ضرورت استفاده از مرورگر فایرفاکس جهت مشاهده وبسایت

آخرین بروزرسانی: ۳۰ آذر ۱۳۹۵
برنامه آزمون های نیمسال اول سال تحصیلی 97-96
۹ آبان ۱۳۹۶
خواهشمند است به برنامه آزمون های نیمسال اول سال تحصیلی 97-96 توجه فرمایید. این برنامه قبلا به اطلاع نماینده های دانشجویی رسیده است.

اعطای جایزه به دانشجویان برتر

محل برگزاری کلاس های نظری داخلی اعصاب، روانپزشکی و عفونی
۲۶ شهریور ۱۳۹۶
بدینوسیله به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند محل برگزاری کلاس های داخلی اعصاب در دانشکده پزشکی : تالار کاوسی می باشد.کلاس های فوق در روزهای دوشنبه ساعت 10الی 12 در تالار عزلت برگزار خواهد شد.

۸ شهریور ۱۳۹۶
با توجه به اینکه تعمیرات تالار قریب تا شروع ترم آینده به اتمام نمی رسد، کلاس های آن به شرح ذیل تغییر یافته است: روزهای شنبه: (آناتومی سر و گردن /کلاس 4پزشکی) (ایمونولوژی/ کلاس 4پزشکی) (مهارت های طبابت/تالار دانشجو) روزهای دوشنبه: (بلوک 95ب/کلاس 4 پزشکی) (انگل شناسی پزشکی/تالار کاووسی) روزهای چهارشنبه: (ایمونولوژی/تالار دانشجو) (فیزیک پزشکی/تالار دانشجو)

تاریخ آزمونهای دیسیپلین مرداد ماه 1396
۱۸ مرداد ۱۳۹۶
بدینوسیله به اطلاع می رساند،تاریخ آزمون های دیسیپلین مردادماه 1396 در ادامه مطلب قرار داده شده است.

آشنایی با منابع انسانی با محور جذب و نگه داشت نیروی انسانی در بنگاه دانش محور"
۱۸ مرداد ۱۳۹۶
احتراما به اطلاع می رساند دفتر همکای دانشگاه، صنعت و جامعه دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف توانمندسازی و ارتقای شرکت های دانش بنیان دارای مجوز و درحال کسب مجوز اقدام به برگزاری نشست پرسش و پاسخ با موضوع " آشنایی با منابع انسانی با محور جذب و نگه داشت نیروی انسانی در بنگاه دانش محور" در نیمه دوم شهریور ماه سال 1396 نموده است.ضمنا به منظور کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این دوره ها با شماره 88392549 (خانم سلطانی) تماس حاصل فرمایید.