.

برگزاري كارگاه تخليص و جداسازي پروتئين از بافت در گروه بيوشيمي
۱۸ اسفند ۱۳۹۵
انجمن بيوشيمي با همكاري گروه بيوشيمي كارگاه تخليص و جداسازي پروتئين از بافت را روز چهارشنبه مورخ 18/12/95 از ساعت 16-8 در محل تالار دكتر ملك نيا گروه بيوشيمي دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران برگزار مي كند.

برگزاري ژورنال كلاب در گروه بيوشيمي
۱۸ اسفند ۱۳۹۵
ژورنال كلاب گروه بيوشيمي روز يكشنبه مورخ 15/12/95 از ساعت 12-11 در محل تالار دكتر ملك نيا برگزار مي گردد.

برگزاري امتحان جامع دانشجويان دكتراي بهمن 93 گروه بيوشيمي
۲ اسفند ۱۳۹۵
امتحان جامع دانشجويان دكتراي بهمن 93 گروه بيوشيمي روز يكشنبه 15/12/95 و دوشنبه 16/12/95 برگزار مي گردد.

برگزاري جلسه دفاع پايان نامه دكتري گروه بيوشيمي
۲۷ بهمن ۱۳۹۵
جلسه دفاع پايان نامه دانشجوي دكتري گروه بيوشيمي روز شنبه مورخ 30/11/95 از ساعت 12-10 در محل تالار دكتر ملك نيا برگزار مي گردد.

مدير گروه   دکتر رضا مشکانی
  نوع گروه   پايه

آخرین بروزرسانی: ۲۸ دی ۱۳۹۳
برادران و خواهران دانشجو :
با سلام و آرزوي سلامت و موفقيت از درگاه احديت براي فرد فرد شما عزيزان ، فرصت را غنيمت شمرده نكاتي را متذكر مي شوم :
اكنون كه با ياري خداوند متعال و پشتكار و تلاشهاي شبانه روزي خود و خانواده و محترم توانسته ايد به اين مكان مقدس وارد شويد لازم است ضمن سپاس از ايزد منان سعي كنيد خود را به سلاح علم و تهذيب مجهز نمائيد و در تحصيل علم بيوشيمي پزشكي كه مادر و پايه اكثر علوم پايه پزشكي مي باشد به نحو شايسته جديت نمائيد . اگر مي خواهيد در آتيه كاري خود پزشك متبحر و علمي و باعث افتخار خانواده و كشور باشيد بايد در فراگيري دروس علوم پايه بويژه بيو شيمي و فيزيولوژي تلاشي دو چندان نمائيد .
نسبت به اساتيد بخشها كه پيش كسوتان و ذخاير علمي كشور و دانشگاه هستند بديده احترام نگريسته و به نصابح و اندرزها و تذكرات آنها بيشتر اهميت بگذاريد . در رعايت مقررات آموزشي و اصل اسلامي و انساني بين خودتان و كاركنان آموزشي و اداري گروهها نمونه باشيد . و قداست دانشگاه و دانشگاهيان را حفظ نمائيد .