صبح امروز، سي و چهارمين دوره آزمون ارتقاء دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران برگزار شد
۸ مرداد ۱۳۹۴
سي و چهارمين دوره آزمون ارتقاء دستياري و گواهينامه دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران صبح امروز 8 مرداد ماه برگزار شد.

دستور وزارت بهداشت برای حفظ حرمت اجساد
۵ مرداد ۱۳۹۴
معاون آموزشی وزارت بهداشت در نامه‌ای کلیه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را ملزم به نهادینه سازی اخلاق حرفه ای و حفظ کرامت اجساد در آموزش های بالینی نمود.

برگزاري جلسه طراحی سوالات سی و چهارمين دوره آزمون ارتقاء و گواهینامه دستیاری، با حضور بیش از 370 عضو هیات علمی دانشکده پزشکی
۵ مرداد ۱۳۹۴
جلسه طراحی سوالات سی و چهارمين دوره آزمون ارتقاء و گواهینامه دستیاری، با حضور بیش از 370 عضو هیات علمی در دانشکده پزشکی با موفقيت و در امنيت كامل برگزار شد.

فاز-چهارم-برنامه-جمع-آوری-اطلاعات-مود-نیاز-سیستم-های-رتبه-بندی.jpg
هوالعلیم

460R.JPG

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران آئینه تمام نمای بیش از 70 سال آموزش عالی نوین کشور است. این دانشکده به عنوان بزرگترین و قدیمی ترین دانشکده پزشکی کشور سهم بسیار بزرگی در تربیت پزشکان را بعهده داشته که بسیاری از ایشان هم اکنون در کشور و در بسیاری از دانشگاههای سراسر جهان، در سطوح عالی آموزشی مشغول به خدمت بوده و یا از پژوهشگران برتر می باشند.
هدف ما در این دانشکده تربیت نیروهای پزشکی در سطوح پزشکی عمومی، تخصصی، فوق تخصصی و فلوشیپ و نیز فراگیرانی در مقاطع فوق لیسانس و Ph.D می باشد تا بتوانیم علاوه بر حل معضلات آموزشی _ درمانی و بهداشتی کشور، گامهای بلندی در خلق نوآوری های آموزشی، درمانی و پژوهشی در سطح بین الملل برداریم. ادامه