برگزاري كارگاههاي تخصصي در گروه ميكرب شناسي
برگزاري كارگاههاي تخصصي در گروه ميكرب شناسي

جلسه شوراي بورس دانشكده پزشكي برگزار شد
۷ شهریور ۱۳۹۴
با حضور دكتر امامي رييس دانشكده پزشكي و نمايندگان گروه ها، جلسه شوراي بورس دانشكده پزشكي برگزار شد.

بررسي مسائل اعضاي هيات علمي باليني تمام‌وقت جغرافيايي در نشست با مسئولان دانشگاه
۷ شهریور ۱۳۹۴
رييس و معاونان دانشگاه، در نشستي با نمايندگان كارگروه‌هاي آموزشي، پژوهشي، اداري، رفاهي و مالي و بيمارستاني اعضاي هيات علمي باليني تمام‌وقت جغرافيايي به بررسي دغدغه‌هاي آنان پرداختند.

مراسم سالگرد درگذشت دکتر احمد مسعود
۴ شهریور ۱۳۹۴
فردا، نهم شهريورماه مراسم يادبود اولين سالگرد درگذشت دكتر مسعود برگزار مي شود.

هوالعلیم

460R.JPG

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران آئینه تمام نمای بیش از 70 سال آموزش عالی نوین کشور است. این دانشکده به عنوان بزرگترین و قدیمی ترین دانشکده پزشکی کشور سهم بسیار بزرگی در تربیت پزشکان را بعهده داشته که بسیاری از ایشان هم اکنون در کشور و در بسیاری از دانشگاههای سراسر جهان، در سطوح عالی آموزشی مشغول به خدمت بوده و یا از پژوهشگران برتر می باشند.
هدف ما در این دانشکده تربیت نیروهای پزشکی در سطوح پزشکی عمومی، تخصصی، فوق تخصصی و فلوشیپ و نیز فراگیرانی در مقاطع فوق لیسانس و Ph.D می باشد تا بتوانیم علاوه بر حل معضلات آموزشی _ درمانی و بهداشتی کشور، گامهای بلندی در خلق نوآوری های آموزشی، درمانی و پژوهشی در سطح بین الملل برداریم. ادامه