سرتیم ارزیابی عملکرد سازمان دانشگاه از نحوه عملکرد بیمارستان ضیائیان ابراز رضایت و خرسندی کرد
۳ مرداد ۱۳۹۵
به گزارش روابط عمومي بیمارستان ضیائیان، طاهره صفا سر تیم ارزیابی معاونت توسعه مديريت و برنامه ريزي منابع دانشگاه، فعالیت های بیمارستان ضیائیان را ارزنده و در خور ستایش توصیف کرد.

نوزدهمين نشست در كوي دوست برگزار شد
۳ مرداد ۱۳۹۵
در راستاي برگزاري سلسله نشست هاي فرهنگي – ديني ويژه اعضاي هيات علمي دانشكده پزشكي، نوزدهمين نشست اين دوره در سال جديد روز شنبه 2 مرداد ماه برگزار شد.

سي و پنجمين دوره آزمون ارتقاء دستياري و گواهينامه تخصصي برگزارشد/ 13 مرداد، اعلام نتايج نهايي
۳۱ تیر ۱۳۹۵
با حضور بيش از 1400 داوطلب، سي وپنجمين دوره آزمون ارتقاء دستياري و گواهينامه تخصصي صبح امروز 31 تيرماه در دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران برگزار شد.

کارگاه آموزشی با عنوان یادگیری مبتنی بر تیم (TBL) در بیمارستان ضیائیان برگزارشد
۳۱ تیر ۱۳۹۵
کارگاه آموزشی با عنوان یادگیری مبتنی بر تیم (TBL) به منظور تسهيل اجراي روش يادگيري مبتني بر تيم در بیمارستان ضیائیان برگزارشد.

هوالعلیم

460R.JPG

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران آئینه تمام نمای بیش از 70 سال آموزش عالی نوین کشور است. این دانشکده به عنوان بزرگترین و قدیمی ترین دانشکده پزشکی کشور سهم بسیار بزرگی در تربیت پزشکان را بعهده داشته که بسیاری از ایشان هم اکنون در کشور و در بسیاری از دانشگاههای سراسر جهان، در سطوح عالی آموزشی مشغول به خدمت بوده و یا از پژوهشگران برتر می باشند.  ادامه

IMG21541476.jpg