ضرورت استفاده از مرورگر فایرفاکس جهت مشاهده وبسایت

آخرین بروزرسانی: ۳۰ آذر ۱۳۹۵
تاریخ آزمونهای دیسیپلین مرداد ماه 1396
۱۸ مرداد ۱۳۹۶
بدینوسیله به اطلاع می رساند،تاریخ آزمون های دیسیپلین مردادماه 1396 در ادامه مطلب قرار داده شده است.

آشنایی با منابع انسانی با محور جذب و نگه داشت نیروی انسانی در بنگاه دانش محور"
۱۸ مرداد ۱۳۹۶
احتراما به اطلاع می رساند دفتر همکای دانشگاه، صنعت و جامعه دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف توانمندسازی و ارتقای شرکت های دانش بنیان دارای مجوز و درحال کسب مجوز اقدام به برگزاری نشست پرسش و پاسخ با موضوع " آشنایی با منابع انسانی با محور جذب و نگه داشت نیروی انسانی در بنگاه دانش محور" در نیمه دوم شهریور ماه سال 1396 نموده است.ضمنا به منظور کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این دوره ها با شماره 88392549 (خانم سلطانی) تماس حاصل فرمایید.

تغییر تاریخ آزمون آسکی مهارت های بالینی پایه
۱۵ مرداد ۱۳۹۶
به اطلاع می رساند تاریخ آزمون آسکی مهارت های بالینی پایه به روز یکشنبه مورخ 1396.06.05 تغییر یافته است.

ترم تابستانی دانشگاه شاهد
۱۱ تیر ۱۳۹۶
بدینوسیله به اطلاع می رساند جهت مشاهده شرایط و زمانبندی برنامه ثبت نام ترم تابستانی دانشگا شاهد به ادامه مطلب توجه فرمایید.

ترم تابستان در دانشگاه یاسوج
۱۱ تیر ۱۳۹۶
بدینوسیله به اطلاع می رساند جهت مشاهده شرایط و زمانبندی برنامه ثبت نام ترم تابستانی دانشگا یاسوج به ادامه مطلب توجه فرمایید.

مهمانی ترم تابستان
۲۲ خرداد ۱۳۹۶
به اطلاع می رساند دانشگاه یاسوج جهت دانشجویان شاهد و ایثارگر برای ترم تابستان مهمان می پذیرد. به ادامه مطلب توجه فرمایید.