تلفن: 69 - 88029600
thc@tums.ac.ir

سمپوزیوم مورخ 6/9/93 در مرکز قلب تهران
۲ آذر ۱۳۹۳
برگزاری سمپوزیوم یک روزه نقش اکوکاردیوگرافی در مداخلات تهاجمی قلب روز پنحشنبه مورخ 6/9/93 در مرکز قلب تهران با 5 امتیاز بازآموزی

بازدید ریاست محترم دانشگاه
۲۶ آبان ۱۳۹۳
بازدید جناب آقای دکتر جعفریان ریاست محترم دانشگاه از پارکینگ جدید مرکز قلب تهران

جلسه رؤسای محترم بیمارستانها
۲۶ آبان ۱۳۹۳
برگزاری جلسه ریاست محترم دانشگاه با روسای محترم بیمارستان ها در مرکز قلب تهران

آرشیو

08.jpgمرکز قلب تهران در سال 1380 افتتاح گردید. این مرکز با 460 تخت بستری یکی از مجهزترین مراکز تشخیصی و درمانی قلب و عروق در منطقه می باشد. متخصصین تمام وقت این مرکز همگی از بهترین در رده خود می باشند و بهمراه پرسنل پرستاری آموزش دیده و تجهیزات کامل تشخیصی درمانی درخدمت بیماران گرامی می باشند.در این مرکز در طول 10 سال گذشته بیش از 1133162 بیمار بطور سرپایی ویزیت گردیده اند و 179312 بیمار بستری و بالغ بر 41343 عمل جراحی قلب باز انجام گرفته است. همینطور بیش از 120561 مورد آنژیوگرافی کرونر ، آنژیوپلاستی و پیس و EPS و ... و 259830 مورد اکو انجام گرفته است. ما سعی می کنیم با به روز نگه داشتن سطح اطلاعات علمی و استقاده از پیشرفته ترین تجهیزات پزشکی در این مرکز بهترین ها را برای بیماران انجام دهیم. بدینوسیله از شما دعوت می کنیم که ضمن بازدید از وب سایت مرکز با فعالیتها و امکانات ما آشنا شوید .

دکتر عباسعلی کریمی- رئیس مرکز قلب تهران