نام  محمد علی
فوق تخصص
رتبه  استاد
محل تحصيل  London, UK
علايق پژوهشي  Functional MR (Neuro-Physiology of Addiction)<br>Nano-particle Drug Delivery<br>Picture Archiving and Communication systems<br>x-ray machine design and production <br>
گرايشات تخصصي  سيستم هاي تصویر برداری پزشکی
روشهای تصویربرداری عملکردی fMRI
پردازش، انتقال و آرشیو تصاویر پزشکی
تصويربرداري مولكولي با هدف تشخيص زودهنگام سرطان و مونيتورينگ درمان
در سال 1363 با مدرك كارشناسي رشته راديولوژي از دانشگاه علوم پزشكي ايران فارغ التحصيل شدم و يكسال بعد جهت ادامه به تحصيل به كشور انگلستان رفتم. ابتدا كارشناسي ارشد در رشته فيزيك پزشكي را از دانشگاه Surrey به اتمام رساندم و سپس مشغول در مقطع دكترا همان رشته ( با گرايش پردازش تصوير) در دانشگاه لندن (UCL) شدم.
از سال 1373 پس از فراغت از تحصيل در مقطع دكترا و مراجعه از خارج كشور، با همكاري تعدادي از همكاران، مركز تحقيقات علوم و تكنولوژي در پزشكي را تاسيس و بعنوان قائم مقام مركز فعاليت مي نمودم. در فاصله بين سالهاي 74 و 75 همچنين بعنوان دبير شوراي انفورماتيك دانشگاه علوم پزشكي تهران فعاليت نمودم. از اواسط سال 76 تا 79 بصورت مشاور امور تجهيزات پزشكي معاونت درمان وزارت بهداشت انجام وظيفه مي نمودم و به مدت يكسال ازاواسط سال 77 تا اواسط سا ل78 مسئوليت مديريت عامل شركت پخش فرآورده هاي پزشكي وابسته به وزارت بهداشت را بعهده داشتم.
در حال حاضر بيشترين فعاليتم در زمينه آموزشي در گروه فيزيك پزشكي و در زمينه پژوهشي در مركز تحقيقات علوم و تكنولوژي در پزشكي مي باشد و در زمينه فعال كردن امور تحقيقاتي و پيگيري امور مربوط به تصویربرداری عملکردی و کاربرد نانوپارتیکل های سوپر مغناطیسی در MRI برای تشخیص اختصاصی تومورهای نواحی مختلف بخصوص سیستم لنفاوی در حال انجام وظيفه هستم. در كنار فعاليت هاي فوق بعنوان فيزيست مسئوليت بهداشت حفاظت بخش تصویربرداری بیمارستان امام را هم بعهده دارم.

بحث 1
بحث و گفتگو در مورد موضوع فرضی یک