پست الکترونیکی: tumsmc@tums.ac.ir
تلفن: 66464841-64053322

دورنگار: 66404377
نشانی: تهران - ضلع شمالی دانشگاه تهران - خ پور سینا - دانشکده پزشکی- ساختمان آموزش - طبقه سوم

معاونت دكتر فردين عميدي

آخرین بروزرسانی: ۱۹ فروردین ۱۳۹۴
تبريك ولادت حضرت فاطمه (س)
۳۱ فروردین ۱۳۹۳
میلاد فرخنده و با سعادت اسوه تمام عیار مکارم و قله رفیع فضائل صدیقه کبری ، حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و هفته ی بزرگداشت مقام زن و روز مادر را به همه مادران تبریک و تهنیت میگوئیم . . .

كسب مقام سوم تيم واليبال دانشكده پزشكي
۲۶ اسفند ۱۳۹۲
با برگزاري مسابقات رده بندي و فينال رقابت هاي واليبال كاركنان و اعضاي هيأت علمي دانشگاه(جام غدير)، تيم هاي اول تا سوم اين مسابقات مشخص گرديد.

اطلاعیه دریافت ارزاق دانشجویان PHD
۲۹ بهمن ۱۳۹۱
به اطلاع دانشجویان مقطع PHD دانشکده پزشکی می رساند که حداکثر تا تاریخ 10/12/91 جهت دریافت ارزاقشان به تعاونی دانشگاه علوم پزشکی تهران واقع در اول خیابان طالقانی مراجعه نمایند

بخشنامه تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی حرفه ای به پیمانی