ضرورت استفاده از مرورگر فایرفاکس جهت مشاهده وبسایت

آخرین بروزرسانی: ۳۰ آذر ۱۳۹۵
قابل توجه دانشجويان دوره مطب
۲۳ اسفند ۱۳۹۵
بدينوسيله به اطلاع مي رساند، جهت مشاهده و دانلود برنامه نهايي شده كورس روماتولوژي، مي توانيد به بخش برنامه هاي آموزشي دوره پاتوفيزيولوژي مراجعه فرماييد.

دانشجويان دوره مباني طب باليني 1
۱۸ اسفند ۱۳۹۵
بدينوسيله به اطلاع مي رساند جهت مشاهده و دانلود برنامه كورس مقدمات ، به بخش برنامه هاي آموزشي پاتوفيزيولوژي مراجعه فرماييد.

المپياد علمي دانشجويي
۱۴ اسفند ۱۳۹۵
به اطلاع مي رساند كليه دانشجويان مقاطع under graduate ( شامل مقاطع دكتراي حرفه اي و كارشناسي) مي توانند در المپياد علمي دانشجويي شركت نمايند و دانشجويان مقاطع كارشناسي ارشد و Ph.D اجازه شركت در المپياد مذكور را ندارد.

دانشجويان دوره كارآموزي
۸ اسفند ۱۳۹۵
برنامه واحد الكتيو آشنايي با دندانپزشكي و نقش پزشكان در ارتقا سلامت دهان

برنامه سمينار هاي گروه ميكروب شناسي در نيمسال دوم سال تحصيلي 96-95
۴ اسفند ۱۳۹۵
بدينوسيله به اطلاع مي رساند برنامه سمينارهاي گروه ميكروب شناسي، جهت مشاهده و دانلود در ادامه آماده است.

كارآموزان عزيز
۳۰ بهمن ۱۳۹۵
اصلاحيه برنامه درس عفوني نظري در بخش برنامه هاي كارآموزي قرار داده شد.جهت دريافت برنامه روي نام برنامه عفوني كليك فرماييد.