نام  رمضانعلی
محل تحصيل
علايق پژوهشي
گرايشات تخصصي

آقاي دكتر رمضانعلي شريفيان در سال 1337 در شهرستان خميني‌شهر متولد شد. ايشان تحصيلات ابتدايي را در دبستان اسلام در سال 1343 و تحصيلات متوسطه را در دبيرستان 17 شهريور آغاز نمود و در سال 1355 موفق به اخذ مدرك ديپلم گرديد. تحصيلات عالي خود را در سال 1355 در رشته پزشكي دانشكدة پزشكي دانشگاه تهران آغاز كرد و در سال 1363 فارغ‌التحصيل شد. وي در سال 1368 موفق به اخذ درجة تخصصي در رشتة بيماريهاي داخلي از دانشكدة پزشكي دانشگاه تهران گرديد. سپس تحصيلات فوق‌تخصص خود را در رشتة خون و سرطان دانشگاه علوم پزشكي تهران در سال 1371 به پايان رساند. ايشان اكنون به عنوان عضو هيئت علمي و استاديار گروه داخلي در بيمارستان وليعصر (عج) مشغول به كار مي‌باشند.
سمت های اجرائی (گذشته تاکنون)
1- رئيس بخش خون بيمارستان امام خميني از سال 1371 تاكنون 2- رئيس مركز هموفيلي بيمارستان امام خميني از سال 79-1371 3- معاون پژوهشي گروه داخلي از سال 1379

آخرین بروزرسانی: ۵ آذر ۱۳۹۳
بحث 1