دريابيم، شبي را كه برابر هزار ماه است
۱۴ تیر ۱۳۹۴
فرا رسيدن ايام ضربت خوردن و شهادت مولي الموحدين، حضرت اميرالمومنين تسليت باد.

پيام تبريك دكتر جعفريان به مناسبت ارتقاء دكتر اميد امينيان به مرتبه استادي
۱۰ تیر ۱۳۹۴
دكتر اميد امينيان عضو هيات علمي گروه آموزشي طب كار بر اساس راي هيات مميزه دانشگاه به مرتبه علمي استادي ارتقاء يافت.

با حضور دكتر ملك زاده، پانل تازه هاي سرطان با عنوان پيشگيري، تشخيص و درمان برگزار شد
۳ تیر ۱۳۹۴
دومين پانل تازه هاي سرطان با عنوان پيشگيري، تشخيص و درمان امروز سوم تيرماه در تالار دكتر گيتي برگزار شد.

raees03-3.jpg
هوالعلیم

460R.JPG

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران آئینه تمام نمای بیش از 70 سال آموزش عالی نوین کشور است. این دانشکده به عنوان بزرگترین و قدیمی ترین دانشکده پزشکی کشور سهم بسیار بزرگی در تربیت پزشکان را بعهده داشته که بسیاری از ایشان هم اکنون در کشور و در بسیاری از دانشگاههای سراسر جهان، در سطوح عالی آموزشی مشغول به خدمت بوده و یا از پژوهشگران برتر می باشند.
هدف ما در این دانشکده تربیت نیروهای پزشکی در سطوح پزشکی عمومی، تخصصی، فوق تخصصی و فلوشیپ و نیز فراگیرانی در مقاطع فوق لیسانس و Ph.D می باشد تا بتوانیم علاوه بر حل معضلات آموزشی _ درمانی و بهداشتی کشور، گامهای بلندی در خلق نوآوری های آموزشی، درمانی و پژوهشی در سطح بین الملل برداریم. ادامه