مسوول واحد علی نجفی

در این کلینیک  که در محل دانشکده پزشکی و در طبقه بالای تالار قریب و دانشجو قرار گرفته است .خدمات پزشکی تخصصی  در رشته های پوست،گوارش،قلب،داخلی،زنان،نورولوژی و .....به کارکنان دانشکده پزشکی و سایر همکاران دانشگاه علوم پزشکی تهران ارایه می گردد.همکاران می توانند با مراجعه حضوری در روزهای تعیین شده و همچنین با شماره تلفن 64053319جهت معاینه توسط پزشکان متخصص کلینیک اقدام به اخذ نوبت نمایند. در حال حاضر این کلینیک در روزهای شنبه و سه شنبه هر هفته از ساعت 10لغایت 12فعال بوده و به امید خدا و مساعدت بیشتر مسولین دانشگاه ، ساعت های کاری و تعداد پزشکان افزایش خواهد یافت.

آخرین بروزرسانی: ۴ آبان ۱۳۹۳
كلينيك كاركنان دانشكده پزشكي از همكاران عضو هيات علمي(باليني) دعوت به همكاري مي نمايد.
۱۹ تیر ۱۳۹۶
كلينيك كاركنان دانشكده پزشكي از همكاران عضو هيات علمي(باليني) در رشته هاي زنان،گوارش،غدد،گوشوحلقوبيني،قلب،نورولوژي،پوست،تغذيه،پزشكي ورزشي،طب سنتي،داخلي دعوت به همكاري مي نمايد.

آرشیو
سوال چگونه مي توان براي ويزيت توسط پزشكان كلينيك وقت گرفت.آيا حتما بايد مراجعه حضوري باشد.
جوابهمكاران محترم مي توانند با مراجعه حضوري يا شماره تلفني كه اعلام شده است اقدام به تعيين وقت براي ويزيت نمايند.
سوال آيا در اين كلينيك از اساتيد استفاده مي شود و يا مثل بعضي از مراكز از رزيدنت يا اينترن ها نيز استفاده مي شود.
جوابخوشبختانه برنامه ريزي شده است كه در اين كلينيك از اساتيد محترم متخصص دانشكده استفاده گردد و اسامي اساتيد همكار در برنام زماني كلينيك اطلاع ساني مي گردد.
سوال چه كساني مي توانند از درمانگاه استفاده كنند؟ آيا فقط مختص كاركنان دانشكده پزشكي است؟
جوابدر مانگاه به اسم كاركنان دانشكده پزشكي و در دانشكده پزشكي ايجاد شده است ولي اين درمانگاه به كاركنان ساير دانشكده هاي دانشگاه و همكاران ستاد نيز خدمات ارائه مي نمايد