آزمايشگاه مركزي بيمارستان وليعصر موفق به كسب لوح استاندارد ايزو 15189 شد
۷ آبان ۱۳۹۳
دكتر عبدالهي از موفقيت آزمايشگاه مركزي بيمارستان وليعصر در كسب لوح استاندارد ايزو 15189 از سوي آزمايشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت، خبر داد و گفت: كارتيمي و هماهنگي بين كليه سطوح اجرايي كليدي ترين عامل موفقيت ما بود.

پنج شنبه 8 آبان ماه، اولين كارگاه آشنايي اعضاي هيات علمي جديد الورود باليني دانشكده پزشكي برگزار مي شود
۶ آبان ۱۳۹۳
معاون امور هيات علمي از برگزاري كارگاه يكروزه آشنايي اعضاي هيات علمي جديد الورود باليني با قوانين و مقررات، تسهيلات، برنامه هاي جديد امكانات و انتظارات دانشكده پزشكي خبر داد.

براي اولين بار در كشور محقق شد؛ درمان بزرگي پروستات بدون نياز به جراحي و بيهوشي
۶ آبان ۱۳۹۳
براي اولين بار در كشور و توسط متخصصان مركز تصوير برداري بيمارستان امام خميني انجام شد؛ درمان بزرگي پروستات بدون نياز به جراحي و بيهوشي

هوالعلیم

460R.JPG

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران آئینه تمام نمای بیش از 70 سال آموزش عالی نوین کشور است. این دانشکده به عنوان بزرگترین و قدیمی ترین دانشکده پزشکی کشور سهم بسیار بزرگی در تربیت پزشکان را بعهده داشته که بسیاری از ایشان هم اکنون در کشور و در بسیاری از دانشگاههای سراسر جهان، در سطوح عالی آموزشی مشغول به خدمت بوده و یا از پژوهشگران برتر می باشند.

هدف ما در این دانشکده تربیت نیروهای پزشکی در سطوح پزشکی عمومی، تخصصی، فوق تخصصی و فلوشیپ و نیز فراگیرانی در مقاطع فوق لیسانس و Ph.D می باشد تا بتوانیم علاوه بر حل معضلات آموزشی _ درمانی و بهداشتی کشور، گامهای بلندی در خلق نوآوری های آموزشی، درمانی و پژوهشی در سطح بین الملل برداریم. ادامه...