معاونت دکتر ابوالفضل گلستانی

آخرین بروزرسانی: ۲۱ مهر ۱۳۹۴
"برگزاري سي وششمين جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در سال 95"
۱ اسفند ۱۳۹۵
سي‌و ششمين جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در روز دوشنبه مورخ 25/11/95 از ساعت 13 در سالن شوراي دانشكده با حضور معاون آموزشي علوم پايه و تحصيلات تكميلي و نمايندگان تحصيلات تكميلي گروه‌هاي آموزشي؛ آناتومي، ‍ژنتيك، اخلاق‌پزشكي، ايمونولوژي، فارماكولوژي، فيزيولوژي، فيزيك پزشكي و آموزش پزشكي تشكيل شد. در ابتدا معاون تحصيلات تكميلي ضمن خوش‌آمدگويي به جناب آقاي دكتر پارسا نماينده جديد گروه اخلاق‌پزشكي در شورا، از زحمات و همكاري سركار خانم دكتر سالاري قدرداني و براي ايشان سلامت و موفقيت مسئلت نمود.

سي و پنجمين جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در سال 95
"برگزاري سي وپنجمين جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در سال 95"

پست الکترونیکی: golsetan@tums.ac.ir
تلفن: 88989485
دورنگار: 88989485
نشانی: تهران - ضلع شمالی دانشگاه تهران - خ پور سینا - دانشکده پزشکی- ساختمان آموزش - طبقه دوم کد پستی :1417613151

لازم به ذكر است معاون آموزشي تحصيلات تكميلي علوم پايه علاوه بر روزهاي معمول هفته كه پاسخگو مي باشد،در رابطه با طرح تكريم ارباب رجوع ؛دانشجويان و مراجعين محترم ميتوانند در صورت بروز مشكل در حيطه كار اين معاونت  روز هاي چهارشنبه ساعت 12-10پس از هماهنگي با دفتر معاونت به معاون آموزشي تحصيلات تكميلي علوم پايه(طبقه دوم اتاق 315)مراجعه نمايند.