ضرورت استفاده از مرورگر فایرفاکس جهت مشاهده وبسایت

آخرین بروزرسانی: ۳۰ آذر ۱۳۹۵
تکنولوژی اطلاع رسانی
۵ آذر ۱۳۹۶
دانشجویان عزیزی که واحد درسی تکنولوژی اطلاع رسانی را اخذ نموده اند می توانند از طریق آدرس namad.tums.ac.ir و پس از انتخاب ورود سیپاد با استفاده از نام کاربری و رمز عبور سیستم سیپاد خود،وارد سیستم نماد شوند. از روز سه شنبه 1396.09.07 ،جناب آقای مھندس خانجانی در بخش معرفی درس شرح مختصری از دروس و برنامه آموزشی آن ارائه خواھند داد.

برنامه آزمون های نیمسال اول سال تحصیلی 97-96
۹ آبان ۱۳۹۶
خواهشمند است به برنامه آزمون های نیمسال اول سال تحصیلی 97-96 توجه فرمایید. این برنامه قبلا به اطلاع نماینده های دانشجویی رسیده است.

اعطای جایزه به دانشجویان برتر

محل برگزاری کلاس های نظری داخلی اعصاب، روانپزشکی و عفونی
۲۶ شهریور ۱۳۹۶
بدینوسیله به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند محل برگزاری کلاس های داخلی اعصاب در دانشکده پزشکی : تالار کاوسی می باشد.کلاس های فوق در روزهای دوشنبه ساعت 10الی 12 در تالار عزلت برگزار خواهد شد.

۸ شهریور ۱۳۹۶
با توجه به اینکه تعمیرات تالار قریب تا شروع ترم آینده به اتمام نمی رسد، کلاس های آن به شرح ذیل تغییر یافته است: روزهای شنبه: (آناتومی سر و گردن /کلاس 4پزشکی) (ایمونولوژی/ کلاس 4پزشکی) (مهارت های طبابت/تالار دانشجو) روزهای دوشنبه: (بلوک 95ب/کلاس 4 پزشکی) (انگل شناسی پزشکی/تالار کاووسی) روزهای چهارشنبه: (ایمونولوژی/تالار دانشجو) (فیزیک پزشکی/تالار دانشجو)

تاریخ آزمونهای دیسیپلین مرداد ماه 1396
۱۸ مرداد ۱۳۹۶
بدینوسیله به اطلاع می رساند،تاریخ آزمون های دیسیپلین مردادماه 1396 در ادامه مطلب قرار داده شده است.