دومین دیدار نوروزی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران با مسوولان برگزار می شود
۲۷ اسفند ۱۳۹۳
دومین دیدار نوروزی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران با رییس و معاونین دانشگاه و دانشكده ها روز سه شنبه 18 فروردین ماه سال 94 در سالن شهدای دانشکده پزشکی برگزار خواهد شد.

پيام تبريك دكتر امامي به مناسبت سال جديد
۲۷ اسفند ۱۳۹۳
دكتر امامي رييس دانشكده پزشكي در آستانه سال نو پيام تبريك صادر كرد.

با موافقت پيشنهادات نمايندگان، جلسه كارگروه پژوهشي اعضاي هيأت علمي تمام وقت جغرافيايي برگزار شد
۲۴ اسفند ۱۳۹۳
جلسه كارگروه پژوهشي اعضاي هيأت علمي تمام وقت جغرافيايي ظهر امروز 24 اسفند ماه در دفتر معاونت امور هيات علمي دانشكده پزشكي برگزار شد.

هوالعلیم

460R.JPG

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران آئینه تمام نمای بیش از 70 سال آموزش عالی نوین کشور است. این دانشکده به عنوان بزرگترین و قدیمی ترین دانشکده پزشکی کشور سهم بسیار بزرگی در تربیت پزشکان را بعهده داشته که بسیاری از ایشان هم اکنون در کشور و در بسیاری از دانشگاههای سراسر جهان، در سطوح عالی آموزشی مشغول به خدمت بوده و یا از پژوهشگران برتر می باشند.
هدف ما در این دانشکده تربیت نیروهای پزشکی در سطوح پزشکی عمومی، تخصصی، فوق تخصصی و فلوشیپ و نیز فراگیرانی در مقاطع فوق لیسانس و Ph.D می باشد تا بتوانیم علاوه بر حل معضلات آموزشی _ درمانی و بهداشتی کشور، گامهای بلندی در خلق نوآوری های آموزشی، درمانی و پژوهشی در سطح بین الملل برداریم. ادامه