۱ آبان ۱۳۹۶
جلسه سخنراني به زبان انگلیسی جناب آقایان دکتر سید مجتبی عقیلی و دکتر علیرضا براتلو و دکتر سیدحسین سید حسینی داورانی مورخ 96/07/29 در بيمارستان امام خمینی (ره) برگزار شد.

جلسه سخنراني به زبان انگلیسی سرکار خانم دکتر اعظم علمداری در بیمارستان امام خمینی (ره) برگزار شد.
۲۴ مهر ۱۳۹۶

برگزاری جلسه کمیته جذب متقاضیان خارجی تخصص، فوق تخصص و فلوشیپ روز شنبه مورخ 01/07/96 در سالن شورای دانشکده پزشکی
۲ مهر ۱۳۹۶
به گزارش معاونت بین‌الملل دانشکده پزشکی جلسه کمیته جذب متقاضیان خارجی تخصص، فوق تخصص و فلوشیپ روز شنبه مورخ 01/07/96 در سالن شورای دانشکده پزشکی با حضور دکتر خردمند معاون بین‌الملل دانشگاه برگزار شد.

پست الکترونیکی: oir@tums.ac.ir
تلفن: 88989487
نشانی: دانشکده پزشکی ساختمان اداری (شماره یک) طبقه اول اطاق 204

معاونت دکتر نیما رضائی

مدیر روابط بین الملل: سرکار خانم دکتر آزيتا خيلتاش
كارشناس روابط بين الملل: سركار خانم مرضيه صنعت خاني

آخرین بروزرسانی: ۱ دی ۱۳۹۴

بسمه تعالي

پيام معاون بين­ الملل دانشكده پزشكي

به دنبال احساس نياز مسئولين دانشکده پزشکی در مورد ارتقای کميت و کيفيت ارتباطات علمی با دانشگاه ­های خارج از کشور، معاونت بين­ الملل دانشکده پزشکی در تاريخ 83/07/15 تشکيل گرديد. به عنوان اولين قدم برای شروع فعاليت­ ها شرح وظايف و اهداف معاونت تدوين و به تصويب هيات رئيسه محترم دانشکده رسيد. با توجه به رسالت و مأموريت تعيين شده براي معاونت بين ­الملل دانشكده پزشكي در راستاي تحقق اهداف معاونت بين ­الملل دانشگاه و نقشه جامع علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران، اهم فعاليت­ هاي ذيل به عنوان اهداف كلي اين معاونت به شرح زير ارائه مي­گردد:

1)  تلاش جهت حرکت بسوی جامعه ­ای دانش ­محور در راستای توسعه فعالیت­ های آموزشی و پژوهشی و ارائه خدمات وابسته در سطح منطقه ­ای و بین ­المللی

2)     بکارگیری مدل­ های نوین برای جلب مشارکت در طرح­ ها و پروژه ­های فرا دانشگاهی در سطح بین ­المللی

3)  بهره ­مندی از فضای مجازی برای حضور فعال در عرصه بین ­المللی در جهت تبادل اساتید، دانشجویان و ایجاد و ارتقای ارتباطات تخصصی بین­ دانشگاهی

4)     هماهنگی و همکاری با فعالیت­ های ستادی حوزه معاونت بین ­الملل دانشگاه

5)  بهره ­برداری مناسب از فرصت ­های مطالعاتی و دوره ­های کوتاه مدت و بلند مدت آموزشی برای اعضای محترم هیأت علمی و دانشجویان سطوح مختلف تحصیلی

اعضای معاونت بين­ الملل دانشکده اميدوارند با حمايت مسئولين و مشارکت اعضاء هيأت علمی از جمله رابطين بيمارستان­ ها وگروه­ هاي آموزشي دانشكده گام­های مفيدی در راستای دستيابی به اهداف خود بردارند. بي­ شك نظرات و پيشنهادات همه کساني که به فکر اعتلای دانش پزشکی هستند و عمر خود را در اين راه صرف می ­نمايند راهنما و راهگشای همکاران خواهد بود.