دكتر امامي: دانشگاه علوم پزشكي تهران در 8 دهه گذشته همواره در پاسخگويي به نياز هاي جامعه پيشگام بوده است
۶ خرداد ۱۳۹۵
دكتر امامي با بيان اين كه تامين امنيت سلامت مردم وظيفه اصلي ما در دانشگاه ها است گفت: در اين راستا قدم اول آگاهي بخشي به جامعه پزشكي و گام بعدي اطلاع رساني به مردم از طريق رسانه هاست.

با تاكيد بر ارتقاء دانش در برابر بيماري هاي بازپديد و نوپديد، سمپوزيوم يكروزه ويروس زيكا برگزار شد
۶ خرداد ۱۳۹۵
دكتر نيكنام در سمپوزيوم يكروزه ويروس زيكا، بر لزوم آگاهي ازسير تحولات و كسب آمادگي در برابر بيماري هاي بازپديد و نوپديد تاكيد كرد.

دکتر رضایی تشریح کرد:از بودجه‌های پژوهشی در حد پژوهانه تا مدیریت نادرست پژوهش
۵ خرداد ۱۳۹۵
دانشمند جوان حاضر در جمع یک درصد دانشمندان برتر جهان، از کمبود بودجه‌های پژوهش و مدیریت نادرست در دانشگاه‌ها انتقاد کرد.

هوالعلیم

460R.JPG

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران آئینه تمام نمای بیش از 70 سال آموزش عالی نوین کشور است. این دانشکده به عنوان بزرگترین و قدیمی ترین دانشکده پزشکی کشور سهم بسیار بزرگی در تربیت پزشکان را بعهده داشته که بسیاری از ایشان هم اکنون در کشور و در بسیاری از دانشگاههای سراسر جهان، در سطوح عالی آموزشی مشغول به خدمت بوده و یا از پژوهشگران برتر می باشند.
هدف ما در این دانشکده تربیت نیروهای پزشکی در سطوح پزشکی عمومی، تخصصی، فوق تخصصی و فلوشیپ و نیز فراگیرانی در مقاطع فوق لیسانس و Ph.D می باشد تا بتوانیم علاوه بر حل معضلات آموزشی _ درمانی و بهداشتی کشور، گامهای بلندی در خلق نوآوری های آموزشی، درمانی و پژوهشی در سطح بین الملل برداریم. ادامه

fellowship-button-(no-arrow) (1).jpg