پست الکترونیکی: hamiralam@sina.tums.ac.ir
نشانی: خيابان انقلاب - ابتدای خیابان سعدي شمالي
برگزاری جلسه اعتباربخشی در راستای حقوق‌گیرندگان خدمت
۱۶ آذر ۱۳۹۳
جلسه اعتباربخشی در راستای حقوق‌گیرندگان خدمت در سالن حاکمیت بالینی بیمارستان امیراعلم برگزار شد.

برگزاری جلسه اعتباربخشی با هدف ارتقای ایمنی بیماران
۱۶ آذر ۱۳۹۳
جلسه اعتباربخشی باهدف ارتقای ایمنی و آموزش بیماران در سالن حاکمیت بالینی بیمارستان امیراعلم برگزار شد.

برگزاری جلسه روسای بخش‌های بیمارستان امیراعلم
۲۷ آبان ۱۳۹۳
گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: جلسه روسای بخش‌ها باهدف اجرای استانداردهای اعتباربخشی برگزار شد.

سامانه نوبت دهی تلفنی درمانگاه های گوش، گلو و بینی بیمارستان امیراعلم
۳۰ مهر ۱۳۹۳
جهت رفاه حال مراجعین سامانه نوبت دهی تلفنی هوشمند از ابتدای سال 1393 دایر می باشد

همزمان با برگزاری پنجمین مرحله طرح مهر ولایت، بخش‌های جدید ICU و CCU بیمارستان امیراعلم با حضور رئیس دانشگاه افتتاح و به مرحله بهره برداری رسید
۳۰ مهر ۱۳۹۳
در آستانه عيد سعيد غدير خم، به همت نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري دانشگاه و با مشاركت بيمارستان اميراعلم و مركز فرهنگي قرآن و عترت جشن مهر ولايت با حضور رئیس دانشگاه و با هدف عيادت از بيماران در بیمارستان امیراعلم

تعداد تخت ها   ۲۲۶   تعداد پرسنل ها   ۶۲۰

تعداد كارمندان
  دكتر   ۴   MSc   ۷
  ليسانس   ۳۵۰   ساير   ۲۸۰

تعداد پرستاران
  دكتر   ۰   MSc   ۴
  ليسانس   ۲۴۰   بهيار   ۶
  ساير   ۲۳

تعداد آموزش گيرندگان
  پزشك عمومي     فلوشيپ
  PHD     MSc
  دستيار تخصصي     دستيار فوق تخصصي

آخرین بروزرسانی: ۱۹ آبان ۱۳۹۳
dr-tavakkoli.jpg

بیمارستان امیراعلم با قدمتی بیش از هفتاد سال، با مجموعه ای از شایسته ترین ها، با ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی به ویژه گوش و حلق و بینی؛ جراحی عمومی؛ لاپاراسکوپی و داخلی با به روزترین تجهیزات و تسهیلات تشخیصی و درمانی در راستای تامین سلامت بیماران همراه با تضمین کیفیت تلاش می کند. مهم ترین هدف این مرکز درمانی، آموزشی و پژوهشی رضایتمندی مشتریان و نیز التیام رنج و آلام ناشی از بیماری بوده و خدمت به همه مردم در اقصی نقاط کشور را وظیفه خود می داند.

دکتر حسن توکلی
رئیس بیمارستان امیراعلم