تلفن: 66418466

نمابر: 88962510

پست الكترونيكي:s.akhond@neda.net

نشانی: دانشکده پزشکي- ساختمان اداري 1 طبقه اول اطاق 206

بررسی ارتباط سطح فعالیت فیزیکی و ویژگی های سردرد در افراد مبتلا به میگرن مراجعه کننده به درمانگاه نورولوژی بیمارستان امام خمینی تهران در سال 1394
۳ تیر ۱۳۹۶
وزه بیماری های مزمن از جمله سردرد، ناتوانی و هزینه زیادی به جامعه تحمیل می کنند. میگرن دومین سردرد اولیه شایع پس از سردرد فشاری به شمار می رود. پیش از این تحقیقات متعددی در مورد عوامل موثر بر میگرن در جوامع مختلف انجام شده که اخیرا به فاکتورهای رفتاری و قابل تغییر از جمله فعالیت فیزیکی بها داده شده است. بسیاری از آنها ارتباط بین فعالیت فیزیکی و میگرن را اثبات کرده و برخی دیگر بر عدم ارتباط تاکید داشتند. تحقیق پیش رو با هدف بررسی عوامل موثر بر میگرن با تکیه بر فعالیت فیزیکی در جمعیت ایرانی انجام شده است.

مقایسه ضخامت لایه های مختلف جدار کولون به روش اندوسونوگرافی در بیماران با کولیت اولسروز و کرون مراجعه کننده به درمانگاه گوارش بیمارستان امام خمینی تهران
۲۴ خرداد ۱۳۹۶
با توجه به لزوم افتراق UC و CD از هم و تشخیص سریعتر جهت شروع درمان مناسب و میزان بروز افزایش یافته ی بیماری التهابی روده در کشورمان، لازم است تا بتوان با استفاده از بهترین و ساده ترین روش، این دو بیماری را از هم تمایز دهیم.

بررسی فراوانی و حساسیت آنتی بیوتیکی عوامل باکتریایی ایجاد کننده مننژیت در کودکان با سن بیشتر از یک ماه در بیمارستان مرکز طبی کودکان در سالهای 1388 تا 1393
۲۲ خرداد ۱۳۹۶
ارگانیسمهای گرم مثبت در مجموع حساسیت بالا به ونکومایسین و لینزولاید و نسبت به آمپی سیلین و کوتریموکسازول و پنی سیلین مقاوم بودند.

بررسی تأثیر تزریق داخل صفاقی متیلن بلو به عنوان یک عامل ضد چسبندگی بر فرایند التیام زخم های روده ای ناشی از جراحی احشای شکمی در رت
۲۲ خرداد ۱۳۹۶
متیلن بلو، اولین داروی سنتتیک ، یک عامل مؤثر در جلوگیری از چسبندگی های داخل شکمی پس از جراحی می باشد

معاونت دکتر شاهين آخوندزاده بستي

دانشكده پزشكي به عنوان قديمي‌ترين دانشكده دانشگاه علوم پزشکی تهران از ديرباز سهم غيرقابل انكاري در پژوهش ايران داشته است. اگر به اولين شماره مجله Acta Medica Iranica در سال 1956 نگاهي بياندازيم سطح بالاي علمي اين دانشكده مشخص مي‌گردد. ما باور داريم با توجه به سطح علمي دانشجويان ورودي اين دانشكده و توان پژوهشي اساتيد اين دانشكده، مي‌بايست سطح پژوهشي دانشكده پزشكي در حد مرزهاي دانش قرار گيرد. خوشبختانه عملكرد دانشكده پزشكي در كسب افتخارات ملي و بين‌المللي مؤيد اين امر مي‌باشد. اعتقاد ما در انجام پژوهش‌هايي است كه ضمن ايجاد محيط پژوهشي در گروه‌هاي آموزشي، موجب اعتلاي سلامت نيز گردد و در اين امر رعايت اصول اخلاق پژوهش از هر نكته‌اي براي ما مهمتر مي‌باشد. اين دانشكده با انجام حدود 1000 پايان‌نامه در سال در مقاطع پزشكي عمومي، دستيار تخصصي و فوق تخصصي و فلوشيپ و بيش از 500 طرح تحقيقاتي در سال سهم قابل توجهي از توليدات علمي كشور را به عهده دارد و تعداد 6 نفر از دانشمندان برجسته 1% ISI از اعضاي هيات علمي دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران، سطح و توان پژوهش اين دانشكده را نشان مي‌دهد.با توجه به رسالت آموزش پژوهش از طريق پايان‌نامه‌هاي دانشجويان، تاكيد بر سطح پژوهشي پايان‌نامه‌هاي اين دانشكده بخصوص در سطح دستياري تخصصي و فوق تخصصي حائز اهميت براي حوزه پژوهشي مي‌باشد.

آخرین بروزرسانی: ۴ اسفند ۱۳۹۳