معاونت دکتر ابوالفضل گلستانی

گزارش پرداخت هزينه پايان نامه آذر ماه سال 1396
۲۱ آذر ۱۳۹۶
گزارش پرداخت هزينه پايان نامه آذر ماه سال 1396

"برگزاري بیست و چهارمین جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در سال 96"
۲۱ آذر ۱۳۹۶
بیست و چهارمین جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در روز دوشنبه مورخ 13/09/96 از ساعت 13:00 در سالن شوراي دانشكده با حضور معاون آموزشي علوم پايه و تحصيلات تكميلي و نمايندگان تحصيلات تكميلي گروه‌هاي آموزشي؛ آناتومی، ایمونولوژی، میکروب شناسی، اخلاق، فارماکولوژی، ژنتیک، فیزیولوژی، بیوشیمی، آموزش پزشکی و فیزیک پزشکی تشكيل شد.

پست الکترونیکی: golsetan@tums.ac.ir
تلفن: 88989485
دورنگار: 88989485
نشانی: تهران - ضلع شمالی دانشگاه تهران - خ پور سینا - دانشکده پزشکی- ساختمان آموزش - طبقه دوم کد پستی :1417613151

لازم به ذكر است معاون آموزشي تحصيلات تكميلي علوم پايه علاوه بر روزهاي معمول هفته كه پاسخگو مي باشد،در رابطه با طرح تكريم ارباب رجوع ؛دانشجويان و مراجعين محترم ميتوانند در صورت بروز مشكل در حيطه كار اين معاونت  روز هاي چهارشنبه ساعت 12-10پس از هماهنگي با دفتر معاونت به معاون آموزشي تحصيلات تكميلي علوم پايه(طبقه دوم اتاق 315)مراجعه نمايند.