با معرفی برترين فعاليت هاي آموزشی و پژوهشی دانشگاه، هفدهمين جشنواره ابن سينا برگزار شد
۱۴ بهمن ۱۳۹۴
پيش از ظهر امروز 14 بهمن ماه،هفدهمين جشنواره ابن سینا با معرفی فعالیت های آموزشی و پژوهشی برگزیده دانشگاه علوم پزشکی تهران به همراه ارائه جوايز ابن سينا وحيكم جرجاني با اعطاي گرانت‌های آموزشی و پژوهشی برگزار شد.

مادر مكرمه و مومنه آقاي دكتر احمد رضا سروش رييس بيمارستان شريعتي دار فاني را وداع گفت
۱۳ بهمن ۱۳۹۴
«كل من عليها فان» مادر مومنه و مكرمه آقاي دكتر سروش رييس بيمارستان شريعتي «حاجيه خانم قهرماني» درگذشت.

هفدهمين جشنواره ابن‌سينا، چهارشنبه 14 بهمن 94 در تالار ابن سيناي دانشكده پزشكي برگزار و از برترين‌هاي پژوهش و آموزش تقدير مي‌شود
۱۳ بهمن ۱۳۹۴
همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامي، جشنواره هفدهم ابن‌سينا ساعت 10 تا 12 روز چهارشنبه 14 بهمن 94 با حضور مسئولان طراز اول كشور در تالار ابن سينا برگزار مي شود.

دوازدهم بهمن سالروز ورود تاريخي حضرت امام خميني(ره) به ميهن و‌آغاز دهه فجر گرامي باد
۱۲ بهمن ۱۳۹۴
سي و هفت سال پيش در چنين روزي فرودگاه مهراباد شاهد حضور مسافراني بود كه سوغاتشان پس از پانزده سال تبعيد، «آزادي، استقلال و جمهوري اسلامي» بود.

هوالعلیم

460R.JPG

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران آئینه تمام نمای بیش از 70 سال آموزش عالی نوین کشور است. این دانشکده به عنوان بزرگترین و قدیمی ترین دانشکده پزشکی کشور سهم بسیار بزرگی در تربیت پزشکان را بعهده داشته که بسیاری از ایشان هم اکنون در کشور و در بسیاری از دانشگاههای سراسر جهان، در سطوح عالی آموزشی مشغول به خدمت بوده و یا از پژوهشگران برتر می باشند.
هدف ما در این دانشکده تربیت نیروهای پزشکی در سطوح پزشکی عمومی، تخصصی، فوق تخصصی و فلوشیپ و نیز فراگیرانی در مقاطع فوق لیسانس و Ph.D می باشد تا بتوانیم علاوه بر حل معضلات آموزشی _ درمانی و بهداشتی کشور، گامهای بلندی در خلق نوآوری های آموزشی، درمانی و پژوهشی در سطح بین الملل برداریم. ادامه