تعداد تخت ها   ۲۲۶   تعداد پرسنل ها   ۶۲۰

آخرین بروزرسانی: ۱۷ بهمن ۱۳۹۱
موفقیت بیمارستان امیراعلم در اخذ مجوز هموویژلانس
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲
بیمارستان امیراعلم موفق به اخذ مجوز هموویژلانس از سازمان انتقال خون گردید.

تجلیل از مقام استاد سید امیر میر باقری به مناسبت روز معلم
۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۲
در اين مراسم بعد از سخنراني دکتر قارونی به مناسبت روزمعلم ،و سخنراني چند تن از اساتيد پيشكسوت (دكتر رضائی ،دكتر اسحاق حسینی،دكتر حسیبی،دكتر محمودی ) ضمن تبریک روز استاد، از خدمات شایان دکتر میر باقری تقدیر و تشکر شد.

جلسه تصویب برنامه راهبردی بیمارستان امیراعلم
۱۷ بهمن ۱۳۹۱
در راستاي استقرار نظام اعتبار بخشي، برنامه راهبردي بيمارستان اميراعلم با مشاركت روساي بخشها و مسئولين واحدها تدوين شد. دكتر رضائي، رياست و مهندس موسوي، مديريت بيمارستان به عنوان اعضاي ارشد كميته هماهنگي به منظور تدوين اهداف در راستاي رسالت اين بيمارستان حمايت، هدايت و نظارت مستمري بر اين پروژه نمودند تا استراتژيهاي اجرائي مناسب با اهداف و موضوعات شناسائي شده ترسيم گرديد.

برگزاری آموزش آتش نشانی در بیمارستان امیراعلم
۱۲ آذر ۱۳۹۱
آموزش آتش نشانی در تاریخ 91.9.8 در محوطه بیمارستان امیراعلم با حضور دبیر کمیته بحران و بلایا، آقای فرجی، و جمعی از اساتید و همکاران برگزار گردید.

بازدید شهردار منطقه 12 از بیمارستان امیراعلم
۳۰ مهر ۱۳۹۱
مهندس محمد نژاد، شهردار منطقه 12، و هئيت همراه به همراه دكتر رضائي، رئيس بيمارستان، مهندس موسوي، مدير بيمارستان، دكتر حسيبي، معاون آموزشي، بصيري، مترون بيمارستان و رضاعلي رئيس امور مالي بيمارستان روز شنبه بيست و نهم مهرماه پس از نشستي از بخش هاي گوش مردان و سي سي يو و آي سي يو و ساختمان در حال ساخت بيمارستان بازديد به عمل آوردند.

آرشیو
 lبيمارستان اميراعلم يكي از قديميترين بيمارستانهاي آموزشي تهران است كه درسال 1335هجري قمري به همت مرحوم دكتر اميراعلم و به منظور ايجاد زايشگاه و تربيت پرستار و ماما تاسيس گرديد.اين بيمارستان كه به نام بيمارستان نسوان ناميده شده بود تا سال 1319يكي ازموسسات تابعه كل مملكتي و سپس وزارت بهداري بود درسال1322 شمسی بخش و درمانگاه بيمارستان زنان اين بيمارستان به محل كنوني بيمارستان زنان واقع در خيابان انقلاب منتقل شد و به جاي آن بخشهاي گوش . حلق . بيني و چشم پز شكي و اطفال و دندانپزشكي دائر گرديد چند ماه بعد يعني در سال 1323شمسي يه تصويب شوراي دانشگاه و به پاس خدمات گرانبهاي بهداشتي وفرهنگي بنيانگذارآن بنام بيمارستان اميراعلم ناميده شد به دنبال گسترش واحدهاي آموزشي و تربيت نيروي انساني مرتب در حا ل گسترش .اين بيمارستان از بخشهاي گوش.حلق.بيني .جراحي .داخلي.متشكل است كه بخش . گوش . حلق . بيني . اين بيمارستان در بين بيمارستانهاي . ايران بزرگترين است.در اين بيمارستان دانشجويان سال چهارم پزشكي به بالا براي گذراندن دروس باليني . گوش .حلق . بيني . جراحي . داخلي و نيز رزيدنتهاي رشته هاي فوق به تعليم مشغولند. اين بيمارستان معروفترين بيمارستان از نظر بيماريهاي .گوش.حلق.بيني.درايران است و از همه جاي ايران براي معالجه و مداواي امراض مذكور به اين بيمارستان روي مياورند. لازم بذكر است با توجه بشرايط فوق اين بيمارستان بخودي خود ميتواند بزرگترين مركز تحقيقي در خصوص بيماريهاي گوش .حلق . بيني باشد بخش جراحي وداخلي اين بيمارستان نيز از وجود استادان متخصص جراحي پلاستيك بيهوشي بخش داخلي متخصصيني شامل . اعصاب. قلب.جهاز هاضمه. روماتولوژي.خون. غدد. فوق تخصص كليه. ميباشد. اين استادان هر كدام داراي چند رزيدنت تحت آموزش ميباشند كه در حال گذراندن دوره تخصص خود ميباشند. از بخشهای راديولوژي. آزمايشگاه. پاتولوژي . واحد آندوسكوپي. نوار مغزي .نوار از اندامهاي بدن را در اين بيمارستان راهم بايد نام برد كه هركدام ازاين رشتهاي فوق استادان ورزيدنتهاي چندي بكار آموزش ويادگيري مشغولند به جمع اين افراد بايد پرستاران.بهياران.كمكبهياران.كاركنان بخش اداري را افزود.
امید است با بهره گیری از نظرات و همکاری مسئولین و متخصصین محترم به وضعیت ارمانی
گسترده تری دست یافت .