ضرورت استفاده از مرورگر فایرفاکس جهت مشاهده وبسایت

آخرین بروزرسانی: ۳۰ آذر ۱۳۹۵
هزينه آموزش رايگان
۳۰ فروردین ۱۳۹۶
بدينوسيله مطالب مربوط به هزينه آموزش رايگان را در ادامه مطلب ،مي توانيد مشاهده و دانلود فرماييد.

بكارگيري داشجويان نخبه
۳۰ فروردین ۱۳۹۶
بدينوسيله مراكزي كه آمادگي خود را جهت بكارگيري دانشجويان نخبه اعلام مي دارد آمده است......

منابع آزمون جامع علوم پايه و پيش كارورزي 1396
۳۰ فروردین ۱۳۹۶
بدينوسيله در ادامه منابع آزمون جامع علوم پايه و پيش كارورزيَ1396 را مي توانيد مشاهده و دانلود فرماييد.

پيرامون نقل و انتقال
۳۰ فروردین ۱۳۹۶
در اين بخش نامه ها و دستورالعمل هاي پيرامون نقل و انتقال قرار داده مي شود.به ادامه مطلب توجه فرماييد.

دانشجويان دوره مطب2
۳۰ فروردین ۱۳۹۶
دانشجويان گرامي دوره مباني طب باليني، به اطلاع مي رساند برنامه كلاس خانم دكتر اخلاقي از روز دوشنبه مورخ 4ارديبهشت به تاريخ شنبه 2 ارديبهشت ساعت 10و نيم انتقال يافته است.برنامه كلاس هاي ايمونولوي دكتر وجگاني و دكتر نوربخش متعاقبا اعلام مي شود.

قابل توجه دانشجويان دوره مطب
۲۳ اسفند ۱۳۹۵
بدينوسيله به اطلاع مي رساند، جهت مشاهده و دانلود برنامه نهايي شده كورس روماتولوژي، مي توانيد به بخش برنامه هاي آموزشي دوره پاتوفيزيولوژي مراجعه فرماييد.