نام  ابوالفضل
تخصص / PHD  بیوشیمی
فوق تخصص
رتبه  دانشيار
محل تحصيل  دانشگاه تهران- مرکز تحقیقات بیوشیمی- بیوفیزیک (IBB)
علايق پژوهشي
گرايشات تخصصي

آقاي دكتر ابوالفضل گلستاني در سال 1334 در شهرستان اراك از توابع استان مركزي متولد شد. ايشان تحصيلات ابتدايي را در دبستان هدايت شهر اراك به سال 1340 و تحصيلات متوسطه را در دبيرستان امام علي (ع) شهر اراك آغاز نمود و در سال 1353 موفق به اخذ مدرك ديپلم گرديد. تحصيلات عالي خود را در سال 1353 در مقطع كارشناسي دانشكدة علوم دانشگاه فردوسي مشهد آغاز كرد و به سال 1358 فارغ‌التحصيل شد. وي در سال 1369 موفق به اخذ كارشناسي ارشد در رشتة بيوشيمي از دانشكدة علوم پزشكي دانشگاه تهران گرديد. سپس تحصيلات Ph. D خود را در رشتة دكتري تخصصي بيوشيمي دانشگاه تهران در سال 1379 به پايان رساند. ايشان اكنون به عنوان عضو هيئت علمي و استاديار گروه بيوشيمي در دانشگاه علوم پزشكي تهران مشغول به كار مي‌باشند.
سمت های اجرائی (گذشته تاکنون)
1- عضو كميته تحصيلات تكميلي گروه از آبان سال 1379 تاكنون 2- نماينده گروه در شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده از آبان سال 1380 تاكنون

آخرین بروزرسانی: ۷ شهریور ۱۳۹۶
بحث 1