با حكم دكتر جعفريان، مديران چند گروه آموزشي ديگر دانشكده پزشكي منصوب شدند
۲۸ مهر ۱۳۹۳
دكتر جعفريان طي احكام جداگانه اي، مديران چند گروه آموزشي ديگر دانشكده پزشكي را منصوب كرد.

دکتر معصومه نتاج مجد به عنوان رییس کمیته اخلاق پزشکی بيمارستان آرش منصوب شد
۲۷ مهر ۱۳۹۳
دكتر معيني رييس بيمارستان آرش طي حكمي، دكتر معصومه نتاج مجد را به عنوان رييس كميته اخلاق پزشكي اين بيمارستان منصوب كرد.

29 مهرماه، فيلم «امروز» نماينده سينماي ايران در اسكار 2015 در تالار ابن سينا اكران مي شود
۲۷ مهر ۱۳۹۳
فيلم «امروز» آخرين ساخته رضا ميركريمي روز سه شنبه 29 مهرماه از ساعت 13 تا 17 با حضور عوامل توليد، در تالار ابن سينا به نمايش در مي آيد.

هوالعلیم

460R.JPG

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران آئینه تمام نمای بیش از 70 سال آموزش عالی نوین کشور است. این دانشکده به عنوان بزرگترین و قدیمی ترین دانشکده پزشکی کشور سهم بسیار بزرگی در تربیت پزشکان را بعهده داشته که بسیاری از ایشان هم اکنون در کشور و در بسیاری از دانشگاههای سراسر جهان، در سطوح عالی آموزشی مشغول به خدمت بوده و یا از پژوهشگران برتر می باشند.

هدف ما در این دانشکده تربیت نیروهای پزشکی در سطوح پزشکی عمومی، تخصصی، فوق تخصصی و فلوشیپ و نیز فراگیرانی در مقاطع فوق لیسانس و Ph.D می باشد تا بتوانیم علاوه بر حل معضلات آموزشی _ درمانی و بهداشتی کشور، گامهای بلندی در خلق نوآوری های آموزشی، درمانی و پژوهشی در سطح بین الملل برداریم. ادامه...