برنامه تقسيم دستياران تخصصي سال 93 اعلام شد
برنامه زمانبندي تقسيم و محل مصاحبه دستياران تخصصي سال 93 اعلام شد

تبادل دانشجو در مقطع تحصيلات تكميلي نتيجه ديدار پروفسور Michel Drancourt با اساتيد دانشكده پزشكي
۴ شهریور ۱۳۹۳
در ديدار پروفسور Michel Drancourt با اساتيد دانشكده پزشكي بر تبادل دانشجو در مقطع تحصيلات تكميلي و برگزاري دوره هاي كوتاه مدت ويژه اساتيد، ميان دانشگاه علوم پزشكي تهران و دانشگاه مارسي فرانسه تاكيد شد.

آغاز به کار پانزدهمین «کنگره بین‌المللی میکروب‌شناسی ایران»
۴ شهریور ۱۳۹۳
پانزدهمین کنگره بین‌المللی میکروب‌شناسی ایران صبح امروز با حضور میهمانان ایرانی و خارجی در دانشکده پزشکی آغاز به کار کرد.

هوالعلیم

460R.JPG

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران آئینه تمام نمای بیش از 70 سال آموزش عالی نوین کشور است. این دانشکده به عنوان بزرگترین و قدیمی ترین دانشکده پزشکی کشور سهم بسیار بزرگی در تربیت پزشکان را بعهده داشته که بسیاری از ایشان هم اکنون در کشور و در بسیاری از دانشگاههای سراسر جهان، در سطوح عالی آموزشی مشغول به خدمت بوده و یا از پژوهشگران برتر می باشند.

هدف ما در این دانشکده تربیت نیروهای پزشکی در سطوح پزشکی عمومی، تخصصی، فوق تخصصی و فلوشیپ و نیز فراگیرانی در مقاطع فوق لیسانس و Ph.D می باشد تا بتوانیم علاوه بر حل معضلات آموزشی _ درمانی و بهداشتی کشور، گامهای بلندی در خلق نوآوری های آموزشی، درمانی و پژوهشی در سطح بین الملل برداریم. ادامه...