تلفن: 5-42910600

دورنگار: 88953006

نشانی: خيابان انقلاب - خيابان قدس - ابتداي خيابان ايتاليا - پلاك 49 - ساختمان شفا - طبقه ششم

قال امام سجاد(ع)

ای فرزند آدم، همیشه در عافیت و خیر، خواهی بود  مادامی كه از درون خود پند دهنده‌ای داشته باشی و محاسبه‌(نفس) از كارهای مهمت باشد و ترس از (عاقبت امور) سرلوحه‌ات گردد.

نام مبارک امام چهارم علی است و مشهورترین القاب آن حضرت زین العابدین و سجّاد میباشد و مشهورترین کنیه ایشان ابامحمد و ابوالحسن است. حضرت سجّاد علیه السلام پدری چون حسین دارد و مادرش دختر یزدگرد پادشاه ایران است که دست عنایت حق به طور خارق العاده این دختر را به امام حسین میرساند.  مدّت عمر آن بزرگوار  پنجاه و  هفت سال است. ایشان پانزدهم جمادی الاول سال سی و هشتم هجری به دنیا آمد. تولد آن بزرگوار دو سال قبل از شهادت امیرالمؤمنین علیه السلام است و تقریباً بیست و سه سال با پدر بزرگوار زندگی کرد. پس  مدت امامت آن بزرگوار سي و چهار سال است. شرافت این زن آن است که مادر نُه نفر از ائمه طاهرین میشود و چنانچه امام حسین علیه السلام «اب الائمه» است. این زن نیز «ام الائمه» است. گرچه امام سجاد علیه السلام با اهلبیت علیهم السلام در همه فضایل وجه اشتراک دارند و هیچ فرقی میان آنان از نظر صفات و فضایل انسانی نیست، اما از نظر گفتار و کردار شباهت تامّی به جدشان امیرالمؤمنان علی علیه السلام دارد.

ایمان امام سجاد علیه السلام- علم امام-تقواي امام زهد امام-حلم و صبر و بردباري امام-عبادت و اطاعت -سخاوت و فتوت و رافت- سياست و تواضع و جهاد ايشان همه شباهت تامي به امير مومنان دارد.

معاونت دکتر جواد توکلی بزاز

آخرین بروزرسانی: ۲۹ شهریور ۱۳۹۳
كارت دانشجويان مقطع Ph.D ورودي 1396
۲۶ مهر ۱۳۹۶
ضمن خير مقدم به دانشجويان محترم مقطع Ph.D ورودي 1396 به اطلاع مي رساند

تحويل كارت دانشجويي دانشجويان كارشناسي ارشد
۲۶ مهر ۱۳۹۶
ضمن خير مقدم ، به اطلاع دانشجويان رشته هاي مختلف مقطع كارشناسي ارشد دانشكده پزشكي مي‌رساند

كارت دانشجويي دستياران ورودي 1395
دستياران محترم ورودي سال 1395 مي‌توانند از تاريخ

ثبت نام وام های دانشجویی نيم‌سال دوم 96-95
۹ بهمن ۱۳۹۵
ثبت نام وام تحصیلی و مسکن نیم سال اول و وام ضروری در پرتال رفاهی دانشجویان آغاز شد.

ثبت نام دوره هاي آموزشي سواركاري
مدیریت تربیت بدنی دانشگاه در نظر دارد نسبت به برگزاری دوره های آموزشی سوارکاری

~1.85 MB
گزارش