بر اساس يك بررسي، سردردهاي ميگرني در مبتلايان به التهاب روده شايع تر است
۱ آذر ۱۳۹۳
نتايج يك مطالعه مقطعي نشان داد: سردردهاي ميگرني در افراد مبتلا به بيماري التهاب روده شيوع بيشتري دارد.

مراسم روز پژهش توسط گروه ايمنولوژي برگزار شد
۲۷ آبان ۱۳۹۳
با حضور جمعي از مديران گروه هاي آموزشي علوم پايه، اعضاي هيات علمي و دانشجويان گروه ايمنولوژي مراسم روز پژوهش، روز گذشته 26 آبان در سالن اجتماعات دانشكده بهداشت برگزار شد.

يادگاران عرصه دفاع مقدس، گفت و گو با رتبه اول آزمون علوم پايه
۲۷ آبان ۱۳۹۳
در پي كسب رتبه سوم كشوري و رتبه يك آزمون علوم پايه دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران، به سراغ محمدجواد البرزي، فرزند بسيجي آزاده رفتيم تا گپي دوستانه در خصوص عوامل موفقيت ايشان داشته باشيم.

هوالعلیم

460R.JPG

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران آئینه تمام نمای بیش از 70 سال آموزش عالی نوین کشور است. این دانشکده به عنوان بزرگترین و قدیمی ترین دانشکده پزشکی کشور سهم بسیار بزرگی در تربیت پزشکان را بعهده داشته که بسیاری از ایشان هم اکنون در کشور و در بسیاری از دانشگاههای سراسر جهان، در سطوح عالی آموزشی مشغول به خدمت بوده و یا از پژوهشگران برتر می باشند.

هدف ما در این دانشکده تربیت نیروهای پزشکی در سطوح پزشکی عمومی، تخصصی، فوق تخصصی و فلوشیپ و نیز فراگیرانی در مقاطع فوق لیسانس و Ph.D می باشد تا بتوانیم علاوه بر حل معضلات آموزشی _ درمانی و بهداشتی کشور، گامهای بلندی در خلق نوآوری های آموزشی، درمانی و پژوهشی در سطح بین الملل برداریم. ادامه...