امروز : پنجشنبه 29 شهریور 1397 Rss | صفحه اصلی دانشکده
23 شهریور 1395

گزارشی از برپایی غرفه بیمارستان سینا در نمایشگاه عملکردهای نوآوری دانشگاه

به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا: نمایشگاه جشنواره مجازی عملکردهای نوآورانه چهارشنبه 17 شهریور ماه سالجاری در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید. بنابراین گزارش؛ بیمارستان سینا نیز در این نمایشگاه جهت معرفی دو طرح تائید شده خود توسط هیئت داوران جشنواره حضور داشت و به معرفی دو نوآوری خود با عناوین "برگزاری کلاس های آموزشی اختصاصی و گروهی جهت آموزش به بیماران و مراجعین" و "رسیدگی و پاسخگویی شبانه روزی به شکایات و قدردانی بیماران و مراجعین بیمارستان سینا از طریق تلفن همراه" پرداخت که مورد بازدید همکاران بیمارستان سینا و دانشگاه قرار گرفت. در همین راستا دکتر غلامرضا حسن پور، قائم مقام مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه، دکتر ماشاء الله ترابی، دبیر ستاد نوآوری دانشگاه و خورشید وسکویی، مدیر امور پرستاری دانشگاه نیز از بازدیدکنندگان نمایشگاه و غرفه سینا بودند که در خصوص طرح های معرفی شده این مرکز به ارائه و یا ثبت نظرات خویش در سامانه مجازی عملکردهای نوآورانه پرداختند. لازم به ذکر است؛ از چهار طرح نوآورانه ارائه شده توسط بیمارستان سینا در مرحله اول، دو طرح  به تائید هیئت داوران رسید که در نمایشگاه دیروز به صورت حضوری معرفی و نظرات بازدیدکنندگان در سامانه جشنواره مجازی عملکردهای نوآورانه ثبت گردید.

منبع:پورتال دانشکده