با موضوع سلامت معنوي و آموزه هاي قرآني ، چهارمين نشست در كوي دوست برگزار مي شود
۷ بهمن ۱۳۹۳
در راستاي برگزاري سلسله نشست هاي فرهنگي – ديني ويژه اعضاي هيات علمي دانشكده پزشكي، چهارمين نشست اين دوره روز شنبه 11 بهمن ماه برگزار مي گردد.

بازديد هيات مكزيكي از گروه هاي علوم پايه دانشكده پزشكي
۶ بهمن ۱۳۹۳
گروهي از Autonomous University of the State of Mexico پيش از ظهر امروز دوشنبه 6 بهمن ماه از گروه هاي علوم پايه دانشكده پزشكي بازديد كردند.

جلسه كارگروه پيگيري مشكلات اعضاء هيات علمي تمام وقت جغرافيايي برگزار شد
۴ بهمن ۱۳۹۳
جلسه كارگروه پيگيري مشكلات اعضاء تمام وقت جغرافيايي به همت معاونت امور هيات علمي و با حضور روساي كارگروه ها برگزار شد.

هوالعلیم

460R.JPG

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران آئینه تمام نمای بیش از 70 سال آموزش عالی نوین کشور است. این دانشکده به عنوان بزرگترین و قدیمی ترین دانشکده پزشکی کشور سهم بسیار بزرگی در تربیت پزشکان را بعهده داشته که بسیاری از ایشان هم اکنون در کشور و در بسیاری از دانشگاههای سراسر جهان، در سطوح عالی آموزشی مشغول به خدمت بوده و یا از پژوهشگران برتر می باشند.
هدف ما در این دانشکده تربیت نیروهای پزشکی در سطوح پزشکی عمومی، تخصصی، فوق تخصصی و فلوشیپ و نیز فراگیرانی در مقاطع فوق لیسانس و Ph.D می باشد تا بتوانیم علاوه بر حل معضلات آموزشی _ درمانی و بهداشتی کشور، گامهای بلندی در خلق نوآوری های آموزشی، درمانی و پژوهشی در سطح بین الملل برداریم. ادامه