نام  محمود
رتبه  دانشيار
محل تحصيل  دانشگاه ادينبورو - انگليس
علايق پژوهشي

علاقمند به همكاري در زمينه هاي تحقيقاتي فيزيك راديوتراپي ( سه بعدي – كونفورمال – IMRT - راديوسرجری - براکي تراپي ) دوزيـمتري راديو سرجري ،‌حفاظت و دوزيمتری مي باشم.

گرايشات تخصصي

فيزيک راديوتراپي - راديوسرجری/گامانايف و ايکس نايف - دوزيمتری - براکي تراپي

آقاي دكتر محمود الله‌وردي در سال 1335 در شهرستان كاشان متولد شد. ايشان تحصيلات ابتدايي را در دبستان مترجم‌الدوله ميرهادي (سابق) شهر تهران در سال 1342 و تحصيلات متوسطه را در دبيرستان ابوريحان شهر تهران آغاز نمود و در سال 1354 موفق به اخذ مدرك ديپلم گرديد. تحصيلات عالي خود را در سال 1354 در رشته كارشناسي فيزيك دانشكدة علوم دانشگاه كاشان آغاز كرد و در سال 1359 فارغ‌التحصيل شد. وي در سال 1368 موفق به اخذ درجة كارشناسي ارشد در رشتة فيزيك پزشكي از دانشگاه تربيت مدرس گرديد. سپس تحصيلات Ph. D خود را در رشتة فيزيك پزشكي (راديوتراپي) دانشگاه ادينبورو انگليس در سال 1377 به پايان رساند. وي دوره‌هاي تكميلي فيزيك راديوتراپي را در بيمارستان رويال مارسون دانشگاه لندن (كشور انگلستان )گذراند.

همچنين ايشان مدرک دوره حفاظت و دوزيمتری را در اردن از سوی آژانش انرژی اتمي دريافت کردند . دوره های راديوسرجری با گامانايف را در کشور سوئد و همچنين راديوسرجری فونکسيونال را در کشور فرانسه گذرانده است.

ايشان عضويت در مجامع علمي زير را دارند :
-عضو انجمن فيزيك پزشكي ايران
-عضو انجمن راديوتراپيست ها و انكولوژيست ها در اروپا
European Society for Therapeutic Radiology and oncology, ESTRO
-عضو انجمن فيزيسيتها و مهندسين در پزشكي انگلستان
( Institute of Physics and Engineering in Medicine (IPEM

ايشان اكنون به عنوان عضو هيئت علمي و استاديار گروه فيزيك پزشكي در دانشكده پزشكي دانشگاه تهران مشغول به كار مي‌باشند.

سمت های اجرايي که ايشان تا کنون برعهده داشته اند :
-مسئول کتابخانه و مجلات گروه فيزيک پزشکي از 1379 تاکنون
-عضو هيئت مديره انجمن فيزيک پزشکي ايران از 1380 تا 1383