تلفن: 5-42910600

دورنگار: 88953006

نشانی: خيابان انقلاب - خيابان قدس - ابتداي خيابان ايتاليا - پلاك 49 - ساختمان شفا - طبقه ششم

قال امام سجاد(ع)

ای فرزند آدم، همیشه در عافیت و خیر، خواهی بود  مادامی كه از درون خود پند دهنده‌ای داشته باشی و محاسبه‌(نفس) از كارهای مهمت باشد و ترس از (عاقبت امور) سرلوحه‌ات گردد.

نام مبارک امام چهارم علی است و مشهورترین القاب آن حضرت زین العابدین و سجّاد میباشد و مشهورترین کنیه ایشان ابامحمد و ابوالحسن است. حضرت سجّاد علیه السلام پدری چون حسین دارد و مادرش دختر یزدگرد پادشاه ایران است که دست عنایت حق به طور خارق العاده این دختر را به امام حسین میرساند.  مدّت عمر آن بزرگوار  پنجاه و  هفت سال است. ایشان پانزدهم جمادی الاول سال سی و هشتم هجری به دنیا آمد. تولد آن بزرگوار دو سال قبل از شهادت امیرالمؤمنین علیه السلام است و تقریباً بیست و سه سال با پدر بزرگوار زندگی کرد. پس  مدت امامت آن بزرگوار سي و چهار سال است. شرافت این زن آن است که مادر نُه نفر از ائمه طاهرین میشود و چنانچه امام حسین علیه السلام «اب الائمه» است. این زن نیز «ام الائمه» است. گرچه امام سجاد علیه السلام با اهلبیت علیهم السلام در همه فضایل وجه اشتراک دارند و هیچ فرقی میان آنان از نظر صفات و فضایل انسانی نیست، اما از نظر گفتار و کردار شباهت تامّی به جدشان امیرالمؤمنان علی علیه السلام دارد.

ایمان امام سجاد علیه السلام- علم امام-تقواي امام زهد امام-حلم و صبر و بردباري امام-عبادت و اطاعت -سخاوت و فتوت و رافت- سياست و تواضع و جهاد ايشان همه شباهت تامي به امير مومنان دارد.

~4.86 MB
تخفيف كارت
معاونت دکتر جواد توکلی بزاز

آخرین بروزرسانی: ۲۹ شهریور ۱۳۹۳