در راستاي تبادل تجربيات به ساير دانشكده هاي پزشكي، نشست معرفي برنامه پزشكي 90 برگزار شد
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵
همزمان با هفته آموزش و در راستاي تبادل تجربيات به سيار دانشكده هاي پزشكي سراسر كشور نشست معرفي برنامه پزشكي 90 برگزار شد.

پیام تبریک مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به دكتر امامي به مناسبت روز استاد
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵
حجت‌الاسلام‌ والمسلمین دکتر عیسی زاده، با اعطاي لوح تقدير و تنديس به دكتر امامي، ایام گرامیداشت مقام معلم را به ايشان و اساتيد دانشكده پزشكي تبریک گفت.

السلام عليك يا غريب السجون، شهادت حضرت امام موسي كاظم تسليت باد
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵
شهادت حضرت امام موسی كاظم(ع) ، باب الحوائج بر شيعيان حضرتش تسليت باد.

هوالعلیم

460R.JPG

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران آئینه تمام نمای بیش از 70 سال آموزش عالی نوین کشور است. این دانشکده به عنوان بزرگترین و قدیمی ترین دانشکده پزشکی کشور سهم بسیار بزرگی در تربیت پزشکان را بعهده داشته که بسیاری از ایشان هم اکنون در کشور و در بسیاری از دانشگاههای سراسر جهان، در سطوح عالی آموزشی مشغول به خدمت بوده و یا از پژوهشگران برتر می باشند.
هدف ما در این دانشکده تربیت نیروهای پزشکی در سطوح پزشکی عمومی، تخصصی، فوق تخصصی و فلوشیپ و نیز فراگیرانی در مقاطع فوق لیسانس و Ph.D می باشد تا بتوانیم علاوه بر حل معضلات آموزشی _ درمانی و بهداشتی کشور، گامهای بلندی در خلق نوآوری های آموزشی، درمانی و پژوهشی در سطح بین الملل برداریم. ادامه