معاونت دکتر ابوالفضل گلستانی

آخرین بروزرسانی: ۲۱ مهر ۱۳۹۴
"برگزاري چهلمين جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در سال 95"
۲۵ اسفند ۱۳۹۵
چهلمين و آخرين جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در روز دوشنبه مورخ 23/12/95 از ساعت 13 در سالن شوراي دانشكده با حضور معاون آموزشي علوم پايه و تحصيلات تكميلي و نمايندگان تحصيلات تكميلي گروه‌هاي آموزشي؛ آناتومي، مهندسي پزشكي، ميكروب شناسي، فيزيولوژي، اخلاق پزشكي، بيوشيمي، فيزيك پزشكي، آموزش پزشكي و فارماكولوژي تشكيل شد.

گزارش پرداخت هزينه پايان نامه اسفند ماه سال 1395
۲۴ اسفند ۱۳۹۵
گزارش پرداخت هزينه پايان نامه اسفند ماه سال 1395

پست الکترونیکی: golsetan@tums.ac.ir
تلفن: 88989485
دورنگار: 88989485
نشانی: تهران - ضلع شمالی دانشگاه تهران - خ پور سینا - دانشکده پزشکی- ساختمان آموزش - طبقه دوم کد پستی :1417613151

لازم به ذكر است معاون آموزشي تحصيلات تكميلي علوم پايه علاوه بر روزهاي معمول هفته كه پاسخگو مي باشد،در رابطه با طرح تكريم ارباب رجوع ؛دانشجويان و مراجعين محترم ميتوانند در صورت بروز مشكل در حيطه كار اين معاونت  روز هاي چهارشنبه ساعت 12-10پس از هماهنگي با دفتر معاونت به معاون آموزشي تحصيلات تكميلي علوم پايه(طبقه دوم اتاق 315)مراجعه نمايند.