دیدار آقای دکتر لاسلو روزیوال استاد افتخاری دانشگاه با رئیس دانشکده پزشکی
۲ آذر ۱۳۹۵
دکتر لاسلو روزیوال استاد افتخاری دانشگاه با رئیس دانشکده پزشکی ديدار و گفت و گو كرد.

کنار قدم های جابر سوی نينوا رهسپاریم....
۲۹ آبان ۱۳۹۵
زخم عاشورا همیشه تازه است و با رسیدن اربعین، تازه‌تر می‌شود. چهل روز است که این صدا به گوش می‌رسد: «آیا کسی نیست که مرا یاری کند؟» و این‌گونه است که این داغ، سوزاننده‌تر می‌شود.

با عنوان جدايي علم از دين، جلسه مهارت افزایی دانشجویان برگزار مي شود
۲۷ آبان ۱۳۹۵
به همت گروه ايمنولوژي و در راستاي برگزاري سلسله جلسات مهارت افزايي دانشجويان جلسه اين هفته دوشنبه اول آذر ماه با سخنراني دكتر حسن زاده برگزار مي شود.

دكتر مهرداد: لازمه فراگير شدن رفتار و تعهد حرفه اي در دانشكده، حساس سازي نسبت به موضوع و تبدیل آن به گفتمان غالب است
۲۳ آبان ۱۳۹۵
دكتر مهرداد با بيان اين كه لازمه فراگير شدن رفتار و تعهد حرفه اي در دانشكده، حساس سازي نسبت به موضوع و تبدیل آن به گفتمان غالب است، ابراز اميدواري كرد: امیدواریم تا 5 سال آينده، پايبندي و رعايت رفتار و تعهد حرفه اي معرف اصلي دانشكده پزشكي باشد.

هوالعلیم

460R.JPG

طراحی سایتدانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران آئینه تمام نمای بیش از 70 سال آموزش عالی نوین کشور است. این دانشکده به عنوان بزرگترین و قدیمی ترین دانشکده پزشکی کشور سهم بسیار بزرگی در تربیت پزشکان را بعهده داشته که بسیاری از ایشان هم اکنون در کشور و در بسیاری از دانشگاههای سراسر جهان، در سطوح عالی آموزشی مشغول به خدمت بوده و یا از پژوهشگران برتر می باشند.  ادامه