راز موفقیت نفرات برتر کنکور ۹۶/ امیرحسین قویدل رتبه دوم کنکور تجربی
۲۴ مهر ۱۳۹۶
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی امیرحسین قویدل رتبه دوم کنکور تجربی نفر برتر کنکور سراسری گروه تجربی سال ۹۶ در یک مصاحبه راز‌های موفقیت خود و نحوه آمادگی برای امتحان را برای داوطلبان آینده بازگو کرد.

راز موفقیت نفرات برتر کنکور ۹۶ / امیرحسین قاسمی نژادرائینی رتبه 1 تجربی
۲۲ مهر ۱۳۹۶
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی امیرحسین قاسمی نژادرائینی رتبه 1 تجربی نفر برتر کنکور سراسری گروه تجربی سال ۹۶ در یک مصاحبه راز‌های موفقیت خود و نحوه آمادگی برای امتحان را برای داوطلبان آینده بازگو کرد.

مصاحبه اختصاصی روابط عمومی با معاون آموزش پزشکی عمومی پیرامون آغاز سال تحصیلی جدید
۱۹ مهر ۱۳۹۶
دکتر عکاظی گفت یکی از یژگی های بارز این دانشگاه تشکیل خانواده ای است که تک تک اعضاء آن اعم از اساتید ،دانشجویان و کلیه پرسنل این مجموعه خود را بعنوان عضوی از این خانواده بزرگ می شناسند.

سومين جلسه رتبه بندي طرح هاي پژوهشي دانشكده در سال 96تشكيل گرديد
۱۸ مهر ۱۳۹۶
سومین جلسه رتبه بندی طرح های پژوهشی سال 96 دانشكده پزشكي با حضور معاون پژوهشی برگزار شد.