برگزاري نمايش و نقد فيلم مستند خاطراتي براي تمام فصول
۳ خرداد ۱۳۹۴
همزمان با سالروز آزادسازي خرمشهر، جلسه نمايش و نقد و بررسي مستند خاطراتي براي تمام فصول با حضور جمعي از جانبازان شيميايي و جمعي از عوامل فيلم برگزار شد

برگزاري مراسم جشن فارغ التحصيلي دانشجويان پزشكي ورودي مهر 86
۲ خرداد ۱۳۹۴
مراسم جشن دانش آموختگان پزشكي ورودي مهر 86 با شركت دانشجويان پزشكي در ستاد مركزي برگزار شد.

سوم شعبان سالروز ولادت بزرگ پاسدار دين، سالار شهيدان، حضرت حسين بن علي مبارك باد
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴
فرا رسيدن ماه شعبان و ميلاد با سعادت امام حسين(ع)، امام سجاد و حضرت ابوالفضل بر تمام شيعيان گرامي باد.

هوالعلیم

460R.JPG

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران آئینه تمام نمای بیش از 70 سال آموزش عالی نوین کشور است. این دانشکده به عنوان بزرگترین و قدیمی ترین دانشکده پزشکی کشور سهم بسیار بزرگی در تربیت پزشکان را بعهده داشته که بسیاری از ایشان هم اکنون در کشور و در بسیاری از دانشگاههای سراسر جهان، در سطوح عالی آموزشی مشغول به خدمت بوده و یا از پژوهشگران برتر می باشند.
هدف ما در این دانشکده تربیت نیروهای پزشکی در سطوح پزشکی عمومی، تخصصی، فوق تخصصی و فلوشیپ و نیز فراگیرانی در مقاطع فوق لیسانس و Ph.D می باشد تا بتوانیم علاوه بر حل معضلات آموزشی _ درمانی و بهداشتی کشور، گامهای بلندی در خلق نوآوری های آموزشی، درمانی و پژوهشی در سطح بین الملل برداریم. ادامه

raees03-3.jpg