تلفن: 88953004 -  64053385

پست الکترونیکیrmeshkani@tums.ac.ir

برگزاري سمينار كنترل كيفي در آزمايشگاه با همكاري انجمن بيوشيمي در گروه بيوشيمي
۴ اردیبهشت ۱۳۹۶
سمينار كنترل كيفي در آزمايشگاه در گروه بيوشيمي دانشگاه علوم پزشكي تهران با همكاري انجمن بيوشيمي جمهوري اسلامي ايران روز چهارشنبه 13 ارديبهشت ماه 1396 و پنج شنبه 14 ارديبهشت ماه 1396 از ساعت 16- 8:30 در تالار طب تجربي واقع در گروه فارماكولوزي برگزار مي گردد.

برگزاري ژورنال كلاب در گروه بيوشيمي
۴ اردیبهشت ۱۳۹۶
ژورنال كلاب گروه بيوشيمي روز يكشنبه مورخ 10/2/96 از ساعت 12-11 در محل تالار دكتر ملك نيا برگزار مي گردد.

برگزاري سمينار هفتگي دانشجويان گروه بيوشيمي
۴ اردیبهشت ۱۳۹۶
سمينار هفتگي دانشجويان دكتري گروه بيوشيمي با سخنراني محمدرضا هاشم نيا به راهنمايي آقاي دكتر مشكاني راس ساعت 12- 10 روز يكشنبه مورخ 10/2/96 در محل تالار دكتر ملك نيا برگزار ميگردد.

برگزاري سمينار كنترل كيفي در آزمايشگاه با همكاري انجمن بيوشيمي در گروه بيوشيمي
۲۸ فروردین ۱۳۹۶

برگزاري سمينار هفتگي دانشجويان گروه بيوشيمي
۲۸ فروردین ۱۳۹۶
سمينار هفتگي دانشجويان دكتري گروه بيوشيمي راس ساعت 12- 10 روز يكشنبه مورخ 3/2/96 در محل تالار دكتر ملك نيا برگزار ميگردد.

مدير گروه   دکتر رضا مشکانی
  نوع گروه   پايه

آخرین بروزرسانی: ۲۸ دی ۱۳۹۳
برادران و خواهران دانشجو :
با سلام و آرزوي سلامت و موفقيت از درگاه احديت براي فرد فرد شما عزيزان ، فرصت را غنيمت شمرده نكاتي را متذكر مي شوم :
اكنون كه با ياري خداوند متعال و پشتكار و تلاشهاي شبانه روزي خود و خانواده و محترم توانسته ايد به اين مكان مقدس وارد شويد لازم است ضمن سپاس از ايزد منان سعي كنيد خود را به سلاح علم و تهذيب مجهز نمائيد و در تحصيل علم بيوشيمي پزشكي كه مادر و پايه اكثر علوم پايه پزشكي مي باشد به نحو شايسته جديت نمائيد . اگر مي خواهيد در آتيه كاري خود پزشك متبحر و علمي و باعث افتخار خانواده و كشور باشيد بايد در فراگيري دروس علوم پايه بويژه بيو شيمي و فيزيولوژي تلاشي دو چندان نمائيد .
نسبت به اساتيد بخشها كه پيش كسوتان و ذخاير علمي كشور و دانشگاه هستند بديده احترام نگريسته و به نصابح و اندرزها و تذكرات آنها بيشتر اهميت بگذاريد . در رعايت مقررات آموزشي و اصل اسلامي و انساني بين خودتان و كاركنان آموزشي و اداري گروهها نمونه باشيد . و قداست دانشگاه و دانشگاهيان را حفظ نمائيد .