امروز : پنجشنبه 30 آبان 1398 Rss | صفحه اصلی دانشکده
18 تیر 1398

در جلسه هیات رئیسه دانشکده پزشکی اعلام شد: ظرف 4 ماه آینده اطلاعات دانشکده پزشکی به طور کامل یکپارچه می شود

حذف
دو ستونه
حذف
ویرایشگر متن
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، در این نشست که صبح روز شنبه 15 تیرماه 98 در سالن شورای دانشکده برگزار شد، درابتدا و پیش از دستور، دکتر توکلی معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده  از اعضای هیات رئیسه برای شرکت در جشن فارغ التحصیلی دانشجویان پزشکی ورودی 90 دعوت کرد و گفت:  این مراسم روز 5شنبه 20 تیرماه در سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه برگزار خواهد شد.
در ادامه نشست هیات رئیسه و بیان دستور اصلی جلسه دکتر سیما مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی گزارشی از چالش های یکپارچه سازی اطلاعات دانشکده پزشکی ارائه داد و گفت: طی قرار داد دانشگاه با شرکت سامانه ساز مروارید ماژول های انتخاب واحد علوم پایه، اشتغال به تحصیل فارغ التحصیلان، لاگ بوک تحصیلات تکمیلی، انتخاب واحد لاین بالینی، ماژول دستیاری، شعاع، ارزشیابی هیات علمی و ارزشیابی دوره خریداری شده و در میان دانشجویان به سیپاد شناخته می شود.
وی افزود: قرار است فراگیران، اعضای هیات علمی بر اساس کد ملی خود و در راستای یکپارچه سازی اطلاعات در این سامانه تعریف شوند که در حال حاضر پاکسازی شعاع، پاکسازی واحد های فعال، تعیین بخش های بالینی تخصصی و فوق تخصصی، تعیین بخش های بالینی پزشکی عمومی، پاکسازی و تایید اطلاعات تماس اساتید و فراگیران در دستور کار دفتر توسعه قرار دارد.
دکتر سیما تصریح کرد: در این راستا اطلاعات تماس بیش از 1300 دستیار از 1624 دستیار، بروز رسانی شده است، در رابطه با بخش های بالینی پزشکی عمومی 87 بخش از 90 بخش بالینی تعیین شده اند و ظرف 4 ماه آینده باقی قسمت ها نیز تعیین تکلیف خواهند شد.
دکتر نفیسی رئیس دانشکده پزشکی یکپارچه سازی اطلاعات دانشکده پزشکی را کار بزرگی دانست و گفت: و برای ارتباط گرفتن با فراگیران راه گشا خواهد بود.
در ادامه دکتر ساعدی معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی در رابطه با کمبود فضای فیزیکی در دانشکده صحبت کرد و گفت: نسبت به حجم خدمات ارائه شده به دستیاران، دانشکده با محدودیت فضا مواجه است.
وی در ادامه گزارشی از برگزاری آزمون فلوشیپ ارائه داد و گفت: آزمون فلوشیپ برای اولین بار با شرکت بیش از 500 داوطلب به صورت الکتروینک در مرکز آزمون بیمارستان مرکز طبی بدون هیچ مشکلی با کمترین نیروی انسانی و صرفه جویی در کاغذ برگزار شد.
​دکتر ساعدی در ادامه به برگزاری آزمون ارتقاء و گواهینامه تخصصی اشاره کرد و اظهار داشت: جلسه طراحی سوالات این دوره از آزمون ارتقاء در سلامت و امنیت کامل و برای اولین بار طی یکروز برگزار شد و آزمون نیز روز 5شنبه 20 تیرماه از ساعت 9 صبح در دانشکده پزشکی برگزار خواهد شد.

منبع:پورتال دانشکده