معاونت دکتر ابوالفضل گلستانی

گزارش پرداخت هزينه پايان نامه مرداد ماه سال 1396
۱۷ مرداد ۱۳۹۶
گزارش پرداخت هزينه پايان نامه مرداد ماه سال 1396

"برگزاري یازدهمين جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در سال 96"
۳۱ تیر ۱۳۹۶
یازدهمین جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در روز دوشنبه مورخ 26/04/96 از ساعت 13:30 در سالن شورا با حضور معاون آموزشي علوم پايه و تحصيلات تكميلي و نمايندگان تحصيلات تكميلي گروه‌هاي آموزشي؛ آناتومي، فارماکولوژی ، میکروب شناسی، فيزيولوژي، اخلاق پزشکی، ژنتیک، ، بيوشيمي، فیزیک پزشکی و آموزش پزشكي تشكيل شد.

پست الکترونیکی: golsetan@tums.ac.ir
تلفن: 88989485
دورنگار: 88989485
نشانی: تهران - ضلع شمالی دانشگاه تهران - خ پور سینا - دانشکده پزشکی- ساختمان آموزش - طبقه دوم کد پستی :1417613151

لازم به ذكر است معاون آموزشي تحصيلات تكميلي علوم پايه علاوه بر روزهاي معمول هفته كه پاسخگو مي باشد،در رابطه با طرح تكريم ارباب رجوع ؛دانشجويان و مراجعين محترم ميتوانند در صورت بروز مشكل در حيطه كار اين معاونت  روز هاي چهارشنبه ساعت 12-10پس از هماهنگي با دفتر معاونت به معاون آموزشي تحصيلات تكميلي علوم پايه(طبقه دوم اتاق 315)مراجعه نمايند.