8دي ماه، اولين سمپوزيوم ابولا همراه با امتياز بازآموزي برگزار مي شود
۱ دی ۱۳۹۳
دكتر نيكنام از برگزاري اولين سمپوزيوم ابولا با عنوان واقعيت هاي علمي و چالش ها خبر داد و گفت: اين سمپوزيوم به صورت وبينار و با امتياز بازآموزي 8 دي ماه از ساعت 9 تا 12 در تالار ابن سينا برگزار خواهد شد.

معاون توسعه دانشگاه حمايت سازمان از فعاليت شركت‌هاي تعاوني چندمنظوره را جزء برنامه‌هاي دانشگاه دانست
۲۹ آذر ۱۳۹۳
اولين نشست نمايندگان كميته اعضاي هيات علمي تمام‌وقت جغرافيايي دانشكده پزشكي با معاون توسعه و برنامه ريزي منابع برگزار شد.

ايام رحلت جانسوز حضرت محمد مصطفي(ص) و شهادت امام حسن مجتبي(ع) و حضرت علي بن موسي الرضا(ع) تسليت باد
۲۹ آذر ۱۳۹۳
چلچراغ عظيم آفرينش رو به خاموشي، واپسين نفس هاي اسطوره ي مهرباني به شماره افتاده، روح هستي در ميان بستر است، مصطفاي خوبي ها در اين لحظات آخر نيز نگران امت است.

هوالعلیم

460R.JPG

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران آئینه تمام نمای بیش از 70 سال آموزش عالی نوین کشور است. این دانشکده به عنوان بزرگترین و قدیمی ترین دانشکده پزشکی کشور سهم بسیار بزرگی در تربیت پزشکان را بعهده داشته که بسیاری از ایشان هم اکنون در کشور و در بسیاری از دانشگاههای سراسر جهان، در سطوح عالی آموزشی مشغول به خدمت بوده و یا از پژوهشگران برتر می باشند.

هدف ما در این دانشکده تربیت نیروهای پزشکی در سطوح پزشکی عمومی، تخصصی، فوق تخصصی و فلوشیپ و نیز فراگیرانی در مقاطع فوق لیسانس و Ph.D می باشد تا بتوانیم علاوه بر حل معضلات آموزشی _ درمانی و بهداشتی کشور، گامهای بلندی در خلق نوآوری های آموزشی، درمانی و پژوهشی در سطح بین الملل برداریم. ادامه...