رتبه هاي برتر برد تخصصي و فوق تخصصي سال 93 اعلام شد
۲۵ شهریور ۱۳۹۳
رتبه هاي برتر برد تخصصي و فوق تخصصي سال 93 اعلام شد

از سوي دكتر توكلي، برنامه هاي دوره ي " گذر"، ويژه دانشجويان جديد الورود اعلام شد
۲۴ شهریور ۱۳۹۳
دكتر توكلي خبر داد: امسال نيز طبق روال گذشته، مراسم دوره گذر در راستاي آشنايي دانشجويان جديدالورود با ظرفيت ها و فعاليت هاي دانشكده پزشكي برگزار مي شود.

30 شهريور، مراسم تقدير از 25 دستيار برتر و معارفه 400 دستيارجديدالورود دانشكده پزشكي برگزار مي شود
۲۳ شهریور ۱۳۹۳
جشن معارفه 400 دستيار جديدالورود و تقدير از دستياران برتر دانشكده پزشكي، 30 شهريور ماه در تالار ابن سينا برگزار مي شود.

هوالعلیم

460R.JPG

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران آئینه تمام نمای بیش از 70 سال آموزش عالی نوین کشور است. این دانشکده به عنوان بزرگترین و قدیمی ترین دانشکده پزشکی کشور سهم بسیار بزرگی در تربیت پزشکان را بعهده داشته که بسیاری از ایشان هم اکنون در کشور و در بسیاری از دانشگاههای سراسر جهان، در سطوح عالی آموزشی مشغول به خدمت بوده و یا از پژوهشگران برتر می باشند.

هدف ما در این دانشکده تربیت نیروهای پزشکی در سطوح پزشکی عمومی، تخصصی، فوق تخصصی و فلوشیپ و نیز فراگیرانی در مقاطع فوق لیسانس و Ph.D می باشد تا بتوانیم علاوه بر حل معضلات آموزشی _ درمانی و بهداشتی کشور، گامهای بلندی در خلق نوآوری های آموزشی، درمانی و پژوهشی در سطح بین الملل برداریم. ادامه...