نام  مهرداد
محل تحصيل
علايق پژوهشي
گرايشات تخصصي

آقاي دكتر مهرداد صالحي در سال 1341در شهرستان اليگودرز متولد شد. ايشان تحصيلات ابتدايي را در دبستان بدر در سال 1348 آغاز نمود. تحصيلات متوسطه را در دبيرستان امام خميني گذراند و در سال 1360 موفق به اخذ مدرك ديپلم گرديد. تحصيلات عالي خود را در سال 1363 در رشته پزشكي دانشكدة پزشكي دانشگاه تهران آغاز كرد و در سال 1370 فارغ‌التحصيل شد. وي در سال 1375 موفق به اخذ درجة تخصصي در رشتة جراحي عمومي از دانشكدة پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران گرديد. سپس تحصيلات فوق‌تخصص خود را در رشتة جراحي قلب دانشگاه علوم پزشكي تهران در سال 1379 به پايان رساند. وي دوره‌هاي تكميلي يك دوره كوتاه مدت در انگلستان و در فرانسه در بيمارستان هرفيلد-بيمارستان ساليته گذراند. ايشان اكنون به عنوان عضو هيئت علمي و استاديار گروه جراحي در بخش جراحي قلب بيمارستان امام خميني (ره) مشغول به كار مي‌باشند.
سمت های اجرائی (گذشته تاکنون)
1- رئيس مركز بهداشت شهرستان اليگودرز از سال 71-1370
تماس: تهران- بيمارستان امام خميني- بخش جراحي قلب