با تاكيد بر حفظ و ارتقاء كيفيت آموزش دانشجويان، نشست شوراي دانشكده پزشكي ويژه گروه هاي علوم پايه برگزار شد
۱۰ شهریور ۱۳۹۳
نشست شوراي دانشكده پزشكي ويژه مديران گروه هاي علوم پايه با موضوع نحوه پذيرش دانشجويان شهريه پرداز ورودي 93 برگزار شد.

ديدار اساتيد دانشكده پزشكي با پروفسور Leonardo Sechi
۱۰ شهریور ۱۳۹۳
اساتيد دانشكده پزشكي با پروفسور Leonardo Sechi ديدار و بر توسعه همكاري هاي بين المللي ميان دو دانشگاه تاكيد كردند.

فردا، جلسه سخنراني Dr.Debra Cousins برگزار مي شود
۱۰ شهریور ۱۳۹۳
در حاشيه پانزدهمين كنگره بين المللي ميكروب شناسي و به همت دفتر روابط بين الملل دانشكده پزشكي جلسه سخنراني Dr.Debra Cousins فردا برگزار مي شود.

هوالعلیم

460R.JPG

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران آئینه تمام نمای بیش از 70 سال آموزش عالی نوین کشور است. این دانشکده به عنوان بزرگترین و قدیمی ترین دانشکده پزشکی کشور سهم بسیار بزرگی در تربیت پزشکان را بعهده داشته که بسیاری از ایشان هم اکنون در کشور و در بسیاری از دانشگاههای سراسر جهان، در سطوح عالی آموزشی مشغول به خدمت بوده و یا از پژوهشگران برتر می باشند.

هدف ما در این دانشکده تربیت نیروهای پزشکی در سطوح پزشکی عمومی، تخصصی، فوق تخصصی و فلوشیپ و نیز فراگیرانی در مقاطع فوق لیسانس و Ph.D می باشد تا بتوانیم علاوه بر حل معضلات آموزشی _ درمانی و بهداشتی کشور، گامهای بلندی در خلق نوآوری های آموزشی، درمانی و پژوهشی در سطح بین الملل برداریم. ادامه...