نام  منصور

تحقيق و انجام روشهاي درماني و جراحي در رشته هاي مذكور

گرايشات تخصصي

جراحي كودكان - ارولوژي كودكان - جراحي نوزادان

آقاي دكتر منصور ملائيان در سال 1332 در شهرستان اردبيل متولد شد. ايشان تحصيلات ابتدايي را در دبستان پروين در سال 1339 و تحصيلات متوسطه را در دبيرستان پهلوي (سابق) آغاز نمود و در سال 1350 موفق به اخذ مدرك ديپلم گرديد. تحصيلات عالي خود را در سال1350 در رشته پزشكي دانشكدة پزشكي دانشگاه تهران آغاز كرد و در سال 1357 فارغ‌التحصيل شد. وي در سال 1362 موفق به اخذ درجة تخصصي در رشتة جراحي عمومي از دانشكدة پزشكي دانشگاه تهران گرديد. سپس تحصيلات فوق‌تخصص خود را در رشتة جراحي كودكان دانشگاه علوم پزشكي تهران در سال 1365 به پايان رساند. وي دوره‌هاي تكميلي فرصت مطالعاتي را در بيمارستان كودكان لوس‌آنجلس و بيمارستان نيويورك و بيمارستان كودكان بوستون آمريكا گذراند و مطالعات تكميلي را در اين فرصت در رشته جراحي كودكان و اورولوژي كودكان به پايان رساندند. ايشان اكنون به عنوان عضو هيئت علمي و دانشيار گروه جراحي در بخش جراحي كودكان بيمارستان بهرامي مشغول به كار مي‌باشند.
سمت های اجرائی (گذشته تاکنون)
1- رييس بخش جراحي كودكان بيمارستان بهرامي از سال 1377
تماس: تهران- خيابان تهران‌نو- ايستگاه قاسم‌آباد- خيابان شهيد كيائي- بيمارستان بهرامي
تلفن: مطب: 8845171 محل خدمت: 7568801