تلفن: 66418466

نمابر: 88962510

پست الكترونيكي:s.akhond@neda.net

نشانی: دانشکده پزشکي- ساختمان اداري 1 طبقه اول اطاق 206

بررسی تاثیر دو داروی بیهوشی sevoflurane و propofol در القا و نگهداری بیهوشی در برونکوسکوپی اطفال در مرکز طبی کودکان در سال 96-1395
۲۸ مرداد ۱۳۹۶
مدیریت بی هوشی در کودکان مبتلا به گیر افتادن جسم خارجی در درخت تراکئوبرونشیال یک روند پرچالش برای گروه بی هوشی بوده است.برونکوسکوپی اطفال به سطح عمیقی از بی هوشی نیاز دارد که به موجب آن استفاده از غلظت بالای داروی بی هوشی استنشاقی لازم است.

بررسی مقایسه بروز عوارض زودرس بعد از عمل بای پس عروق کرونری (CABG) در بیماران با و بدون ابتلا به چاقی ( BMI>30 ) در بیمارستان امام خمینی تهران از خرداد 85 تا اسفند 89

بررسی فراوانی بیماری های روماتولوژیک در بیماران مبتلا به نقص ایمنی متغیر شایع
۲۸ مرداد ۱۳۹۶
بیماری نقص ایمنی متغیر شایع (CVID) ، شایعترین بیماری علامت دار نقص اولیه سیستم ایمنی انسان است . ویژگی های بالینی این بیماری شامل افزایش استعداد ابتلا به عفونت ها و بیماری های خود ایمن و بیماری های روماتولوژیک است .

استاندارد سازی و بررسی روایی و پایایی پرسشنامه ی Brief Pain Inventory (BPI) در زبان فارسی در بیماران مبتلا به درد مزمن
۲۸ مرداد ۱۳۹۶
ارزیابی درد مزمن توسط یک ابزار استاندارد، امری ضروری است. پرسشنامه مختصر (فشرده) درد یاBPI ، ابزاری جهت سنجش درد می باشد که در بسیاری از زبان ها تایید شده است.

معاونت دکتر شاهين آخوندزاده بستي

دانشكده پزشكي به عنوان قديمي‌ترين دانشكده دانشگاه علوم پزشکی تهران از ديرباز سهم غيرقابل انكاري در پژوهش ايران داشته است. اگر به اولين شماره مجله Acta Medica Iranica در سال 1956 نگاهي بياندازيم سطح بالاي علمي اين دانشكده مشخص مي‌گردد. ما باور داريم با توجه به سطح علمي دانشجويان ورودي اين دانشكده و توان پژوهشي اساتيد اين دانشكده، مي‌بايست سطح پژوهشي دانشكده پزشكي در حد مرزهاي دانش قرار گيرد. خوشبختانه عملكرد دانشكده پزشكي در كسب افتخارات ملي و بين‌المللي مؤيد اين امر مي‌باشد. اعتقاد ما در انجام پژوهش‌هايي است كه ضمن ايجاد محيط پژوهشي در گروه‌هاي آموزشي، موجب اعتلاي سلامت نيز گردد و در اين امر رعايت اصول اخلاق پژوهش از هر نكته‌اي براي ما مهمتر مي‌باشد. اين دانشكده با انجام حدود 1000 پايان‌نامه در سال در مقاطع پزشكي عمومي، دستيار تخصصي و فوق تخصصي و فلوشيپ و بيش از 500 طرح تحقيقاتي در سال سهم قابل توجهي از توليدات علمي كشور را به عهده دارد و تعداد 6 نفر از دانشمندان برجسته 1% ISI از اعضاي هيات علمي دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران، سطح و توان پژوهش اين دانشكده را نشان مي‌دهد.با توجه به رسالت آموزش پژوهش از طريق پايان‌نامه‌هاي دانشجويان، تاكيد بر سطح پژوهشي پايان‌نامه‌هاي اين دانشكده بخصوص در سطح دستياري تخصصي و فوق تخصصي حائز اهميت براي حوزه پژوهشي مي‌باشد.

آخرین بروزرسانی: ۴ اسفند ۱۳۹۳