پست الکترونیکی: imamhospital@tums.ac.ir
تلفن: 9-66930041
دورنگار: 66581604
نشانی: تهران - میدان ولیعصر (عج) - انتهای بلوار کشاورز - مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
  تعداد تخت ها   ۱۲۳۰   تعداد پرسنل ها   ۲۰۲۳

تعداد كارمندان
  دكتر   ۴۰   MSc   ۱۴
  ليسانس   ۱۸۸   ساير   ۹۱۰

تعداد پرستاران
  دكتر   ۰   MSc   ۲
  ليسانس   ۴۶۷   بهيار   ۴۲
  ساير   ۳۳

تعداد آموزش گيرندگان
  پزشك عمومي     فلوشيپ
  PHD     MSc
  دستيار تخصصي     دستيار فوق تخصصي

آخرین بروزرسانی: ۲۸ دی ۱۳۹۳
میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق(ع) فرخنده باد
۸ بهمن ۱۳۹۱
مروز صفا با دل و جان همراه است هنگام طلوع آفتاب و ماه است هم جشن ولادت امام صادق هم عید محمد بن عبدالله است

سالروز آغاز ولایت و امامت حضرت مهـدی مـوعـود (عج) بر منتظران و چشم انتظــاران ظهــور تبریك و تهنیت باد.
۲ بهمن ۱۳۹۱
سر خوش آن عیدی که آن بانی نور از کنار کعبه بنماید ظهور قلب ها را مهر هم عهدی زند از حرم بانگ اناالمهدی زند

شهادت امام حسن عسکری(ع) را بر عموم شیعیان تسلیت باد
۱ بهمن ۱۳۹۱
امشب که زمین و آسمان می گرید / از ماتم عسکری جهان می گرید جا دارد اگر شیعه خون گریه کند / چون مهدی صاحب الزمان می گرید

برگزاري كارگاه هاي پژوهشي در مجتمع بيمارستاني امام خميني (ره)
۲۹ آبان ۱۳۹۱
معاونت پژوهشي مجتمع در راستاي ارتقاء دانش اعضاي هيات علمي و دستياران جديدالورود و دانشجويان در زمينه پژوهش و آشنايي آنان با روش تحقيق و مقاله نويسي اقدام به برگزاري كارگاه هاي مختلف كرد.

دومين جلسه حاكميت باليني مجتمع بيمارستاني امام خميني (ره)برگزار شد
۲۰ آبان ۱۳۹۱
دومين جلسه حاكميت باليني مجتمع بيمارستاني امام خميني (ره) روز چهارشنبه 17 آبان 91 در دفتر رياست مجتمع برگزار شد.

بسم الله الرحمن الرحیم
مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) بزرگترین، قدیمی ترین و آشنا ترین مرکزآموزشی، پژوهشی و درمانی کشور در بین دانش آموختگان پزشکی و مردم عزیزمان می باشد.وجود سه بیمارستان:( امام خمینی(ره)، ولی عصر(عج)، انستیتو کانسر و همچنین مرکز تصویر برداری پیشرفته ) با حضور 227 عضو هیات علمی و حدود 1000 پرستار و 3500 کارمند و حدود 1000 دانشجو در سطوح مختلف ( ازدانشجوی پزشکی تا فوق تخصص و فلوشیپ ) و 1400 تخت، 58 بخش، 9 مرکز تحقیقاتی در مساحتی حدود 25 هکتار، خود گویای جایگاه عظیم این مجتمع می باشد.
بزرگترین سرمایه این مجتمع بیمارستانی، وجود اعضاء هیات علمی فرهیخته و توانمند، نیروهای پرستاری مجرب و دلسوز و پرسنل بزرگوار آن می باشد که امر آموزش، پژوهش و درمان را بعهده داشته و از سراسر کشور عزیزمان پذیرای مشکل ترین بیماران میباشند. وجود بخش های متنوع و همکاری بین آنها انجام اعمال جراحی بزرگی همچون پیوند قلب، ریه، کبد، مغز استخوان، جراحی های میکروسکپی و سرطان و درمان بیماری های داخلی مثل ایدز،
هپاتیت و هموفیلی را ممکن و این مجتمع را به مرکزی تمام عیار و منحصر به فرد جهت آموزش، پژوهش، درمان و خدمت رسانی تبدیل نموده است .
همچنین در مسیر تعالی، اهداف مدیریتی مجتمع بر محور ارتقاء کیفیت، مشارکت عمومی، جلب رضایت و تامین منافع همه ذینفعان در پرتو رعایت اخلاق عمومی و حرفه ای استوار است، امید آنکه در پرتو لطف خداوند بزرگ با تکیه بر اخلاق، مدیریت دانش، ایجاد انگیزه و تحول گرایی در برنامه ها این مرکز بتواند همواره هرچه بهتر در خدمت مردم بزرگوار ایران باشد .

رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)