برگزاري جلسه كميته اجرايي دوره پزشكي عمومي
۲۴ تیر ۱۳۹۳
پيش از ظهر امروز جلسه كميته اجرايي دوره پزشكي عمومي با ارائه چند گزارش و بررسي چندين موضوع مرتبط با دوره پزشكي عمومي برگزار شد

دانشگاه‌ علوم پزشكي تهران درمیان 100 دانشگاه ممتاز آسیا
۱۶ تیر ۱۳۹۳
رئیس مرکز منطقه‌ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و سرپرست ISC گفت: دانشگاه‌های شریف، علوم پزشکی تهران و صنعتی اصفهان در میان 100 دانشگاه ممتاز آسیایی قرار گرفتند.

نشست مشترك شوراي دانشكده پزشكي ويژه مديران گروه هاي علوم پايه برگزار شد
۱۶ تیر ۱۳۹۳
نشست مشترك شوراي دانشكده پزشكي ويژه مديران گروه هاي علوم پايه با ارائه گزارش سياست هاي دانشگاه در مورد دانشجويان شهريه پرداز برگزار شد.

هوالعلیم

460R.JPG

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران آئینه تمام نمای بیش از 70 سال آموزش عالی نوین کشور است. این دانشکده به عنوان بزرگترین و قدیمی ترین دانشکده پزشکی کشور سهم بسیار بزرگی در تربیت پزشکان را بعهده داشته که بسیاری از ایشان هم اکنون در کشور و در بسیاری از دانشگاههای سراسر جهان، در سطوح عالی آموزشی مشغول به خدمت بوده و یا از پژوهشگران برتر می باشند.

هدف ما در این دانشکده تربیت نیروهای پزشکی در سطوح پزشکی عمومی، تخصصی، فوق تخصصی و فلوشیپ و نیز فراگیرانی در مقاطع فوق لیسانس و Ph.D می باشد تا بتوانیم علاوه بر حل معضلات آموزشی _ درمانی و بهداشتی کشور، گامهای بلندی در خلق نوآوری های آموزشی، درمانی و پژوهشی در سطح بین الملل برداریم. ادامه...