با حضور روساي دانشگاه تهران و علوم پزشكي تهران كلنگ ساختمان جديد دانشكده پزشكي به زمين زده شد
۱۱ اسفند ۱۳۹۳
كلنگ ساختمان جديد دانشكده پزشكي در 36 هزار متر مربع و 11 طبقه، پيش از ظهر امروز 11 اسفند ماه و با حضور روساي دانشگاه تهران و علوم پزشكي تهران به زمين زده شد.

با تقدير از رتبه هاي برتر آزمون علوم پايه، مراسم جشن روپوش سفيد دانشجويان پزشكي ورودي 90 برگزار شد
۱۱ اسفند ۱۳۹۳
مراسم جشن روپوش سفيد دانشجويان پزشكي ورودي 90 با حضور مسئولين دانشگاه و دانشكده و با تقدير از رتبه هاي برتر آزمون علوم پايه، برگزار شد.

دكتر جعفريان: عضويت هيات علمي دانشكده پزشكي بزرگترين افتخار براي من است
۱۱ اسفند ۱۳۹۳
دكتر جعفريان در حاشيه بازديد از غرفه دانشكده پزشكي در نماشيگاه هشتادمين سالگرد تصويب قانون تاسيس دانشگاه گفت: دانشكده پزشكي بايد به جايگاه بين المللي واقعي خود برسد.

جشن هشتادسالگی دانشگاه
هوالعلیم

460R.JPG

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران آئینه تمام نمای بیش از 70 سال آموزش عالی نوین کشور است. این دانشکده به عنوان بزرگترین و قدیمی ترین دانشکده پزشکی کشور سهم بسیار بزرگی در تربیت پزشکان را بعهده داشته که بسیاری از ایشان هم اکنون در کشور و در بسیاری از دانشگاههای سراسر جهان، در سطوح عالی آموزشی مشغول به خدمت بوده و یا از پژوهشگران برتر می باشند.
هدف ما در این دانشکده تربیت نیروهای پزشکی در سطوح پزشکی عمومی، تخصصی، فوق تخصصی و فلوشیپ و نیز فراگیرانی در مقاطع فوق لیسانس و Ph.D می باشد تا بتوانیم علاوه بر حل معضلات آموزشی _ درمانی و بهداشتی کشور، گامهای بلندی در خلق نوآوری های آموزشی، درمانی و پژوهشی در سطح بین الملل برداریم. ادامه