ضرورت استفاده از مرورگر فایرفاکس جهت مشاهده وبسایت

آخرین بروزرسانی: ۳۰ آذر ۱۳۹۵
برنامه سمينار هاي گروه ميكروب شناسي در نيمسال دوم سال تحصيلي 96-95
۴ اسفند ۱۳۹۵
بدينوسيله به اطلاع مي رساند برنامه سمينارهاي گروه ميكروب شناسي، جهت مشاهده و دانلود در ادامه آماده است.

كارآموزان عزيز
۳۰ بهمن ۱۳۹۵
اصلاحيه برنامه درس عفوني نظري در بخش برنامه هاي كارآموزي قرار داده شد.جهت دريافت برنامه روي نام برنامه عفوني كليك فرماييد.

دانشجويان دوره كارآموزي
۲۴ بهمن ۱۳۹۵
بدينوسيله به اطلاع مي رساند امتحانات بخش هاي كارآموزي پس از اتمام دوره به هيچ عنوان جايز نبوده و غيبت غير موجه منظور خواهد شد.

دانشجويان دوره كارآموزي روانپزشكي
۲۴ بهمن ۱۳۹۵
با توجه به نیاز های خاص آموزشی بخش روان¬پزشکی و توجه اکید بر رفتار حرفه¬ای و رعایت حقوق بیماران، در روز اول دوره یک ماهه بخش روان-پزشکی، کلاس توجیهی برای دانشجویان برگزار می¬گردد. پیروی تصمیم شورای آموزش بیمارستان، عدم حضور در کلاس توجیهی مزبور به هیچ عنوان قابل قبول نبوده و به منزله تجدید دوره دانشجو به شمار می¬رود.

دانشجويان دوره مطب 2
۲۴ بهمن ۱۳۹۵
بدينوسيله به اطلاع مي رساند برنامه كورس ريه در بخش برنامه هاي آموزشي دوره فيزيوپاتولوژي قرار داده شد.

دانشجويان گرامي دوره كارآموزي
۱۰ بهمن ۱۳۹۵
برنامه درس نظري بيماري هاي داخلي مغز و اعصاب در بخش برنامه هاي دوره كاراموزي قرار داده شد. لطفا جهت دريافت برنامه روي بيماري هاي داخلي مغز و اعصاب در جدول برنامه ها كليك فرماييد.